Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Οριστικό: Από την ηλικία των 15 η αλλαγή φύλου με μια δήλωση!

Επαιξαν την αλλαγή φύλου στο «deal» με τους ΑΝΕΛ!
Το ανακοίνωσε ο Κοντονής 
- Δείτε τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα επιτρέπεται σε τόσο μικρή ηλικία ο επαναπροσδιορισμός - Και νέα «κωλοτούμπα» Κατσίκη για το νομοσχέδιο...




 

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! 

ΚΙ ΕΜΕΙΣ... ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ;

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

 

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.


 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ουδεμία έκπληξη για τον... Κατσίκη των ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΟΥΡΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ!

ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ... ΤΟ ΜΗΛΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ.

 

 

Οριστική είναι η απόφαση του υπουργού ΔικαιοσύνηςΣταύρου Κοντονή για μείωση του ορίου ηλικίας ώστε να επιτρέπεται – υπό προϋποθέσεις – η αλλαγή φύλου από το 15ο έτος της ηλικίας.

Ο υπουργός στην σημερινή συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής που επεξεργάζεται το σχέδιο νόμου είπε πως θα ενσωματώσει το αίτημα γονέων και θα φέρει νομοτεχνική βελτίωση ώστε οι προωθούμενες διατάξεις να αφορούν και παιδιά 15 – 16 ετών αρκεί να υπάρχει η βούλησή τους, η σύμφωνη γνώμη των γονέων και η γνωμοδότηση επιστημονικής επιτροπής. 


Πρόσθεσε δε ότι η επιστημονική επιτροπή θα λειτουργήσει εντός των δομών του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». 
Νέα «κωλοτούμπα» Κατσίκη για το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου

Το «έδαφος» για να απορροφηθούν οι κραδασμοί από ενδεχόμενη κυβίστηση και στο νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου προετοίμασε ο κ. Κώστας Κατσίκης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που επεξεργάζεται τις σχετικές διατάξεις.


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που τις προηγούμενες ημέρες ξεκαθάριζε ότι θα καταψηφίσει τα επίμαχα άρθρα, απευθύνθηκε σήμερα στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή λέγοντας:

«Προκειμένου η ανάγνωση των άρθρων του πρώτου μέρους του νομοσχεδίου (σ.σ. για την αλλαγή φύλου) να τύχουν θετικής αντιμετώπισης από εμένα και από άλλους βουλευτές των ΑΝΕΛ καταθέτω μια πρόταση. 


Να γίνει προσθήκη που να επισημαίνει ότι δεν επιτρέπεται η σύναψη γάμου, συμφώνου συμβίωσης και τεκνοθεσίας από άτομα που έχουν προχωρήσει σε αλλαγή φύλου».

Νωρίτερα, ο ίδιος βουλευτής είχε υποστηρίξει «Η συζήτηση του νομοσχεδίου αλλαγής φύλου προκαλεί ένα ακόμα ψυχολογικό σοκ στην ελληνική κοινωνία»


«Κανείς δεν αμφισβήτησε το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού και αυτοδιάθεσης» είπε ο κ. Κατσίκης σε άλλο σημείο για να υποστηρίξει πως ο ίδιος έχει γίνει στόχος επιθέσεων: «Δέχομαι χαρακτηρισμούς όπως ομοφοβικός ή ξενοφοβικός και ρατσιστής επειδή προτιμώ να λέω ομοφυλόφιλος και όχι γκέι».


«Το νομοσχέδιο έχει αντίκτυπο στην κοινωνία. Έρχεται σε αντίθεση με το σύνολο της κοινής γνώμης» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ για να προσθέσει «Τέθηκαν διάφοροι προβληματισμοί όπως για την ταυτοπροσωπία. 


Άρρεν άτομο που προσδιορίστηκε ως θήλυ στην φωτογραφία ταυτότητας πως θα αποτυπώνεται;  Η όλη συζήτηση βρίθει χαρακτηρισμών όπως  «τρανς», «τρανσεξουαλ» και όχι άρρεν – θήλυ. Ισως θα ήταν καλύτερα οι ταυτότητες να έχουν το βιολογικό φύλο και τον χαρακτηρισμό τρανς ή τρανσεξουαλ που και τα ίδια τα άτομα αυτά χαίρονται να τους αποκαλούν έτσι».
Μάλιστα ο κ. Κατσίκης έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι αν υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο θα αλωθεί το άβατο του Αγίου Ορους καθώς μια γυναίκα που θα διορθώσει το φύλο της σε άντρα θα μπορεί να πάει στο Αγιο Ορος. 


Πηγή


σσΚ:....
ΗΠΑ: Η αυτοκτονία τρανσέξουαλ 13 χρονών ανοίγει τη συζήτηση για την "αλλαγή φύλου" σε νεαρές ηλικίες
Πριν από ένα χρόνο η Jane Marie έγινε "Jay" και όλοι αποδέχθηκαν τη νέα του ταυτότητα, όμως, δυστυχώς, αυτό το κορίτσι αυτοκτόνησε στα 13 του χρόνια. Τώρα οι γονείς του πιστεύουν ότι η «αλλαγή φύλου» δεν ήταν η λύση.

