Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ο Συριακός στρατός σκότωσε 700 τζιχαντιστές μέσα σε 48 ώρες…


…O στρατός νικητής στην AL HASAKA και σε στρατηγικά υψώματα

Ο Συριακός στρατός σκότωσε 700 τζιχαντιστές μέσα σε 48 ώρες1
o στρατός παρελαύνει νικητήςσε Al-Nashwa και Qaviran στην ala Hasaka
o στρατός παρελαύνει νικητήςσε Al-Nashwa και Qaviran στην ala Hasaka
Ο Συριακός στρατός σκότωσε 700 τζιχαντιστές μέσα σε 48 ώρες3
O αραβικός συριακός στρατός (SAA) και οι σύμμαχοί του των Μονάδων της Εθνικής (FDN) σκότωσαν περί τους 700 691 αντιπάλους τους του ισλμαικού κράτους του Ιράκ και του Al-Sham (ISIS) μόνο το τελευταίο 48ωρο στις συριακές επαρχίες της Hassaké και Deir Ezzor.Σύμφωνα με πηγές των μίντια που προέρχονται από το συριακό στρατό αυτός σκότωσε 444 μαχητές της Isis στην πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας της Hassaké και 247 μέλη της ίδιας οργάνωσης στην επίσης ομώνυμη πρωτεύουσα της επαρχίας της Deir Ezzor.Συνολικά εξολόθρευσε σε ένα προσοδοφόρο διήμερο 691 τζιχαντιστές και ήδη ταυτοποιήσει τους 13. Ο αριθμός αυτός δεν επιβεβαίωνεται επίσημα από το συριακό στρατό αλλά είναι ένας απολογισμός των μαχών που διακινούν ακτιβιστές των μίντια.
Ο Συριακός στρατός σκότωσε 700 τζιχαντιστές μέσα σε 48 ώρες4
Το Al-Masdar είναι στη θέση να επιβεβαιώσει το θάνατο 94 μαχητών της ISIS στην πόλη της Al-Hasaka τις τελευταίες 72 ώρες.Πρόσφατα η ISIS εξαπέλευσε μια επίθεση μεγάλης κλίμακας σε πολλά μέτωπα και επαρχίας της Συρίας όπως Hassaké, Χαλέπι, Hama, Homs και απέκτησε κάποιες περιορισμένες επιτυχίες σε κάποιες από αυτές.Την πιο μεγάλη διείσδυση έκανε στην Al-Hasaka,στα νότια και δυτρικά προάστια. Almasdarnews 30.6.15όμως ο στρατός απέκρουσε τις αλλεπάλληλες διεισδύσεις και ελευθέρωσε και τη τελευαταία σπιθαμή της ala Hasaka:
O στρατός και φυλές κούρδων ανέκτησαν πλήρως τα υψώματα LAl-Nashwa και Qaviran στην ΒΑ επαρχάι της Al-Hasaka σκότωσαν δεκάδες τρομοκράτες της ISIS συμπεριλαμβανομένων τοπικών ηγετών.O στρατός παρήλασε υπέρ του Άσαντ (hispantv 30/6/15)
Ο Συριακός στρατός σκότωσε 700 τζιχαντιστές μέσα σε 48 ώρες5
Ο Συριακός στρατός σκότωσε 700 τζιχαντιστές μέσα σε 48 ώρες6
Ο συριακός στρατός σε συνεργασία με τις μονάδες Εθνικής Άμυνας κατέστρεψε έναν αριθμό οχημάτων της «Daech » και σκότωσε μέλη τςη στη συνοικία Nachwa-Villas και την περιοχή Villate Homer στη Hassaké, ανέφερε ο ανταποκριτής του Sanaστην πόλη.Κατέστρεψε επίσης παγιδευμένο όχημα της «Daech» στη γέφυρα Nachwa-Chariaa,προκαλώντας τον θάνατο πολλών τζιχαντιστών και τον τραυματισμό άλλων.Αλλά και η αεροπορία με επιδρομές εξόντωσε στη Hassaké, πολυάριθμους τρομοκράτες της ”Daech”.
Ο Συριακός στρατός σκότωσε 700 τζιχαντιστές μέσα σε 48 ώρες7
Στη Daraa, που στην πλειοψηφία τους ήταν της ”al Nosra” σκοτώθηκαν ενώ 2 από τα αυτοκίνητά τους χτυπήθηκαν στην περιφέρεια του τζαμιού al-Omari και 2 άλλα στα νότια του δρόμου Sadd,σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.
Πάντα στη Daraa, άλλη μονάδα του στρατού έπληξε αριθμό τρομοκρατών στα βόρεια του τζαμιού al-Akhdar στην τοποθεσία Noaïmah στοα νατολικό προάστιο της πόλης σκοτώντας τραυματίζοντας τρομοκράτες και κατέστρεψε οχήματα εφοδιασμένα με βαρύ πυροβολικό. Σε άλλες επιχειρήσεις του στρατού στην περιφέρεια της Daraa όπως στο χωριό Muhjah, εξολοθρεύθηκαν τρομοκράτες ή στην πόλη Tafas και την περιοχή Yadoudah σε ΝΔ προάστιο της Daraa.(sana 29.6.15)
Ο Συριακός στρατός σκότωσε 700 τζιχαντιστές μέσα σε 48 ώρες8 Ο Συριακός στρατός σκότωσε 700 τζιχαντιστές μέσα σε 48 ώρες9
Συμπέρασμα στις πόλεις Hassaké και Daraa σε κάποιες συνοικίες υπάρχουν κατάλοιπα της ISIS και al Nosra αντίστοιχα από προηγούμενες διεισδύσεις τους.
Ο Συριακός στρατός σκότωσε 700 τζιχαντιστές μέσα σε 48 ώρες10
Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής η ζωή σιγά σιγά επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς στην πόλη της Hassaké αποκαθίσταται η κυκλοφορία αφού στην συντριπτική της πλειοψηφία η πόλη είναι πια καθαρη από τους εισβολείς.
dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com