Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Αποκάλυψη – Τον απατεώνα “φρουτάκια” του Σημίτη κάλυπταν Στεργιώτης – Λοβέρδος!


IMG_2754.PNG 

Είχε πάρει μαϊμού άδεια με τον φωτογραφικό νόμο Βενιζέλου και λειτουργούσε σαν κύριος! Να που η σαύρα του Κολωνακίου ζει, βασιλεύει και συνεχίζει να καθαρίζει για τους κλέφτες δημοσίου χρήματος που έστησε στην μαύρη επταετία του!...

Οι παλαιότεροι θυμάστε το σκάνδαλο με τα φρουτάκια που είχε ξεσπάσει όταν πιάστηκαν στα πράσα υπουργοί του Σημίτη να κάνουν σκοτεινά ντηλς με τον τύπο που είχε γεμίσει παράνομα φρουτάκια την Ελλάδα! Φυσικά κανένας τους δεν πήγε φυλακή, αφού ο μέγας Βενιζέλος είχε προλάβει να στήσει το νόμου περί ευθύνης υπουργών για να καθαρίσει ολόκληρη την συμμορία.
Δεν φτάνει λοιπόν που έμειναν ατιμώρητοι αλλά συνέχιζαν να κατακλέβουν τον κόσμο και το δημόσιο στήνοντας στοιχηματικές ιστοσελίδες σε οφσόρ (!) εκμεταλλευόμενοι παραθυράκι που άφησε ορθάνοιχτο – τι σύμπτωση – η κυβέρνηση Λοβέρδου – Βενιζέλου!
Άρχισε λοιπόν πριν λίγες ημέρες “αιφνιδίως” ο Λοβέρδος να σκούζει από το τμήμα της Βουλής για τα φρουτάκια του ΟΠΑΠ, που ο ίδιος είχε ψηφίσει. Παραδόξως μαζί του άρχισε να σκούζει και ο σημιτοπασόκος Στεργιώτης που ο ανεκδιήγητος Βαρουφάκης τον είχε βάλει πρόεδρο την επιτροπή που ελέγχει τον τζόγο! Παρότι ήταν Σημιτάνθρωπος και καζινάρχης…
Στόχος τους, η ΕΕΕΠ και η νέα ηγεσία της, αφού ο Στεργιώτης είχε φύγει με τις κλωτσιές αφού είχε αφήσει ανεξέλεγκτο το παράνομο στοίχημα και τα οφσόρ φρουτάκια, που συνέχιζαν να τζιράρουν περί τα 7 δις ετησίως. Ναι, 7 δις δημοσίου χρήματος έφευγαν εκτός Ελλάδας σε οφσόρ με νόμο Βενιζέλου!!
Λίγα εικοσιτετράωρα μετά, η ΕΕΕΠ ανακοίνωσε την εξάρθρωση τεράστιου δικτύου παράνομου τζόγου μέσω οφσόρ, που δρούσε υπό την εταιρεία YEZ Gaming. Εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία που μεγαλούργησε επί Σημίτη με τα παράνομα φρουτάκια! Τέτοια σύμπτωση…

Τα έβαζαν λοιπόν ο Στεργιώτης με τον Λοβέρδο και απειλούσαν την Επιτροπή, την ώρα που η τελευταία εξάρθρωνε το μεγαλύτερο κύκλωμα παράνομου τζόγου που βρώμαγε “Σημίτη”!
Πόσο τυχαία λοιπόν μπορεί να είναι η αιφνίδια οργή του Λοβέρδου κατά τις ΕΕΕΠ λίγα εικοσιτετράωρα πριν την εξάρθρωση της πράσινης εγκληματικής οργάνωσης; Θυμίζει την οργή Λοβέρδου όταν προσπαθούσε να υπερασπίσει τον Άκη Τσοχατζόπουλο βλέπετε, άρα κάποιος πρέπει επιτέλους να του τραβήξει το αυτί.
Η περίπτωση σύμπτωσης όμως για την “οργή” Στεργιώτη, που λίγο πριν την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης έβγαινε και αυτός με πύρινες δηλώσεις κατά της ΕΕΕΠ, εξανεμίζεται. Η εγκληματική αυτή οργάνωση μεγαλούργησε επί ημερών Στεργιώτη και όταν τον εγκαλούσαν από την κυβέρνηση για την απραξία του, αυτός έβρισκε δικαιολογίες ότι “ο νόμος του δένει τα χέρια”!! Πως λύθηκαν τα χέρια της ΕΕΕΠ και εξάρθρωσε την συμμορία του σημιτανθρώπου όταν έφυγε ο Στεργιώτης, αυτό δεν πρέπει να το εξηγήσει μέντιουμ, αλλά εισαγγελέας.
Δεν ήταν τυχαίο πως λίγο καιρό μετά την τοποθέτηση Στεργιώτη στην ΕΕΕΠ, ως πρόσωπο επιλογής του Γιάννη Βαρουφάκη, είχαν διατυπωθεί μομφές στο εσωτερικό της κυβέρνησης για την επιλογή του καζινάρχη Στεργιώτη και την απραξία απέναντι στους βαρώνους του τζόγου την ίδια στιγμή που το κράτος έλιωνε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Η σοβαρότερη, όμως, μομφή που διατυπώνεται από τους ίδιους κύκλους κατά του κ. Στεργιώτη αφορά τα μέτωπα που άνοιξε σχεδόν με όλους τους παράγοντες της αγοράς, πλην όσων δραστηριοποιούνταν στο διαδίκτυο. Η στάση του πρώην προέδρου , αναφέρουν, απέναντι στην καταπολέμηση του παράνομου τζόγου χαρακτηρίζεται επιεικώς αμφιλεγόμενη δεδομένου ότι επί των ημερών του παρότι πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι μεταξύ των 24 εταιρειών που εντάχθηκαν στο προσωρινό καθεστώς παροχής υπηρεσιών στοιχηματισμού μέσω του διαδικτύου και προέκυψαν ευρήματα μη τήρησης της νομοθεσίας, δεν υπήρξαν περαιτέρω ενέργειες.
Η περίπτωση της YEZ Gaming
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, η περίπτωση της YEZ Gaming είναι χαρακτηριστική. Αν και σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, προέκυψε πως ιστότοποι της εταιρείας παρείχαν υπηρεσίες στοιχηματισμού στην Ελληνική Επικράτεια κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων, κατά τη θητεία Στεργιώτη δεν υπήρξε καμία ενέργεια για να περιληφθούν στην Blacklist της ΕΕΕΠ.

