Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τσίπρας για Αγροτική: Εμείς, αυτή την ληστεία δεν θα την αφήσουμε να πραγματοποιηθεί!


 

«Εκτιμώ ότι η δρομολόγηση τόσο σημαντικών για την οικονομία εξελίξεων, δίχως διαφάνεια και στοιχειώδη ενημέρωση της Βουλής και των κομμάτων, αποτελεί ευθεία απαξία και υποβάθμιση του κοινοβουλίου και της δημοκρατίας», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας.

«Η απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρίσει την Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ) σε “κακή” και “καλή”, εκχωρώντας χαριστικά την τελευταία στην ..Τράπεζα Πειραιώς, συνιστά μέγα πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο και πολιτικό έγκλημα εθνικών διαστάσεων, αφού, πέραν των πολλών άλλων αρνητικών και επώδυνων, υποθηκεύει το μέλλον του αγροτικού κόσμου και της αγροτικής οικονομίας της χώρας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Η ΚΟ καλεί σε ανοικτή συζήτηση – διαβούλευση την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 από τις 10.00πμ – 2μμ στην αίθουσα της Γερουσίας (1ος όροφος) της Βουλής «με στόχους: την ακύρωση της διάσπασης της ΑΤΕ σε “κακή” και “καλή” τράπεζα, με τη χαριστική παραχώρηση της τελευταίας στην Τρ.Πειραιώς και τη διατήρηση της ΑΤΕ ως ενιαίας δημόσιας Τράπεζας, η οποία με την ανακεφαλαιοποίηση και την ανασυγκρότησή της θα πρέπει να αναλάβει ένα εθνικό ρόλο στήριξης του αγροτικού κόσμου και αναβάθμισης της αγροτικής παραγωγής».

Kentripotideas * .. μας δουλεύεις ρε τσίπρα;
πότε το πήρες είδηση το ”νέο”; κυοφορείται εδώ και πολύ καιρό.
κι αντί να έχεις ήδη κάνει νομικές κινήσεις καλείς σε ανοιχτή συζήτηση;
Υπογράψτε μαζί με τους ΑΝΕΛ και την ΧΑ τη μήνυση για εσχάτη προδοσία λοιπόν
Aυτο ειναι το θεμα Σάι: Η συστηματικη αποφυγη της νομικης οδου και απο τα τεσσερα “αντιμνημονιακα” κομματα και η προσφυγη τους στην κουβεντα και τα συνθηματα.
Το γιατι, κατα την ταπεινη μου αντιληψη, βρισκεται στο γεγονος οτι αποτελουν μερος του εσμου των κοπριτων, εκτος, προσωρινα, μεχρις οτου δουμε εργα και ημερες της, της Χρυσης Αυγης.
Τα υπολοιπα τρια ειναι ενα σακκι σκατα, παντοτε, βεβαιως, βεβαιως, κατα την ταπεινη μου γνωμη, διοτι:
Πρωτον, δεν θελησαν, στις εκλογες του Ιουνιου, να σβησουν απο τον χαρτη, ενω μπορουσαν, την σαμαρικη Ν.Δ. και το βρωμερο, απο οπου κι’ αν το πιασεις, ΠΑΣΟΚ των σαπροφυτων Παπαντρεα και Βενιζελου.
Δευτερον, εχουν κανει συστηματικο τουμπεκι ψιλοκομμενο τα τεραστια για εμας τους απλους πολιτες θεματα της
γενικης κλεψιας, της λοβιτουρας, του λαθρεμποριου (καυσιμων και λαθραιων προϊόντων), της εγκληματικοτητας και της λεηλασιας των εισοδηματων μας, της επιδρομης των λαθρομεταναστων - κραυγες, συνθηματα, πορειες, απεργιες για την απεργια, διαδηλωσεις, αλλα ουτε μια μηνυτηρια αναφορα, ουτε εστω μια λεξη για την διαπιστωμενη απο ολους τους πολιτες αδρανεια της Δικαιοσυνης, παρά τις δικες μας κραυγες, “επιτελους,
δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας”;
Τριτον, ενω ειναι διαπιστωμενη απο ολους μας η ελλειψη αστυνομικων στους δρομους το κοπριταριο εξακολουθει να χρησιμοποιει μεγαλο αριθμο “αστυνομικων’ δηθεν για φρουρα τους στην ουσια, ομως, για κοινους υπηρετες που οι μαχομενοι στους δρομους αστυνομικοι τους εχουν αποδωσει τον βαρυ χαρακτηρισμο της “φιλιππινεζας”, αφου αστυνομικο/φιλιππινεζα διαθετει πλεον το καθε τσογλανι και η καθε πουτανιτσα….
Τεταρτον, κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο και τις βαρβαρες παραβιασεις του Συνταγματος, γιατι το “συστημα” τους πεταει κοκκαλακια για να τα γλυφουν και να κλεινουν ερμητικα το στομα τους!!!
Πεμπτον, κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο στο ξεπουλημα της εθνικης περιουσιας σε ντοπια και ξενα αρπακτικα χωρις να προσφευγουν στην νομικη οδο οπου προσφερεται τετοια δυνατοτητα και αντιδρουν, οπως συνηθως, με δηλωσεις, κραυγες και τα τετριμμενα πλεον συνθηματά τους..
Mπορω να προσθεσω και πολλα άλλα, περιοριζομαι, ομως, προς το παρον σε αυτα τα ολιγα για τα εργα και τις ημερες των “εκπροσωπων” μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com