«Τίποτα το ασυνήθιστο»: Μουσουλμάνος παίκτης της Premier League, με βδομαδιάτικο 45 χιλ. λίρες, δίγαμος και με ερωμένη!!! 
Ο μέσος της Νιούκαστλ, Σεΐκ Τιοτέ, έχει δυο συζύγους και μια ερωμένη…

H αγγλική εφημερίδα «SUN» κατηγόρησε τον Ιβοριανό χαφ για διγαμία και για μοιχεία, αλλά τελικά η εξήγηση σε όλα αυτά είναι ότι ο παίκτης είναι Μουσουλμάνος!
3

Ο Τιοτέ έκανε τον δεύτερο του γάμο στην Ακτή Ελεφαντοστού αυτό τον μήνα και με μια παραδοσιακή τελετή έκανε γυναίκα του την Λαετίσια Ντουκρού. Όμως ο παίκτης της Νιούκαστλ είναι ήδη παντρεμένος με την 25χρονη Μαντάχ, με την οποία έχει και δυο παιδιά.
4

Κάπου εκεί μπαίνει στην ιστορία και η ερωμένη του η Νίκι Μποφού, με την οποία έχει άλλο ένα παιδί. Η 33χρονη Μποφού μόλις έμαθε για τον δεύτερο γάμο έγινε έξαλλη και χώρισε τον παίκτη, ο οποίος φυσικά είχε υποσχεθεί και σε εκείνη γάμο! «Είναι απλά ένα γουρούνι, το οποίο προσωπικά με εκμεταλλεύτηκε».
5

Για την ιστορία η πρώτη γυναίκα συγχώρεσε τον Τιοτέ για τον δεύτερο γάμο και ο μάνατζερ του έσπευσε, μέσω της «Newcastle Evening Chronicle», να επιβεβαιώσει το γεγονός, αλλά να αποκαταστήσει την φήμη του πελάτη του λέγοντας ότι είναι Μουσουλμάνος και έτσι του επιτρέπεται η πολυγαμία!
20_TIOTE_NUFC_SUN_EXC.jpg

Ο Τζεάν Μουσάμπα δήλωσε συγκεκριμένα: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παντρεύτηκε και αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Είναι Μουσουλμάνος»
7