Γιατί συνέβη αυτό; Ο πρώην πρόεδρος της Αρχής σε παρέμβασή του σε ημερίδα που είχε διοργανώσει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού), με θέμα: “Τυχερά Παίγνια στην Ελλάδα της κρίσης: Οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις των τυχερών παιχνιδιών”, αποποιήθηκε των ευθυνών του, αναφέροντας πως “με τον ν. 4002 ούτε έλεγχο μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε εταιρείες του Διαδικτύου -24 είναι, πολλές από αυτές δεν θα έπρεπε να είναι, είναι σαφές, το γνωρίζουμε σαν εποπτική Αρχή, το γνωρίζουν οι Αρχές, η κυβέρνηση- δεν βλέπω όμως να προχωράει τίποτα. Καθόμαστε και ανεχόμαστε παρανομίες εν γνώσει μας. Παίρνω δικογραφίες σαν πρόεδρος της ΕΕΕΠ από την Αστυνομία για καραμπινάτες παρανομίες, σε ποινικά δικαστήρια, για κακουργήματα, και δεν μπορώ να πάρω ούτε διοικητικά μέτρα”.
Η νυν διοίκηση της ΕΕΕΠ όμως έλαβε διοικητικά μέτρα. Εν προκειμένω μετά από τους ελέγχους σε ιστότοπους των εταιρειών Eldorado και YEZ Gaming, προέκυψαν ευρήματα που στοιχειοθέτησαν παραβάσεις της νομοθεσίας, κάτι που οδήγησε στην ένταξη τους στην blacklist που συντάσσει η ΕΕΕΠ. Οι έλεγχοι των αρμόδιων υπηρεσιών έδειξαν πως υπήρχε ζήτημα με την άδεια της τελευταίας εταιρείας (YWZ) κάτι που, οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ήταν σε γνώση της Επιτροπής κατά την περίοδο που ο κ. Στεργιώτης ήταν πρόεδρος.
Είναι χαρακτηριστικό πως η Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου και Παιγνίων μέσα σε λίγους μήνες από την αποχώρηση Στεργιώτη, έχει συμπεριλάβει πάνω από 300 παράνομους ιστότοπους στοιχηματισμού (ανέρχονται σε 924 πλέον) στη blacklist. Κυβερνητικοί κύκλοι διερωτώνται γιατί δεν υπήρξε ανάλογο έργο στην ΕΕΕΠ επί Στεργιώτη, απεναντίας υπήρξε η δημόσια παραδοχή του πως η Επιτροπή αδυνατεί να ελέγξει τον ιντερνετικό τζόγο, λόγω του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας, κάτι που αν μη τι άλλο θα καθησύχασε την αγορά του παράνομου τζόγου ότι δεν πρόκειται να ελεγχθεί.. Έτσι, συνεχίστηκαν να χάνονται εκατομμύρια εσόδων για τα Δημόσια ταμεία από τον ιντερνετικό τζόγο ενώ και τα διάφορα παιγνιομηχανήματα VLTs που λειτουργούν παράνομα εκτιμάται πως έφθασαν τις 120 χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com