Τιμοκατάλογο με βουρδουλιές εξέδωσε το ισλαμικό κράτος της Ινδονησίας!Ζητούνται και μάρτυρες, τέσσερις κατά προτίμηση, για να τους πείσουν ότι ο Abdurrahman «πνίγει το κουνέλι» με τον Bambang!

Σε επαρχία της Ινδονησίας εγκρίθηκε ισλαμικός νόμος- qinan junaya- σύμφωνα με τον οποίο οι σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, καθώς και η μοιχεία τιμωρούνται αυστηρά όπως ορίζει ο νόμος του προφήτη.
Οι ποινές για τα παραπάνω «εγκλήματα» αποφέρουν τιμωρίες που μπορεί να κυμαίνονται από την επιβολή χρηματικού προστίμου, όπως ένα κιλό χρυσού (!) ή φυλάκιση για εκατό μήνες ή εναλλακτικά 100 βουρδουλιές!
Μάλιστα, οι ινδονησιακές αρχές έχουν φτιάξει κάτι σαν τιμοκατάλογο… Αν κάποιος συλληφθεί να φιλάει κάποιον που δεν είναι ο/η σύζυγος, τότε καταδικάζεται αυτόματα σε 30 βουρδουλιές. Αλλά μην φανταστείτε ότι δεν παρέχουν και το τεκμήριο αθωότητας οι ισλαμιστές της Ινδονησίας… Για να καταδικαστεί κάποιος για εξωσυζυγική σχέση ή ομοφυλοφιλική θα πρέπει να υπάρχουν απτά αποδεικτικά στοιχεία, καθώς και τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες!
Οπότε, αν δεν είσαι σαν εκείνους που κάνουν σεξ μπροστά σε τέσσερις άσχετους ανθρώπους μπορείς άνετα να περιδιαβείς τα στενά σοκάκια της Ινδονησίας…
Ε.Μ.