Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Βρώμικα κόλπα που χρησιμοποιούν οι διαφημιστές για να μοιάζει το φαγητό λαχταριστό


Τίποτα δεν φαίνεται τόσο καλό στην πραγματικότητα όσο στις διαφημίσεις, αλλά θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πόσο παραπλανητικές είναι οι διαφημίσεις τροφίμων.
Δείτε παρακάτω κόλπα που χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι για να κάνουν τα φαγητά να φαίνονται φρέσκα και λαχταριστά.

Το αποσμητικό κάνει τα φρούτα να λάμπουν
IMG_1125
Τα φρούτα πάντα λάμπουν στις διαφημίσεις. Δεν απαιτείται κάποιο ειδικό εργαλείο, απλά ένα αποσμητικό ή ένα σπρέι μαλλιών.
Λάδι μηχανής αντί για σιρόπι σφενδάμου
IMG_1126
Οι τηγανίτες απορροφούν το σιρόπι σφενδάμου πολύ γρήγορα στις φωτογραφήσεις, οπότε οι φωτογράφοι το αντικαθιστούν με λάδι μηχανής.
Τα μπιφτέκια των μπέργκερ χρωματίζονται με βερνίκι παπουτσιών
IMG_1127
Τα μπιφτέκια των μπέργκερ είναι σχεδόν ωμά στις διαφημίσεις και ψήνονται για λίγο για να παραμένουν μεγάλα και ζουμερά. Οι φωτογράφοι τα χρωματίζουν με βερνίκι παπουτσιών και κάνουν τα σημάδια της ψησταριάς με ζεστά κατσαβίδια.
Η γλυκερίνη κάνει τα θαλασσινά να φαίνονται φρέσκα
IMG_1128
Τα θαλασσινά χάνουν την ωραία τους εμφάνιση πολύ γρήγορα. Για τον λόγο αυτό οι φωτογράφοι προσθέτουν ένα μείγμα με νερό και γλυκερίνη.
Σιρόπι γλυκόζης για νούντλς
IMG_1129
Τα νούντλς χρειάζονται μερικά λεπτά μαγειρέματος, αλλά ξεραίνονται πολύ εύκολα, οπότε οι διαφημιστές προσθέτουν ένα μείγμα με σιρόπι γλυκόζης.
Χαρτόνι ανάμεσα στο κέικ

IMG_1130
Για να διατηρήσουν το κέικ στεγνό οι φωτογράφοι βάζουν ανάμεσά τους χαρτόνι που το στερεώνουν με οδοντογλυφίδες. Το ίδιο κόλπο χρησιμοποιούν και στα σάντουιτς.
Το υγρό σαπούνι δημιουργεί αφρό
IMG_1131

Για τις φωτογραφίες καφέδων, γάλακτος και μπύρας οι φωτογράφοι χρησιμοποιούν υγρό σαπούνι που δημιουργεί έναν φυσικό αφρό.
Πουρές πατάτας αντί για παγωτό

IMG_1132
Το παγωτό λιώνει πολύ γρήγορα μέσα στα στούντιο φωτογράφησης. Οπότε, οι φωτογράφοι το αντικαθιστούν με χρωματιστό πουρέ πατάτας, ζάχαρη άχνη, σιρόπι αραβοσίτου, λίπος και άλλα συστατικά.
Αφρός ξυρίσματος αντί για σαντιγί

IMG_1133
Σε αντίθεση με την σαντιγί ο αφρός ξυρίσματος δεν λιώνει, οπότε είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται οι φωτογράφοι.
Πλαστικά παγάκια
IMG_1134
Τα αληθινά παγάκια λιώνουν πολύ γρήγορα, οπότε οι φωτογράφοι χρησιμοποιούν πλαστικά παγάκια στις φωτογραφήσεις.
Κόλλα αντί για γάλα
IMG_1135
Τα δημητριακά απορροφούν γρήγορα το γάλα και βυθίζονται. Αν θέλετε να τα φωτογραφήσετε αντικαταστήστε το γάλα με λευκή κόλλα.
Αφρώδη ποτά με αντιόξινα
IMG_1136

Οι φυσαλίδες διοξειδίου του άνθρακα στα αναψυκτικά εξαφανίζονται γρήγορα. Ως εκ τούτου, οι φωτογράφοι προσθέτουν αντιόξινα. Η ανάμειξη ανθρακούχου νερού με αντιόξινα προκαλεί μια χημική αντίδραση εξουδετέρωσης και οι φυσαλίδες επανεμφανίζονται.
Το κοτόπουλο γεμίζεται με χαρτί κουζίνας
IMG_1137
Το κοτόπουλο στις διαφημίσεις δεν μαγειρεύεται ποτέ στην σχάρα. Υποβάλλεται σε μια ελάχιστη θερμική επεξεργασία και στη συνέχεια ζωγραφίζεται. Για να προσθέσουν όγκο οι φωτογράφοι το γεμίζουν με χαρτί κουζίνας και στην συνέχεια το ράβουν.
Οι σάλτσες παρασκευάζονται με κερί

IMG_1138
Για να πετύχουν την τέλεια συνοχή οι φωτογράφοι προσθέτουν λιωμένο κερί διαφορετικών χρωμάτων στις σάλτσες.
Τεχνητός ατμός
IMG_1139
Τα διαφημιστικά φαγητών που είναι ζεστά βγάζουν ατμό φαίνονται πολύ νόστιμα. Στην πραγματικότητα δεν είναι καν ζεστό. Εκτός από το Photoshop, οι φωτογράφοι έχουν και άλλους τρόπους να δημιουργήσουν αφρό:
Ατμιστής- θα περάσει πάνω από το φαγητό μερικές φορές για να δημιουργήσει αφρό.
Μπάλες βαμβακιού- οι φωτογράφοι βάζουν υγρές μπάλες βαμβακιού στον φούρνο μικροκυμάτων και μετά τις βάζουν μέσα στο φαγητό.
Ειδική συσκευή προσομοίωσης ατμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com