«Ο» δεκατριάχρονος Jay Griffin αυτοκτόνησε πριν από δύο εβδομάδες στην Αλαμπάμα (ΗΠΑ), λίγο αφότου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «άλλαξε φύλο», καθώς γεννήθηκε κορίτσι με το όνομα Jane Marie.
Ο πόνος της οικογένειας είναι τόσο βαρύς, που αναρωτιόνται τώρα αν η υποστήριξή τους στην «αλλαγή φύλλου», ήταν μια καλή ιδέα, ή αν αυτό έκανε να γεμίσει το παιδί τους με περισσότερο άγχος παρά να το μειώσει.

Οι γονείς, Matt και Erin, δήλωσαν σε συνέντευξή τους στο al.com: «Ο Jay δεν ήταν έτοιμος να βγει δημόσια ως τρανς στην έκτη τάξη. Δεν ήταν πραγματικά έτοιμος. Είναι μια πολύ προσωπική διαδικασία, αλλά τα σχολεία είναι πάντα πολύ προσεκτικά».

Η Erin, η οποία εξακολουθεί να μιλά για την κόρη της ως «Jay» αγωνίστηκε μαζί της κατά της κατάθλιψης και του άγχους που αντιμετώπιζε. «Ήμασταν κάτω από την φροντίδα ενός ψυχολόγου από την πρώτη μέρα».
Το παιδί παρακολουθούσε ομαδική θεραπεία και τον Φεβρουάριο άρχισε να παίρνει φάρμακα για να ‘αλλάξει φύλο’. «Είχε σκαμπανεβάσματα. Ποιος ξέρει αν αυτό βοήθησε; Φαινόταν να είναι ένα πρόβλημα ανισορροπίας. Ήμασταν ακόμα στην προσαρμογή της φαρμακευτικής αγωγής, αλλά αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο», δήλωσε θρηνώντας η μητέρα του.
Οι αγώνες και οι προκλήσεις του παιδιού δεν επικεντρώνονταν αποκλειστικά και μόνο στην αλλαγή του ονόματος και του φύλου, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν επίσης ένας ακτιβιστής των ΛΟΑΤ.

«Πάντα αγαπάμε και αποδεχόμαστε τα παιδιά μας για ό,τι και αν είναι. Είμαι μια ειλικρινής χριστιανή με τατουάζ και πολύ ισχυρή πίστη. Πάντα ενθάρρυνα τον Τζέι. Του έλεγα ότι για οτιδήποτε θέλει να μου μιλήσει, είμαι εδώ». 

Οι γονείς της αμφισβητούν πλέον ότι το πρόβλημα της κόρης τους, ήταν η έλλειψη κοινωνικής αποδοχής, που συχνά καταγγέλλεται από το LGTB λόμπι.
Ο Walt Heyer (φώτο), ένας πρώην τρανσέξουαλ μιλώντας για τη ζωή και το τραγικό θάνατο του Jay είπε, «είναι μια απόδειξη ότι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επιθυμία να ταυτιστεί με το αντίθετο φύλο δεν επιλύονται με την ‘αλλαγή φύλου’, αλλά δείχνουν ότι υπάρχει μια βαθύτερη διαταραχή που απαιτεί αποτελεσματική ψυχοθεραπεία συζήτησης».
Μελέτες σε την ΗΠΑ για τις αυτοκτονίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον το 41% των τρανσεξουαλικών ατόμων στη χώρα έχουν αποπειραθεί να αυτοκτονήσουν μία φορά. Ακόμη και αν η οικογένεια τους δέχεται και οι φίλοι και το περιβάλλον, οι πιθανότητές να κάνουν μια απόπειρα αυτοκτονίας είναι υψηλότερη από τις άλλες ομάδες.

«Όταν ένα υγιές βιολογικά αγόρι πιστεύει ότι είναι κορίτσι ή ένα υγιές βιολογικά κορίτσι πιστεύει ότι είναι αγόρι, υπάρχει ένα αντικειμενικό ψυχολογικό πρόβλημα, που βρίσκεται στο μυαλό και όχι το σώμα, και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Αυτά τα παιδιά υποφέρουν από δυσφορία φύλλου», λέει το Αμερικανικό Κολέγιο Παιδιάτρων στην ιστοσελίδα του.
Ολόκληρο το άρθρο στη πηγή

Πηγή:http://redskywarning.blogspot.in/2017/06/13.html

ΚΑΤΑΡΧΗΝ....
ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ;
ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ;

ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΙΔΗ.
ΕΝΑΣ ΓΚΕΙ Η ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ,ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΥΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ.
ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ;

ΑΚΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ;
Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ,ΠΟΡΝΕΣ,ΜΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΛΑΤΡΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com