Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Χρεοκοπία τώρα!

 Η Ελλάδα έχει πλέον πτωχεύσει, χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα να αποφύγει μία κατάσταση που είναι κάτι περισσότερο από οδυνηρή - όσο πιο σύντομα λοιπόν το παραδεχτούμε, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσει η επώδυνη διαδικασία της εξυγίανσης.





Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011, εγραφα στην Ελευθεροτυπια

''Οι ξένοι "δανειστές" μας, αυτοί, οι οποίοι ηθελαν/θελουν ν' αρπάξουν τζάμπα την πατρίδα μας ήταν σίγουροι εξʼ αρχής για το ποιο κόμμα θα μεθόδευε το ξεπούλημα. 


Γνώριζαν ότι μόνον το ΠΑΣΟΚ είχε την "πίστωση" να ξεπουλήσει τη χώρα. 

Το ΠΑΣΟΚ που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι ιδρύθηκε από τον Εβραίο Ανδρεα Παπανδρέου και χρηματοδοτήθηκε στη γέννησή του από τους Εβραίους της Νέας Υόρκης.

Κανένας άλλος πολιτικός φορέας εκτός από το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε ούτε καν να διανοηθεί να κάνει αυτά, τα οποία σήμερα βλέπουμε.


 Κανένας δεν θα μπορούσε να "ακρωτηριάσει" σε τέτοιο βαθμό τον κρατικό μηχανισμό όσο εκείνος, ο οποίος τον "θέριεψε" όλες αυτές τις δεκαετίες. 

Η επιλογή ΠΑΣΟΚ ήταν όχι μόνον ιδανική, αλλά και μοναδική.

Το μόνο που "παιζόταν" ήταν το

πρόσωπο, το οποίο θα ηγούνταν αυτού του κόμματος. 

Ήθελαν έναν απόλυτα προδότη "Μπάτλερ". 

Το τέλειο γι' αυτούς πρόσωπο από πλευράς "βιτρίνας" ήταν απόλυτα ηλίθιος και το τέλειο για τους ίδιους πρόσωπο από πλευράς ικανότητας ήταν απόλυτα απεχθές στον λαό. 

Από τη μία πλευρά είχαν τον Γιωργάκη και από την άλλη τον Βενιζέλο. 

Καί οι δύο το ίδιο διατεθειμένοι να προδώσουν. 

Ο πρωτος ιδανικός, γιατί ήταν γιος και κληρονόμος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και άρα με την ανάλογη "πίστωση" για κάποιο μέρος του λαού.
 

 Ήταν Εβραίος σε έναν κόσμο όπου Εβραίοι ήταν εκείνοι οι οποίοι τον "κατακτούσαν".

 Ήταν/ειναι λάτρης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης σε έναν κόσμο όπου δέσποζαν οι εμπνευστές της. 

Ήταν μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η οποία εμφανιζόταν ως ο φορέας αυτής της Διακυβέρνησης.

Απέναντί του στεκόταν ο Βαγγέλης.. Ο Βαγγέλης με τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά. 



Ο αδίστακτος και ικανός, αλλά απεχθής Βαγγέλης. 

Ανάμεσα σ' αυτούς τους δύο είχαν να διαλέξουν, Τελικά κατέληξαν στον πρώτο.

Την επομένη της εκλογικής νίκης τού ΠΑΣΟΚ αρχίσαν την υπονόμευση της ελληνικής οικονομίας. 


Μεθοδεύουν τα πράγματα, για να έρθει το ΔΝΤ στη χώρα. Το ΔΝΤ, το οποίο μέχρι τότε αφορούσε μόνον τριτοκοσμικές "Μπανανίες". 

Το ΔΝΤ, με το οποίο συνομιλούσε κρυφά ο Γιωργάκης ακόμα κι όταν υποσχόταν στον λαό αυξήσεις, γιατί "λεφτά υπήρχαν". 

Το ΔΝΤ του Εβραίου Στραους Καν, τον οποίο ο Εβραίος Γιωργάκης θαύμαζε.

 Το ΔΝΤ της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. 

Από τη στιγμή λοιπόν που μπήκαν στη χώρα οι άνθρωποι των δανειστών, είναι δύσκολο να τους βγάλεις. 

Θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή, σε ωθούν στην ύφεση, να μην μπορείς να κλείσεις την "τρύπα" του ελλείμματος, και σου παρουσιάσουν σαν μοναδική λύση για το "κλείσιμό" του το "ξεπούλημα" της δημόσιας περιουσίας. 

Η δημόσια περιουσία είναι που τους ενδιαφέρει και τίποτε άλλο.''

Την συνεχεια την γνωριζετε.

Η Ελλάδα έχει πλέον πτωχεύσει, χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα να αποφύγει μία κατάσταση που είναι κάτι περισσότερο από οδυνηρή - όσο πιο σύντομα λοιπόν το παραδεχτούμε, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσει η επώδυνη διαδικασία της εξυγίανσης.

Χρεοκοπία τώρα!




WIZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com