Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

28 ΙΟΥΛΙΟΥ 1945 – ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ 10 ΤΟΝΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 79ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ Empire State Building

Του Πέτρου Καραγιαννίδη Μεταφέρω αυτούσια από το http://history1900s.about.com/od/1940s/a/empirecrash.htm

“The Plane That Crashed Into the Empire State Building
On the foggy morning of Saturday, July 28, 1945, Lt. Colonel William Smith was piloting a U.S. Army B-25 bomber through New York City.
The Crash
At 9:49 a.m., the ten-ton, B-25 bomber smashed into the north side of the Empire State Building. The majority of the plane hit the 79th floor, creating a hole in the building eighteen feet wide and twenty feet high. The plane’s high-octane fuel exploded, hurtling flames down the side of the building and inside through hallways and stairwells all the way down to the 75th floor ….”
Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, η ιστορία της πρόσκρουσης αεροπλάνων πάνω σε ουρανοξύστη είναι πολύ παλιά και συγκεκριμένα από την 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 1945, όταν ένα 10 ΤΟΝΩΝ αμερικανικό βομβαρδιστικό Β-25, έπεσε πάνω στον 79ο όροφο του Empire State Building, προκαλώντας μία τρύπα 18 ποδιών σε εύρος και 20 ποδιών σε ύψος. Η πρόσκρουση του αεροσκάφους προκάλεσε τον θάνατο 11 υπαλήλλων γραφείων και τριών από το πλήρωμα και τον τραυματισμό άλλων 26. Οι φλόγες της έκρηξης των καυσίμων υψηλών οκτανίων, μέσω των διαδρόμων και των κλιμακοστασίων έφτασαν μέχρι τον 75ο όροφο.
Όμως το κτίριο ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ.
Την 11 Σεπτεμβρίου 2011, όπως “μας έδειξαν διά των τηλεοράσεων” αεροπλάνα τα οποία κατελήφθησαν από αεροπειρατές “να συγκρούονται με τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ”, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο μέσα σε ένα δίωρο την κατάρρευσή τους.
Επίσης, ένώ ένας ακόμη ουρανοξύστης στην ίδια περιοχή κατέρρευσε, κανείς ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.
Εν τούτοις, όλα τα Μ.Μ.Ε. αναλώθηκαν με την ΠΡΟΒΟΛΗ της διάπραξης “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΏΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ” από την ΑΛ’ ΚΑΪΝΤΑ, εξ’ αιτίας των οποίων είχαμε την “ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ”, από “την πρόσκρουση ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ”, χωρίς να εξετάσουν κάποια ερωτηματικά που προκύπτουν από την εξέταση στοιχείων όπως τα παρακάτω και που ευθέως καταρρίπτουν όσα κατ’ επανάληψη διοχέτευσαν και μάλιστα όπως φαίνεται, με απόλυτα προπαγανδιστικό τρόπο στα διεθνή Μ.Μ.Ε.
Έτσι σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην ταινία http://www.metacafe.com/watch/2527920/wtc_missile_strike_twin_towers_designed_to_cope_plane_crashes/ την οποία βλέπετε και στο http://www.youtube.com/watch?v=3D20XBETYPI, ένα εμπορικό αεροπλάνο 30 ΤΟΝΩΝ όπως το BOING 747 δεν μπορεί να προκαλέσει – συγκριτικά – τόσο μεγάλες ζημιές σε ένα κτίριο το οποίο έχει σχεδιασθεί και κατασκευασθεί για να αντέχει φορτία πρόσκρουσης 13.000 ΤΟΝΩΝ, όπως αυτά των δίδυμων πύργων.
Προσέξτε επίσης, στην ίδια τανία στο 0:18 την έκρηξη στον δεύτερο πύργο, σε χαμηλότερο ύψος από την πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στον πρώτο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com