Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Το αυτονόητο, (εκλογές τώρα) δεν θα έρθει μονάχο του

 Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει, επομένως θα παραιτηθεί πριν εκπνεύσει η συνταγματική θητεία της. Κάθε μέρα που περνάει συνιστά πολιτική ανωμαλία, αλλά το αυτονόητο δεν θα έρθει μονάχο του. 
Πρέπει να πάρουν μέρος και οι πολίτες.
 Οι τραπεζίτες διαβεβαιώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστά απειλή για το κοινωνικό και οικονομικό καθεστώς.


Ελάτε ρε παιδιά να ενωθούμε, γαμώ το φελέκι μου, να τους ρίξουμε μια ώρα αρχύτερα...
Τι μαζοχισμός είναι αυτός που μας δέρνει;;; Ούτε το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμάτι του ίδιου σάπιου πολιτικού συστήματος  δεν αντιλαμβανόμαστε!

Πόπη Σουφλή

Πολιτική
Ο ορθολογισμός των πολιτών θα είχε προκαλέσει ήδη πρόωρες εκλογές – ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να αρχίσουν οι πολίτες να ανακτούν την κυριαρχία τους

.
Θα γίνουν πρόωρες εκλογές τον Νοέμβριο του 2014 ή όχι; Δεν υπάρχει μέλος του κοινοβουλίου που να μην έχει το ερώτημα στο στόμα, ασχέτως αν έχει και μια έτοιμη απάντηση (θετική ή αρνητική) για λόγους κομματικής προπαγάνδας.
Το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί ορθολογικά, με βάση την κοινή λογική, γιατί ο ορθολογισμός έχει εξοστρακιστεί από την πολιτική. Λογικά, ούτε τα μνημόνια θα είχαν ψηφιστεί, ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά θα επέμενε να αυτοκτονήσει. Πρέπει να αναζητούμε επομένως την αλήθεια,  συνεκτιμώντας αντιφατικούς παράγοντες και εκτιμήσεις.
.
Πρώτη αντίφαση: Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θέλει να «παραιτηθεί» γιατί
γνωρίζει ότι αν προσφύγει σε πρόωρες εκλογές είναι σαν να «παραιτείται», κατά το πρότυπο της «παραίτησης» Καραμανλή το 2009, πράγμα που έδωσε προβάδισμα 11 μονάδων στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, αφού ήταν η μοναδική επιλογή διακυβέρνησης η οποία  είχε απομείνει στον πολίτη.
Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, αν η κυβέρνηση Σαμαρά «παραιτηθεί» οικειοθελώς πριν από την άνοιξη του 2015 και πριν αποπειραθεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν το πετύχει μπορεί να συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια ως το φθινόπωρο του 2016.
Επομένως πρόωρες εκλογές μέσα στο 2014 ισοδυναμούν με «παραίτηση» με ρίξιμο της ασπίδας και τροπή σε άτακτη φυγή. Μια τέτοια απόφαση, συνιστά, ορθολογικά μιλώντας,  καταστροφική διαχείριση της ήττας, η οποία θα διαλύσει και τη ΝΔ όπως ακριβώς διέλυσε και το ΠΑΣΟΚ.
Με άλλα λόγια η ΝΔ κινδυνεύει να βρεθεί με ποσοστό μικρότερο όχι μόνον του 20% αλλά και μικρότερο του ποσοστού που έλαβε τον Μάιο του 2012, (18,85%) δηλαδή να φλερτάρει με το 10% του εκλογικού σώματος και όχι με το 20%.
Κάτι τέτοιο συνιστά πανωλεθρία της συντηρητικής παράταξης, η οποία κυβέρνησε τη χώρα τα περισσότερα μεταπολεμικά χρόνια και σχεδόν ποτέ δεν έπεσε κάτω από το ένα τρίτο του εκλογικού σώματος. Η ίδια εξέλιξη θα αφήσει τη Χρυσή Αυγή ως συγκριτικά μεγάλο κόμμα της συντηρητικής παράταξης.
.

