Αυτοί είναι οι «μετριοπαθείς αντάρτες» που στηρίζουν οι ΗΠΑ…Μόνο που στην πραγματικότητα είναι…ισλαμιστές μακελάρηδες! (βίντεο) 
Κανείς θα περίμενε ότι οι «μετριοπαθείς αντάρτες» της Συρίας, οι οποίοι έχουν στηριχθεί και στηρίζονται από τις ΗΠΑ, θα έβλεπαν με «καλό μάτι» τις αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον της ISIS.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο αρχηγός των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγός Martin Dempsey, αποκάλυψε τη στρατηγική των ΗΠΑ όσον αφορά τη Συρία.
Πρώτον, ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα χρειαστούν τουλάχιστον 12.000-15.000 στρατιώτες, εξοπλισμένους, εκπαιδευμένους και αμειβόμενους, για τις χερσαίες επιχειρήσεις. Εν ολίγοις, θα χρειαστούν 15.000 μισθοφόρους για να κάνουν τη «βρώμικη δουλειά» του Ομπάμα, ο οποίος είναι απρόθυμος να στείλει χερσαίες δυνάμεις στη χώρα.
Στη συνέχεια πρόσθεσε, όπως μετέδωσε το Reuters, ότι ο τελικός στόχος είναι «η ανάκτηση των χαμένων εδαφών στην ανατολική Συρία». Στα εδάφη αυτά αξίζει να τονισθεί ότι περιλαμβάνεται το 35% της συριακής επικράτειας, καθώς και οι περισσότερες πετρελαιοπηγές της χώρας.
Στη συνέχεια, υποτίθεται ότι τα εδάφη αυτά θα περάσουν στην αποκλειστική δικαιοδοσία των «μετριοπαθών ανταρτών», από τις τάξεις των οποίων υπενθυμίζουμε ότι αναδείχθηκε τον τελευταίο χρόνο ο εφιάλτης της ISIS.
Δεδομένου όμως ότι οι αντάρτες δεν θα «μπορέσουν» να τα προστατεύσουν, τα εδάφη αυτά θα περάσουν πολύ απλά στον έλεγχο των ΗΠΑ, οι οποίες θα τα χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν. Με απλά λόγια, θα αποφασίσουν αν θα τα παραχωρήσουν στο Κατάρ ή τη Σαουδική Αραβία.
Στο μεταξύ, τα πράγματα στο «μέτωπο» της προπαγάνδας πάνε από το κακό στο χειρότερο. Θυμάστε το «Μέτωπο Αλ Νόσρα», την ακραία πτέρυγα των δήθεν αντικαθεστωτικών, το οποίο στηρίζεται από την αμερικανική κυβέρνηση;
Το Σάββατο η οργάνωση κατήγγειλε τις αεροπορικές επιδρομές, λέγοντας ότι αποτελούν μέρος ενός πολέμου εναντίον του Ισλάμ, ενώ δεσμεύθηκε να προχωρήσει σε αντίποινα εναντίον της Δύσης και των αραβικών χωρών που συμμετέχουν σε αυτές.
«Αυτός ο πόλεμος θα είναι μακροχρόνιος. Δεν θα τελειώσει σε μήνες, ούτε σε χρόνια, μπορεί να διαρκέσει για δεκαετίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης.
Παράλληλα, δεκάδες βίντεο που έχουν ανέβει στο YouTube τις τελευταίες ημέρες αποκαλύπτουν τα πραγματικά αισθήματα των «μετριοπαθών ανταρτών», αυτών που τόσο επίμονα εξακολουθεί να υποστηρίζει η αμερικανική κυβέρνηση, για τις αεροπορικές επιδρομές. Οι αντιδράσεις τους μόνο ως θετικές δεν μπορούν να ερμηνευθούν: