Μιά έρευνα στις αναρτήσεις των 3 τελευταίων ημερών του twitter του Ισλαμικού Κράτους, όχι μόνο δίνει την εικόνα των πολεμικών επιχειρήσεων της τρομοκρατικής εγκληματικής οργάνωσης σε Ιράκ, Συρία,Λιβύη, Αίγυπτο αλλά και αποκαλύπτει από τον τρόπο γραφής των σχολιασμών στα αγγλικά, ότι ο διαχειριστής είναι ευρωτραφής (γνώση των συγκοπτόμενων κτλ).
 ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤWITTER TOY IΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΩΣ ΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΚΑΙ… ΤΟ ΣΙΝΑ

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ
porf
Σχολείο στο Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους.Αναμνηστική φωτογραφία;Με τη μαύρη σημαία που φέρει τη σάχαντα.
porf1
Χαλιφάτο στη Λιβύη τα παιδιά με υψωμένο τον δείκτη στη γνωστή συμβολική χειρονομία του Ισλαμικού Κράτους που υποδηλώνει ότι ήταν θέλημα Θεού και έχει συσχετιστεί με τα φρικτότερα εγκλήματα.Τα παιδιά στρατολογούνται μαζικά και προορίζονται για παιδιά στρατιώτες στη Νέα Λιβύη…….
porf2
Το κυνικό βλέμμα του παιδιού από τη Λιβύη και η χαρακτηριστική του χειρονομία υποδηλώνουν την εκπαίδευση και την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί από τα στελέχη της οργάνωσης. Επιδεικνύει με υπερηφάνεια το πιστοποιητικό μέλους.Ένας αυριανός καμικάζι;
porf3
O γιος ενός από τα ηγετικά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους που σκοτώθηκε στο Κομπάνι …..η δεύτερη γενιά τζιχαντιστών που γαλουχείται και εμπνέεται από το παράδειγμα των γεννητόρων της που τα σέρνει στα πεδία των μαχών προς εκπαίδευση και ψυχολογική εξοικείωση.Το σχόλιο με κομπασμό ότι μοιάζει στον πατέρα του προοιωνίζει και προδικάζει την τύχη του παιδιού.
porf4
Η νέα γενιά τζιχαντιστών…….σχολείο μιας και μοναδικής ευκαιρίας στο μονόδρομο του ριζοσπαστικού ισλάμ στο Κιρκούκ του Ιράκ.
porf5
Το χαμόγελο των παιδιών τελευταίος αποχαιρετισμός στην αθωότητα…..
porf6
τα παιδιά του Χαλιφάτου ξοδεύουν πολύ χρόνο με τα στρατιωτικά οχήματα…..το δέλεαρ…..η μύηση ως παιχνίδι…….
porf7
Μήνυμα που απευθύνουν 2 φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Hafsa στο Πακιστάν με το σχόλιο ότι πρόκειται πλέον για 2 στρατιώτες του χαλιφάτου.
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
porf34
Εδώ ο βέλγος….ταξίδεψε από το κέντρο της Ευρώπης κι έφτασε απρόσκοπτα να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία. Η βέλγικη κουλτούρα του αποδεικνύεται και από την ιδιαίτερη σχέση του με άλογα αφού στο Βέλγιο η ιππασία είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα σπορ και τα άλογα ράτσας πλεονάζουν.
porf8
Ο 21χρονος Βρεταννός που σκοτώθηκε στο Κομπάνι.
porf9
Τσετσένος «ταπεινός και ευγενικός» όπως περιγράφεται ηγέτης κάποιας φράξιας του Ισλαμικού Κράτους.
porf10
Tα εφόδια και οι προμήθειες του καλού μουτζαχεντίν: ένα παγιδευμένο αμάξι στην Συρία, (al sham)για την εκτέλεση τρομοκρατικής επίθεσης.
porf12
ΧΑΛΕΠΙ……
porf11
Η καθημερινή ζωή στο ισλαμικό κράτος της πόλης του διχοτομημένου Χαλεπίου.Μια προσπάθεια εξωραισμού της ζοφερής πραγματικότητας.
porf12
μαύρη αγορά στα τρόφιμα ελεγχόμενα από τους Τζιχαντιστές.
porf13
Δείχνουν τις φιάλες υγραερίου που πουλάει το Ισλαμικό Κράτος αντί 4.98 δολαρίων στο κατεχόμενο Χαλέπι, ενώ έχει σαμποτάρει την παροχή ηλεκτρικού. Μαύρη αγορά και στο αέριο
porf14
«Βροχή του Θεού η ευλογημένη στο ισλαμικό κράτος του Χαλεπίου» όλα καλά……. μόνο που το νερό πιο κάτω γίνεται κόκκινο καθώς ενώνεται με το αίμα που τρέχει ποτάμι……
porf15
Καίνε τα τσιγάρα αυστηρή τήρηση της σαρία στο Χαλέπι…..όταν δεν ακρωτηριάζουν τους καπνιστές….
porf16
Προπαγανδιστικό βίντεο ότι όλα βαίνουν καλώς στο Χαλέπι, καθώς το Ισλαμικό Κράτος παρέχει και υπηρεσίες τροχαίας για τη διαχείρηση της οδικής κυκλοφορίας.
porf17
Μέλος του Ισλαμικού Κράτους στο Χαλέπι έχοντας διασχίσει το Κομπάνι φτάνει στη διχοτομημένη πόλη για να προωθήσει εκεί πυρομαχικά.
ΚΟΜΠΑΝΙ
porf18
πρόσφατες φωτογραφίες τζιχαντιστών από Κομπάνι.
porf19
Κομπάνι στο κατεχόμενο τμήμα……ερήμωση
porf20
Το Ισλαμικό Κράτος σε σκληρές μάχες με τους Κούρδους στο Κομπάνι (ayn al islam) κοντά στα τουρκικά σύνορα.
porf21
Όπως είναι σαφές η λήψη της φωτογραφίας γίνεται από πολυτελέστατη κούρσα κάποιου μέλους του Ισλαμικού Κράτους, μάλλον σταθευμένο στα τουρκικά σύνορα.
porf22
Σημερινές μάχες στο Κομπάνι (Ayn al Islam)
porf23
Από σημερινές φωτογραφίες πάλι από το Κομπάνι
porf24
Μέλος του Ισλαμικού Κράτους στοχεύει θέσεις των Κούρδων στο Κομπάνι.
porf25
Παιδί τσετσένου ισλαμιστή μιλάει για τον θάνατο του πατέρα του στη γη της Συρίας που πήγε να κατακτήσει στο Κομπάνι.Άρα μεταφέρουν και τα παιδιά τους μαζί στις μάχες…
ΙΡΑΚ
porf39
Αυτός ο καμικάζι ανατινάχθηκε στο Ιράκ κάτι το οποίο το ονομάζουν «μαρτυροδρόμιο»!
porf27
Η καταστροφή στρατιωτικού ιρακινού οχήματος στην περιοχή Σαλαχεντίν στο Ιράκ.
porf28
Το Ισλαμικό Κράτος έχει αναρτήσει προπαγανδιστικό πανώ στο Ιράκ που λέει:»Οι ανθρώπινοι νόμοι είναι κάτω από τα πόδια μου»
porf29
Εδώ το Ισλαμικό Κράτος δείχνει ότι έχει φτάσει στην περιοχή της των Σαλαχουντίν στο Ιράκ.
porf30
Εδώ καυχιούνται ότι σκότωσαν τον Ιρακινό διοικητή του στρατού στις μάχες για τον έλεγχο του Σαλαχουντίν.
porf31
Μετά την είσοδό της στο Σαλαχουντίν ορκίζουν σε υποταγή στο Ισλαμικό Κράτος τους τοπικούς άρχοντες.
ΣΙΝΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ
porf32
Τα Σημεία ελέγχου του Ισλαμικού Κράτους στο Σινά
porf33
Το Ισλαμικό Κράτος στοχεύει αιγύπτιους αστυνομικούς που περιπολούσαν με συμβατικό όχημα.
dimpenews