Οι επιδιώξεις του Αντώνη Σαμαρά

Η δεύτερη αντίφαση, είναι η επιθυμία να συνεχίσει να κυβερνά, αλλά και να μην εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη η ΝΔ όπως χάθηκε το ΠΑΣΟΚ. Αν η απόφαση περνούσε από το χέρι του Σαμαρά, δεν θα πήγαινε σε πρόωρες εκλογές. Κι αυτό ακριβώς προσπαθεί να αποφύγει. Για να το πετύχει έθεσε τρείς στόχους, κυρίως επικοινωνιακούς:
.
1. Το τέλος του μνημονίου
2. Την θεσμοθέτηση φοροαπαλλαγών
3. Την εξεύρεση αναπτυξιακών κονδυλίων
.
Λέμε ότι οι στόχοι είναι κυρίως επικοινωνιακοί, γιατί η κυρίαρχη ευρωπαϊκή πολιτική του γερμανικού διευθυντηρίου δεν έχει αλλάξει και επομένως δεν μιλάμε για αλλαγή πολιτικής, αλλά για συνέχιση της λιτότητας, του μνημονίου και της απορύθμισης της οικονομίας.
Οίκοθεν νοείται ότι το κρέας θα βαφτίζεται ψάρι και η προπαγάνδα της κυβέρνησης θα προσπαθεί να μας πείσει ότι η οικονομία αναπτύσσεται, η ανεργία μειώνεται, και τα εισοδήματα αυξάνονται κι ότι εμείς ζούμε σε άλλη χώρα.
Σημασία έχει η κυβερνητική προπαγάνδα να είναι στοιχειωδώς πιστευτή. Επομένως τυπικά το ΔΝΤ πρέπει να μην δώσει την τελευταία δόση και στη θέση του να πληρώσει η ΕΕ, ώστε προπαγανδιστικά η «τρόικα» να αποχωρήσει.
Το ΔΝΤ δεν έχει αντίρρηση, αλλά η δέσμευση της Μέρκελ ότι θα πληρώσει η ΕΕ δεν έχει εκμαιευθεί. Τυπικά το μνημόνιο πρέπει να τελειώσει, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να εξουσιοδοτηθεί η Ελλάδα να χρησιμοποιήσει το υπόλοιπο των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, αντί για τις τράπεζες, για άλλους σκοπούς πληρωμών των δανειστών.
Αυτό δεν έχει συμφωνηθεί και δεν θα συμφωνηθεί πριν από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων των στρές τέστ της ΕΚΤ στις τράπεζες, ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν απαιτείται νέα ανακεφαλαιοποίηση τους.
Οι φοροαπαλλαγές, δηλαδή η κατάργηση όσων φόρων δεν απέδωσαν έσοδα, είναι γεγονός ότι θα γίνουν πακέτο με  την ενίσχυση άλλων φόρων που απέδωσαν έσοδα κι έτσι η απόσπαση μεγαλύτερης φορολογίας, μπορεί να βαφτιστεί… φοροαπαλλαγές.
Η τρίτη προϋπόθεση, της εξεύρεσης κονδυλίων για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, είναι επίσης μελλοντική, επομένως μπορεί να γίνει η εξαγγελία ενός πακτωλού αναπτυξιακών κονδυλίων τα οποία δεν θα φτάσουν ποτέ. 
Μένουν μόνον τα επιδόματα ανεργίας και οι επιδοτήσεις και οι φοροαπαλλαγές οι οποίες υπάρχουν και σε κανονικές συνθήκες της οικονομίας.
Η τρίτη αντίφαση, είναι ότι πρέπει να πεισθεί ο λαός, με ένα πρόγραμμα που δεν προβλέπει τίποτα καλό για το λαό. Είναι ένα πρόγραμμα που προσπαθεί να το «πουλήσει» ο Σαμαράς, του τύπου «win-win», όπου όλοι κερδίζουν αυτό που θέλουν.
Το ΔΝΤ σταματάει να πληρώνει, η Μέρκελ επιβάλει την λιτότητα και την απορύθμιση με ευρωπαϊκό πρόγραμμα δέσμευσης της Ελλάδας, η κυβέρνηση διώχνει την τρόϊκα και οι εκλογές αναβάλλονται ως την άνοιξη, με την ελπίδα ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Οι βουλευτές θα παρατείνουν τη θητεία τους και τα δύο τρίτα της ελληνικής κοινωνίας (όσοι έχουν κάποια δουλειά και κάποιο εισόδημα) θα συνεχίσουν να σέρνονται. Το ένα τρίτο της ελληνικής κοινωνίας πνέει ήδη τα λοίσθια.


