Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Συμπλοκές Σύρων, Αφγανών με 8 τραυματίες στον Πειραιά-Προσπάθησαν να λιντσάρουν και Λιμενικούς αλλά το κρύβουν

Δείτε τι λέει γιατρός αυτόπτης μάρτυρας!

Τουλάχιστον οκτώ ελαφρά τραυματίες είναι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα, ο απολογισμός της συμπλοκής μεταξύ νεαρών Αφγανών και Σύρων μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά...


Η περιοχή από τις 10:30 περίπου το βράδυ της Τετάρτης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με πετροπόλεμο μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ τα επεισόδια ξεκίνησαν από την πύλη Ε-2 και επεκτάθηκαν στην Ε-1.

Από τις πέτρες έγινε θραύση υαλοπινάκων στον επιβατικό σταθμό της πύλης Ε-1, ενώ ο προαύλιος χώρος γέμισε από πέτρες και αναποδογυρισμένους κάδους.


Real.gr Επεισόδια Σύρων - Αφγανών από realmedialive



Αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για επεισόδια εναντίον του Λιμενικού και του Ε.Σ.
Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, γιατρό του Ερυθρού Σταυρού και του Ιπποκράτειου, Γιάννη Ραζή, Σύρος (που του πείραξαν τη γυναίκα) επιτέθηκε με μαχαίρι σε Αφγανό με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν επεισόδια. Μόλις επενέβη το Λιμενικό και συνέλαβε τον Σύρο οι υπόλοιποι περικύκλωσαν τους άνδρες του Λιμενικού και προσπάθησαν να τους λιντσάρουν. Ήταν τέτοια η μανία τους που πετούσαν πέτρες ακόμα και σε γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού που του περιθάλπουν!


























 









 





Ο Λαγκαδιανός για τα επεισόδια: Η επέμβαση του λιμενικού ήταν άμεση
Χθες στις 21:30 ξεκίνησαν τα επεισόδια, αρχικά στην πύλη Ε-2, και στη συνέχεια επεκτάθηκαν και στην Ε-1, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος, Νίκος Λαγκαδιανός.
Ο κ. Λαγκαδιανός, μιλώντας στο mega, είπε για τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών στο λιμάνι του Πειραιά, ότι η επέμβαση των λιμενικών ήταν άμεση και στον πυρήνα των επεισοδίων, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τα επεισόδια τέθηκαν υπό πλήρη έλεγχο γύρω στα μεσάνυχτα.
Πρόσθεσε ότι έγιναν προληπτικές περιπολίες όλη τη νύχτα και πως μέλημα του Λιμενικού ήταν η προστασία των αδύναμων ομάδων προσφύγων.





Πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό πρακτορείο αναφέρουν ότι αφορμή στάθηκε το πείραγμα που έκανε ένας Αφγανός στη γυναίκα ενός πρόσφυγα από τη Συρία, με αποτέλεσμα ομοεθνείς της να του ζητήσουν το λόγο και να ξεκινήσουν τα επεισόδια.


Οι καταστροφές στο λιμάνι του Πειραιά με το πρώτο φως της ημέρας

Οι καταστροφές στο λιμάνι του Πειραιά με το πρώτο φως της ημέρας - BINTEO

Πεδίο μάχης θυμίζει το λιμάνι του Πειραιά, με το πρώτο φως της ημέρας, μετά τη συμπλοκή μεταξύ νεαρών Αφγανών και Σύρων προσφύγων, για ασήμαντη αφορμή.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, δίπλα από τις σκηνές που μένουν το τελευταίο διάστημα οι πρόσφυγες, υπάρχουν πέτρες και σπασμένα ξύλα, αποδεικνύοντας το μέγεθος της «μάχης».

Δείτε το βίντεο από τον Ant1
Νέα Ειδομένη ο Πειραιάς
Στο σημείο αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ, στελέχη του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά και κλιμακίου των ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος παρέμειναν όλη τη διάρκεια της νύχτας για προληπτικούς λόγους.
Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα επεισόδια ενημερώθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γραφείο του, ενώ στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας Γιάννης Θεοτοκάς. Σημειώνεται, ότι ο αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά φθάνει τα 5.800 άτομα.

Όπως έγινε γνωστό, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εκτύπωσε ενημερωτικά φυλλάδια που θα πρέπει να μοιραστούν τις επόμενες ημέρες στους πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά, όπου θα τους δίνονται εξηγήσεις γιατί θα πρέπει να μετακινηθούν στα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά κάποιων προσφύγων και μεταναστών έχει «παγώσει», καθώς ο επιπλέον χώρος που είχε αποφασιστεί να δοθεί στον Ελαιώνα ακόμα δεν είναι έτοιμος, όπως και αυτός της Κυλλήνης.

Στην περίπτωση που δοθεί το πράσινο φως από τα αρμόδια υπουργεία, Σύροι πρόσφυγες θα μεταφερθούν στην Κυλλήνη και 700 Αφγανοί στον Ελαιώνα.

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "blue star 1" με 7 μετανάστες και πρόσφυγες από Χίο και Μυτιλήνη ενώ αναμένεται και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Διαγόρας" από τα Δωδεκάνησα με 1 πρόσφυγα μόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com