Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

17χρονος αυτοκτόνησε πηδώντας απο γέφυρα στην Αττική Οδό!

Σοκ στο Γέρακα: Αυτοκτόνησε 17χρονος μαθητής - Έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού
Ένας 17χρονος μαθητής του 2ου Λυκείου Γέρακα «λύγισε» στην πρώτη ερωτική απογοήτευση και έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού στο σημείο που τέμνεται με τη λεωφόρο Γέρακα...


Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το neoslogosattikis.gr to δραματικό συμβάν έγινε στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου.
Ο άτυχος 17χρονος κατέληξε στην άσφαλτο της δεξιάς λωρίδας της Αττικής Οδού με αποτέλεσμα σε κλάσματα δευτερολέπτου να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, όταν ακινητοποίησε λίγα μέτρα παρακάτω το όχημα του, επικοινώνησε αμέσως με την Τροχαία ζητώντας ταυτόχρονα να ενημερωθεί και το ΕΚΑΒ.
Όμως, στα 1-2 λεπτά της συνομιλίας του οδηγού με την Τροχαία, ένα δεύτερο αυτοκίνητο παρασέρνει κι αυτό, το άψυχο σώμα του 17χρονου μαθητή που ήδη είχε μετακινηθεί στο κέντρο της οδού.
Τελικά, τη σορό του μαθητή παρέλαβε αυτοκίνητο της εταιρείας "Αττική Οδός" που ήδη είχε σπεύσει στο σημείο του δυστυχήματος ταυτόχρονα με περιπολικό της Τροχαίας Αττικής και την μετέφερε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Νεολόγου», οι αστυνομικές αρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια ή το ενδεχόμενο ο μαθητής να έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού από απροσεξία ή εξ' αιτίας προσωρινής απώλειας των αισθήσεων του.
Οι λόγοι που οδηγούν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα είναι ότι ο 17χρονος σε μη εξακριβωμένη ώρα, επισκέφθηκε την παιδική χαρά που βρίσκεται στον παράπλευρο της γέφυρας χώρο, ειδικότερα, στο χώρο του γκαζόν, στην άκρη του οποίου -για λόγους ασφάλειας- εκτείνεται συρμάτινη περίφραξη ύψους 2 μέτρων.
Οι αστυνομικοί, εκτιμούν ότι ο μαθητής σκαρφάλωσε στην περίφραξη και προέβη στο απονενοημένο διάβημα.
Προηγουμένως, είχε βγάλει τα αθλητικά παπούτσια του τα οποία βρέθηκαν ένα-δυο μέτρα από το σημείο που έγινε η πτώση και τέλος, άφησε το δραματικό, προσωπικό αποτύπωμα του και το οποίο, σημειολογικά, αναδεικνύει την φορτισμένη κατάσταση στην οποία πρέπει να βρισκόταν ο 17χρονος τις τελευταίες ώρες της ζωής του.
Επάνω στο λασπώδες έδαφος, σχεδιασμένη μια καρδιά και στο εσωτερικό της, τα τέσσερα γράμματα του υποκοριστικού ονόματος της μαθήτριας ο έρωτας για την οποία, έφερε τον 17χρονο σε τραγικά αδιέξοδα βάζοντας τέλος στη ζωή του.
Μια ακόμη συγκλονιστική λεπτομέρεια με αναφορά στους δύο ανθρώπους που από χθες βράδυ ζουν ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να τους συμβεί. Περίπου, λίγη ώρα μετά το διάβημα του γιου τους, δίχως να γνωρίζουν το παραμικρό από ό,τι στο μεταξύ είχε συμβεί, παρουσιάζονταν στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης δηλώνοντας την εξαφάνιση του.
"Τον περιμέναμε -είπαν- στις 9 μ.μ. στο σπίτι, δεν ήρθε, το κινητό του τηλέφωνο δείχνει κλειστό και οι φίλοι του δεν τον είδαν, ούτε γνωρίζουν που πήγε..."
Σήμερα, Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου ο ιατροδικαστής αναμένεται να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου του 17χρονου μαθητή του 2ου Λυκείου Γέρακα. Αν, δηλαδή ο θάνατος του επήλθε από πτώση στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού ή από το πρώτο αυτοκίνητο που τον παρέσυρε μετά την πτώση του.
Πηγή: neoslogosattikis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com