Ένα σκάνδαλο την ημέρα

Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο για την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης έχουν στρατευθεί για άλλη μια φορά, ώστε να δημιουργήσουν την μαγική εικόνα. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική και τα φαινόμενα εκφυλισμού της κυβέρνησης είναι ορατά.
.
Άγιος-Σαμαράς2
.
Εδώ και μήνες η Βουλή, νομιμοποιεί πλήθος παρανομιών και σκανδάλων. Από την κύρωση των τριών συμβάσεων για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο 50% της ελληνικής επικράτειας που μπορεί να παραχωρηθεί, έως την παραχώρηση του Ερρίκος Ντυνάν με τροπολογία του Μάκη Βορίδη και με τη συμφωνία Σαμαρά και Χαρδούβελη.
Σκεφθείτε μόνον ότι το μίσθωμα που προβλέπουν οι συμβάσεις για το ελληνικό δημόσιο από την εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στη μισή ελληνική επικράτεια, είναι από 2% έως 8%, τη στιγμή που η ίδια εταιρία πληρώνει για το κοίτασμα του Πρίνου 50% και ο νόμος προβλέπει 40%, όπως είναι και η παγκόσμια πρακτική.
Το ίδιο το κράτος νομοθέτησε τη φοροδιαφυγή, (η οποία πλέον αποτελεί νόμιμη φοροαποφυγή) συμβαλλόμενο με μια offshore εταιρία με έδρα τον φορολογικό παράδεισο του Σίτι του Λονδίνου, η οποία έχει ως μοναδικό προορισμό να πουληθεί (επομένως και το ποσοστό της στο κοίτασμα) χωρίς να πληρωθεί ούτε ένα ευρώ φόρος στο ελληνικό δημόσιο.
Όλοι οι υπουργοί, τους οποίους ενορχηστρώνει ο πρωθυπουργός και δεν λέει σε κανέναν όχι, κάνουν προσωπικά ντήλ με μέλη της ντόπιας πλουτοκρατίας και φέρνουν στη Βουλή φωτογραφικές αποφάσεις που τους ευνοούν και τους χαρίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα ήταν παράνομα χωρίς τη νομιμοποιητική κολυμβήθρα της Βουλής.
Η τροπολογία δώρο του Μάκη Βορίδη στην Τράπεζα Πειραιώς για το Ερρίκος Ντυνάν, είναι απλώς ο τελευταίος κρίκος μιάς μακριάς αλυσίδας. Κανείς δεν πληροφορείται τίποτα, γιατί τα μέσα ενημέρωσης εξαρτώνται απολύτως από τα διαφημιστικά έσοδα των τελευταίων μεγάλων διαφημιζόμενων, οι οποίοι είναι τα ίδια πρόσωπα. Κανείς βουλευτής δεν τολμά να πεί οτιδήποτε, γιατί η επανεκλογή τους εξαρτάται απολύτως από τα κανάλια.
.

Διάρρηξη του κοινωνικού συμβολαίου

Η μόνη σοβαρή κοινωνική αντιπολίτευση, είναι η βουβή αδυναμία των πολιτών να πληρώσουν τους φόρους που νομοθετούνται. Η συναίνεση των πολιτών δεν υπάρχει και αυτό φαίνεται στα μειωμένα έσοδα του κράτους.
Το κοινωνικό συμβόλαιο έχει διαρραγεί και η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται πολιτικά να κυβερνά μετά τις ευρωεκλογές, γιατί το μπόνους των 50 εδρών της νόμιμης καλπονοθείας, ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στη ΝΔ. Όλες οι σφυγμομετρήσεις δείχνουν ότι η διαφορά του 4% στην ευρωκάλπη διευρύνεται ως το 11% της τελευταίας μέτρησης της Public Issue.
Η κατάσταση αυτή δεν έχει διαλάθει της προσοχής της Μέρκελ ή του ΔΝΤ, γιατί έχουν εδώ τους ανθρώπους τους και παρακολουθούν απευθείας την Ελλάδα. Δεν στηρίζονται στην «ενημέρωση» του Αντώνη Σαμαρά.
Ορθολογικά, ακόμα κι αν ήθελε να κάνει υποχωρήσεις για να θεραπεύσει έστω την ανθρωπιστική κρίση στη χώρα, δεν θα το κάνει για να διασώσει το καμένο χαρτί του Σαμαρά και του Βενιζέλου οι οποίοι δεν εκφράζουν κάποιο πλειοψηφικό ρεύμα στη χώρα. Πολύ περισσότερο που οι τραπεζίτες διαβεβαιώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστά απειλή για το κοινωνικό και οικονομικό καθεστώς.
Αντίφαση συνιστά και η απαίτηση για νέες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, (οι ιδιωτικοποιήσεις δεν δημιουργούν θέσεις εργασίας) τη στιγμή που κανένας επενδυτής δεν θα επενδύσει αν δεν γνωρίζει ποια κυβέρνηση κυβερνάει, και αν δεν προβλέπει ότι θα αυξηθεί η ζήτηση πέραν της σημερινής πλεονασματικής προσφοράς
Όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις (παραγωγικές και εμπορικές) έχουν υποαπασχολούμενο εξοπλισμό και προσωπικό και θα μπορούσαν χωρίς νέες επενδύσεις να καλύψουν μια λογική και αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης, αλλά δεν υπάρχει.
Αντίφαση συνιστά και η θεσμοθέτηση φοροαπαλλαγών και νόμιμης φοροαποφυγής για κάθε νέα μελλοντική ξένη επένδυση, τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη αύξησης των υγιών, μόνιμων δημόσιων εσόδων.
.

