Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ALERT! Άγριος ξυλοδαρμός πολίτη από 4 αστυνομικούς!!


Άγριος ξυλοδαρμός πολίτη από 4 αστυνομικούς 
ALERT…
Κακοποίησαν πολίτη, τον οποίο στη συνέχεια κατηγόρησαν ότι τους επιτέθηκε και τους προκάλεσε πραγματική σωματική βλάβη, πλην όμως το Δικαστήριο δεν πίστεψε τους πέντε αστυνομικούς και αθώωσε τον 28χρονο κατηγορούμενο, καθώς και 50χρονη την οποία είχαν...
κατηγορήσει ένα μήνα μετά το επεισόδιο για πρόκληση ανησυχίας και για κοινή επίθεση σε έναν αστυνομικό.
Η δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, Γεωργία Κορφιώτη, μετά την αθώωση των κατηγορουμένων έδωσε οδηγίες όπως η απόφασή της σταλεί στη Γενική Εισαγγελία για να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχει το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από μέρους των αστυνομικών.
Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε η ανεξάρτητη μαρτυρία γυναίκας δικηγόρου που περνούσε τη στιγμή εκείνη από τη σκηνή που επεισοδίου και η οποία -ως ανεξάρτητος μάρτυρας- ανέφερε ότι της είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η βιαιότητα με την οποία κτυπούσαν οι αστυνομικοί τον 28χρονο, ο οποίος βρισκόταν μπρούμυτα στο έδαφος και έφερε χειροπέδες στα χέρια που βρίσκονταν στην πλάτη του.
Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν στις 4 Αυγούστου 2013 σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας και έξω από συγκεκριμένο κατάστημα επίπλων. Ο συνιδιοκτήτης του καταστήματος, στις 6:20 μ.μ., ενώ το υποστατικό ήταν κλειστό, έλαβε κλήση στο τηλέφωνό του από κάποιο πρόσωπο που είχε εισέλθει στο κατάστημα και του ζητούσε χρήματα, απειλώντας ότι θα έβαζε φωτιά. Ο ιδιοκτήτης κάλεσε τον 28χρονο, που είναι υπάλληλός του, να πάει στο κατάστημα να δει τι γίνεται. Επίσης, ειδοποίησε την 50χρονη που είναι αδελφή του συνέταιρου του να πάει και αυτή στον χώρο, ενώ θα ακολουθούσε και αυτός. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε επίσης την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήγαν στο κατάστημα και συνέλαβαν δύο διαρρήκτες.
Εκεί έφθασαν σε λίγο ο ιδιοκτήτης, ο 28χρονος και η 50χρονη. Σε κάποια στιγμή, ένας από τους συλληφθέντες κλότσησε τον ιδιοκτήτη στην κοιλιά, και ο 28χρονος επενέβη για να τον αποτρέψει από του να ξανακτυπήσει. Ένας από τους αστυνομικούς ισχυρίστηκε πως ο 28χρονος του επιτέθηκε, οπότε προσπάθησε να αμυνθεί. Εκείνη τη στιγμή έφθασαν στη σκηνή και άλλοι δύο αστυνομικοί, που χρησιμοποίησαν ανάλογη βία για να περιορίσουν τον κατηγορούμενο και να τον συλλάβουν, αφού -όπως λένε οι αστυνομικοί- ήταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση, δημιουργούσε φασαρία, έβριζε και μύριζε έντονα αλκοόλ. Σε κάποια στιγμή μάλιστα δάγκωσε και έναν αστυνομικό, ενώ ο τελευταίος προσπαθούσε να του βάλει χειροπέδες.
Κατά την εξέλιξη του περιστατικού παρούσα ήταν και η 50χρονη, η οποία φώναζε δυνατά και τράβηξε έναν αστυνομικό που προσπαθούσε μαζί με συναδέλφους του να συλλάβουν τον 28χρονο.
Αντίθετα, ο συνήγορος των κατηγορουμένων, Σάββας Μάτσας, υποστήριξε ότι ο πελάτης του δέχθηκε αδικαιολόγητη επίθεση από τους αστυνομικούς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν υπέρμετρη βία με αποτέλεσμα αυτός να υποστεί σοβαρά τραύματα.
Βλέποντας την κακοποίηση του 28χρονου, η κατηγορούμενη, εκφράζοντας στην ουσία την απαρέσκειά της, ζητούσε από τα όργανα της τάξης να σταματήσουν τις ενέργειές τους. Μετά τη σύλληψη του κατηγορουμένου η 50χρονη πήγε σε Αστυνομικό Σταθμό και ζητούσε να δώσει κατάθεση εναντίον των αστυνομικών, αλλά τελικά την κατηγόρησαν ότι φωνασκούσε και επιτέθηκε σε αστυνομικό. Η κατηγορούμενη κατηγορήθηκε εκδικητικά, υποστήριξε ο κ. Μάτσας, επειδή επέμενε να δώσει κατάθεση σε βάρος των αστυνομικών που επιτέθηκαν στον 28χρονο.
Στο μεταξύ, κανένας από τους αστυνομικούς δεν αναφέρθηκε στα τραύματα που έφερε ο κατηγορούμενος, αλλά ισχυρίστηκαν ότι αυτοτραυματίστηκε κτυπώντας το κεφάλι του στο έδαφος, ενώ φώναζε και ύβριζε.
Η θέση της υπεράσπισης ήταν ότι οι τέσσερις αστυνομικοί κακομεταχειρίστηκαν τον κατηγορούμενο, αφού ο ένας τον κρατούσε από τον λαιμό και κτυπούσε το κεφάλι του με ρόπαλο, ενώ οι υπόλοιποι αστυνομικοί τον κτυπούσαν με ρόπαλα σε διάφορα μέρη του σώματός του, τη στιγμή που τα χέρια του ήταν δεμένα πίσω με χειροπέδες.
Στη συνέχεια και ενώ ο αστυνομικός που τον κρατούσε από το λαιμό φώναξε ότι τον είχε δαγκώσει στο χέρι, τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον κτυπούν άγρια στην πλάτη. Ακολούθως τον μετέφεραν στο περιπολικό και στην προσπάθειά τους να τον βάλουν μέσα, τα πόδια του έμειναν απέξω, οπότε ένας από τους αστυνομικούς άρχισε να κτυπά με μανία τα πόδια με την πόρτα.
Αντιθέσεις στις καταθέσεις
Το Δικαστήριο στην αθωωτική απόφασή του δεν πίστεψε τις καταθέσεις που έδωσαν οι τέσσερις αστυνομικοί, ούτε και τον συνάδελφό τους που εξέτασε την περίπτωση, και έκρινε ότι υπήρχαν σοβαρές αντιθέσεις στις μαρτυρίες τους.
Στον κατηγορούμενο διαπιστώθηκαν από γιατρό θλαστικά τραύματα που έτυχαν συρραφής, ενώ είχε αίματα στη μύτη και στο στόμα.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο 28χρονος κατηγορήθηκε την επόμενη μέρα και αφέθηκε ελεύθερος, οι γραπτές καταθέσεις των δύο από τους τέσσερις αστυνομικούς δόθηκαν δέκα μέρες μετά, ενώ οι γραπτές καταθέσεις των υπόλοιπων δύο δεν φέρουν ημερομηνία.
Στο μεταξύ, ο αστυνομικός εξεταστής της υπόθεσης κατέθεσε στο Δικαστήριο πως βασίστηκε στις γραπτές καταθέσεις των συναδέλφων του για να προσάψει τις κατηγορίες στον κατηγορούμενο.
«ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com