Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Σεισμός από σκάνδαλο υπεξαίρεσης 51 εκατ. ευρώ στην Proton Bank. Παγώνουν όλοι οι λογαριασμοί του Λαυρεντιάδη!


LAYREDIAFRAG.jpg


Από την Αριστέα Μπουγάτσου
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=297688
Απόφαση-φωτιά, από την οποία προκύπτει ότι ερευνάται σκάνδαλο υπεξαίρεσης 51 εκατ. ευρώ και στο οποίο εμπλέκονται μέλη της διοίκησης της Proton Bank, εξέδωσε την Τετάρτη 27/7 η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές ...
Δραστηριότητες.
Με την απόφαση αυτή ζητείται να παγώσει η κίνηση όλων των τραπεζικών λογαριασμών του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, βασικού μετόχου της Proton Bank και για ένα διάστημα και προέδρου του Δ.Σ., αλλά και ακόμη επτά προσώπων, που έχουν περάσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας.
Πρόκειται για τέως εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. της Proton Bank, όπως ο Α. Αθανάσογλου, μέχρι προχθές διευθύνων σύμβουλος, ο Τρύφων Κολίντζας (παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους τον Αύγουστο του 2010), ο Αθ. Παπασπηλιού, ο Δημ. Σαραμαντής, η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, η Γραμματική Αρβανίτη και ο Διον. Μπιθάρης.
Στην απόφαση της Αρχής, ο πρόεδρός της, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Π. Νικολούδης, αναφέρει ότι από έρευνα που διεξάγεται και από πόρισμα ελέγχου, που ήδη έχει συντάξει η Α’ Μονάδα της Αρχής, «συντρέχει νόμιμος λόγος και κατεπείγουσα ανάγκη για απαγόρευση κίνησης των τραπεζικών λογαριασμών του Λ. Λαυρεντιάδη και άλλων 7 μελών του Δ.Σ. της Proton Bank».
Το σοκαριστικό είναι ότι στην ίδια απόφαση που διαβιβάστηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος και στην Ενωση Ελληνικών Τραπεζών γράφεται ότι στους λογαριασμούς του Λ. Λαυρεντιάδη και των επτά τέως μελών του Δ.Σ. της Proton «περιέχονται προϊόντα εγκληματικής δραστηριότητας και σε κάθε περίπτωση (και αν δηλαδή αποτελούν νόμιμη περιουσία) υπάρχει ανάγκη δέσμευσής τους ως αντίκρισμα και ισάξιο του εγκληματικού προϊόντος υπεξαίρεσης ύψους 51.000.000 ευρώ, το οποίο αποκρύβεται».
Εκτός, πάντως, από την απαγόρευση κίνησης των λογαριασμών του Λ. Λαυρεντιάδη και των υπολοίπων επτά, μπλόκο τίθεται στην πώληση μετοχών από μέρους τους, στη ρευστοποίηση χρηματοπιστωτικών-επενδυτικών προϊόντων, καθώς και στο άνοιγμα θυρίδων με δικαιούχο ή συνδικαιούχο τους ίδιους.
Οι τράπεζες θα πρέπει να εκτελέσουν την παραγγελία αυτή, η οποία φαίνεται ότι έχει φτάσει ώς και τα υποθηκοφυλακεία, καθώς «απαγορεύει την εκποίηση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μεταβίβαση» οκτώ ακινήτων που ανήκουν στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ερευνά υπόθεση υπεξαίρεσης -ίσως και πλυντηρίου μαύρου χρήματος-, ενώ το πόρισμα ελέγχου οδεύει προς τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, οπότε και θα γίνουν γνωστές οι ακριβείς πτυχές της υπόθεσης, το περιεχόμενο της καταγγελίας, η έκταση της διαφθοράς κ.ά.
Πληροφορίες της «Ε» αναφέρουν ότι οι χθεσινές αλλαγές στο Δ.Σ. της Proton Bank και ειδικότερα η αντικατάσταση του κ. Αθανάσογλου από τον κ. Γ. Τανισκίδη (τέως διευθύνοντα σύμβουλο της Millennium) συναρτώνται ευθέως με το έγγραφο της Αρχής και τις επικείμενες διώξεις.
Βεβαίως αμετακίνητος στη θέση του προέδρου της Proton παραμένει ο τέως πρέσβης των ΗΠΑ Daniel vem Speckhard.
Αξιόπιστες πηγές φέρουν θορυβημένη την ΤτΕ από τα όσα αποκαλύπτει το πόρισμα της Αρχής κατά του μαύρου χρήματος για την υπόθεση υπεξαίρεσης στην Proton Bank και αναμένονται από μέρους της αποφάσεις διοικητικών μέτρων και εποπτείας.
Πάντως, στην αγορά χθες διακινούνταν το σενάριο ενδεχόμενου γάμου της Proton με τη Millennium, με αφορμή την έλευση στην πρώτη του κ. Τανισκίδη, επικρατούσε χρηματιστηριακή ευφορία, όμως στην αντίθετη κατεύθυνση έβαιναν οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Proton. *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com