Τα «αυτογκόλ» του ΣΥΡΙΖΑ, σταμάτησαν

Έκπληξη συνιστά και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την έκθεση Θεσσαλονίκης όπου ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε ένα στοιχειώδες σταθεροποιητικό πρόγραμμα, δεν έβαλε κάποιο αυτογκόλ όπως το συνήθιζε.
Αντίθετα ο συνήθης ύποπτος Παναγιώτης Λαφαζάνης με συνέντευξή του στην Καθημερινή, (προφανώς γι αυτό του ζήτησε τη συνέντευξη) δήλωσε ότι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτά σε όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ δεν ψήφισαν τα μνημόνια. Παραλίγο να βάλει γκόλ, αντί για το αναμενόμενο αυτογκόλ!
Με άλλα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφύγει όλες τις πεπονόφλουδες της κυβερνητικής προπαγάνδας επί τρείς εβδομάδες, χρονικό διάστημα ρεκόρ και εκνευρίζει την κυβερνητική εκπρόσωπο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, οι οποίοι  προσπαθούν να εκβιάσουν πλέον τα προπαγανδιστικά δημοσιεύματα του φιλικού τους Τύπου.
Μεγαλύτερο παράδοξο: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν ακόμα διαλυθεί παρά τη συνεχή επίθεση που δέχονται εδώ και μήνες με κάθε μέσο και στις μετρήσεις εξακολουθούν να εκπροσωπούνται άνετα στη Βουλή, ακόμα και με διπλάσιο από το ελάχιστο ποσοστό.
Ακόμα και η ΔΗΜΑΡ, η αυτόνομη κάθοδος της οποίας στις επόμενες εκλογές θα ήταν αυτοκτονική, μάλλον προσανατολίζεται στην εκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά έχει όρεξη να διασώσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο που προσπαθεί να κρύψει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ, σε ένα προσωπικό δημιούργημα δημοκρατικής παράταξης.
Το ΠΟΤΑΜΙ, το δημιούργημα των βαρώνων του Τύπου, στις μετρήσεις εμφανίζεται με 6% όταν πριν τις ευρωεκλογές εμφανιζόταν με 15% ή ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό και έλαβε υποπολλαπλάσιο. Άγνωστο αν υπάρχει έστω και ένας βαρώνος του Τύπου ο οποίος να ενδιαφέρεται για την … αντιπολίτευση.
Ολοκληρώνοντας αυτές τις σκέψεις, ο ορθολογισμός των πολιτών θα είχε προκαλέσει ήδη πρόωρες εκλογές, ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να αρχίσουν οι πολίτες να ανακτούν την κυριαρχία τους με εκλογές και με δημοψηφίσματα.
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει, επομένως θα παραιτηθεί πριν εκπνεύσει η συνταγματική θητεία της. Κάθε μέρα που περνάει συνιστά πολιτική ανωμαλία, αλλά το αυτονόητο δεν θα έρθει μονάχο του. Πρέπει να πάρουν μέρος και οι πολίτες.
.
Αντώνης Κοκορίκος, Senior Analyst (Politics & Social Sciences)



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com