Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Γιάφκα χειροκροτητων της Ντορας και του Μητσοτακη η Νεα ΟΝΝΕΔ

Η επταμελής επιτροπή που συγκροτήθηκε προ ημερών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με έργο την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της νεολαίας της ΝΔ.
Και αυτό γιατί, όπως καταγγέλλουν πολλοί Οννεδίτες, δεν πρόκειται για...
αντιπροσωπευτικό δείγμα αλλά για πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του προέδρου της ΝΔ (οι 6 από τους 7 βρίσκονται στα διπλανά γραφεία από το προεδρικό)
λένε με νόημα ενώ υπογραμμίζουν σε μία τέτοια επιτροπή θα έπρεπε, αν μη τι άλλο, να συμμετέχουν πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ και όχι κάποιοι με μικρή διαδρομη στην οργάνωση.
Επίσης προσάπτουν στον Πρόεδρο της ΝΔ, ότι όρισε επτά πρόσωπα τα οποία ηλικιακά έχουν περάσει το όριο, που με βάση το κατασταστικό της ΟΝΝΕΔ μπορούν να ανήκουν στη νεολαία της ΝΔ.
Επίσης, καταγγέλλουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητεί ακόμα και από πρόσωπα, που ανήκαν σε άλλους πολιτικούς χώρους, να συμμετέχουν σε ένα ολιγομελές σχήμα για την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ μόνο και μόνο γιατί βρίσκονται στο στενό περίγυρό του.
Ο λόγος για τον Βασίλη Τσιατσιάμη ο οποίος ήταν πρόεδρος της Νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας και μετά το 2012 όταν η Ντόρα Μπακογιάννη επέστρεψε στη ΝΔ και διαλύθηκε το κόμμα της ο ίδιος μεταπήδησε στη Δράση του Θεόδωρου Σκυλακάκη.
Το 2014, μάλιστα, στις Ευρωεκλογές ο Βασίλης Τσιατσιάμης κατέβηκε υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Πολιτικό Σχηματισμό Γέφυρες που ήταν η σύμπραξη της Δράσης του Θεόδωρου Σκυλακάκη και της Δημιουργίας Ξανά του Θάνου Τζήμερου.
Εξάλλου, ο αδερφός του Βασίλη Τσιατσιάμη, Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, ήταν γενίκος διευθυντής στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, Δημοκρατική Συμμαχία.
Στην επταμελή επιτροπή διορίστηκε, επίσης και η στενή συνεργάτις του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δήμητρα Λυγούρα η οποία, στο Συνέδριο της ΝΔ, εξελέγη με προεδρική στήριξη μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και στη συνέχεια μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ.
Για την ιστορία, η κυρία Δήμητρα Λυγούρα, όπως λένε Οννεδίτες διορίστηκε στο Δήμο της Αθήνας επί Ντόρας Μπακογιάννη και στη συνέχεια αποσπάστηκε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το 2009, είχε κατατέβει υποψήφια στην Ηλεία.
Ο Νίκος Σωτηρόπουλος, που ορίστηκε και Συντονιστής, Δικηγόρος στο επάγγελμα «χρεώνεται» επίσης στο Γραφείο Μητσοτάκη. Παρά το γεγεονός ότι κάποιοι το αρνούνται γιατί ορίστηκε μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ επί Ανδρέα Παπαμιμίκου όλοι γνωρίζουν ότι ο Νίκος Σωτηρόπουλος στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αρχηγία της ΝΔ.
Ο Γιάννης Δελακουρίδης, που συμμετέχει στο «7μελές» όργανο για την Επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ δεν έχει απευθείας αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, θεωρείται φίλα προσκείμενος. Είναι μέλος του ΕΣΥΝ, (Εθνικό Συμβούλιο Νέων) και ορίστηκε εκεί όταν εμφανίστηκε στην ΟΝΝΕΔ, όπως αναφέρουν αυτοί που ξέρουν, λίγο πριν τη λήξη της θητείας του Ανδρέα Παπαμιμίκου.
Παρόμοια είναι και τα χαρακτηριστικά του Άκη Θεοχάρη. Ήταν μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, επί προεδρίας Σάκη Ιωαννίδη και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου ως υπεύθυνος για τις Οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ στο Εξωτερικό.
Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες, στο 7μελές συμβούλιο δεν τοποθετήθηκε μετά από πρόταση του Σάκη Ιωαννίδη καθώς ο ίδιος δεν ρωτήθηκε ούτε, βεβαίως, του ζητήθηκε να προτείνει κάποια ή κάποιο πρόσωπο.
Ο Πάρις Σκιαδόπουλος, ήταν και αυτός μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου επί προεδρίας Παπανικολάου και στη συνέχεια με Παπαμιμίκο και ανήκει στη στενή επιρροή του Γιάννη Σμυρλή ο οποίος έιναι Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ.
Τέλος, η Κατερίνα Οικονόμου είναι η μόνη από τους 7 που είχε υπογράψει στις εσωκομματικές εκλογές την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη και ήταν και επανεξελέγη στο πρόσφατο Συνέδριο του Κόμματος μέλος της Πολιτικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com