Σε οπλοπωλείο των ΗΠΑ η ιδιοκτήτρια απαγορεύει ρητά την είσοδο στο κατάστημά της σε μουσουλμάνους. Η ιδιοκτήτρια του οπλοπώλειου που βρίσκεται στο Αρκάνσας, Jan Morgan, υποστηρίζει ότι έχει δέκα λόγους για να δικαιολογήσει την απαγόρευση. Σας παραθέτω μερικούς…

Ο πρώτος είναι επειδή το κοράνι έχει 109 στίχους μέσα από τους οποίους διατάζει βία, τρόμο, μίσος και τέλεση δολοφονιών από μέρους των πιστών του κατά όλων όσων αρνούνται να εξισλαμιστούν, αναφέρει η Morgan. Επίσης, καταγγέλει ότι η ζωή της έχει απειληθεί παλαιότερα από μουσουλμάνους.
1

Ο αποκεφαλισμός της γυναίκας στην Οκλαχόμα από τον Αφρο-αμερικάνο τζιχαντιστή Nolen, βρίσκεται μεταξύ των δέκα λόγων που την έκαναν να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση. Ταυτόχρονα, αρνείται να πουλήσει όπλα και πολεμικό υλικό σε εκείνους που η θρησκεία τους ορίζει την θανάτωσή της. Τέλος, σημειώνει: «Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες, αλλά οι περισσότεροι τρομοκράτες αυτή την στιγμή παγκοσμίως είναι μουσουλμάνοι. Δεν θέλω ούτε να τους γνωρίσω, ούτε και να κάνω δουλειές μαζί τους».
Η απόφασή της αν και αποτελεί παραβίαση του νόμου περί Ανθρώπινων Δικαιωμάτων στις ΗΠΑ, δεν θεωρούμε ότι την ενδιαφέρει… και μεταξύ μας… και πολύ καλά κάνει!
Ε.Μ.
2