Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΟ ...Ραντεβου " ΤΡΟΜΟΥ" με την Γερμανικη MERCEDES στο βομβαρδισμένο ΕΦΕΤΕΙΟ-ΑΘΗΝΩΝ ...!!!!




Ανοιχτή πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ τους καταναλωτές να παραστούν στο ΕΦΕΤΕΙΟ -ΑΘΗΝΩΝ στις 18 Ιανουαρίου 2018 στο 14ο Τριμελές ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Λ. Αλεξάνδρας & Κυρίλλου Λουκάρεως 14....Για να ακούσουν πως οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ , σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ ...!!!!!


Θα είναι μεγάλη έκπληξη για τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ να παραβρεθήτε στο πιο δημοφιλές δικαστικό αγώνα εναντίον της MERCEDES , στο κατοχικό τους τσιφλίκι , αφού  έχει σκορπίσει τον ΘΑΝΑΤΟ πουλώντας ελαττωματικά αυτοκίνητα .! 
ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ-ΑΘΗΝΩΝ  αφού  μερικές μέρες πρίν,  είχε ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ ....!!!!!
Η δημοκρατία δεν εκβιάζει αλλά ούτε εκβιάζεται ....!!!!!!!!!!   Παρακολουθεί και επεμβαίνει την πιο κατάλληλη στιγμή για να προστατεύσει τους ΑΘΩΟΥΣ ....!!!!!


Θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη για όσους πιστεύουν ότι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ έχουν την δύναμη να ξεγλιστρούν , αν παραστούν στις 18 Ιανουαρίου 2018 , πολλοί Έλληνες καταναλωτές στο ΕΦΕΤΕΙΟ –ΑΘΗΝΩΝ για να παρακολουθήσουν το πιο γνωστό δικαστικό ΘΡΙΛΕΡ ενός Έλληνα καταναλωτή εναντίον της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ….MERCEDES  που συνεχώς ξεγλιστράει από την δαγκάνα της δικαιοσύνης για να συνεχίσει να σκορπάει τον ΘΑΝΑΤΟ με τα ελαττωματικά της αυτοκίνητα  …..!!!
ΣΑΣ  καλώ να παραστείτε στο ΕΦΕΤΕΙΟ –ΑΘΗΝΩΝ  στις 18 Ιανουαρίου στο 14ο Τριμελές Εφετείο Αθηνών,  που θα δικάσει την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ MERCEDES...αριθ. Πινακίου 2 ……Δηλ θα δικαστούν επιτέλους αφού συνεχώς ζητάνε αναβολές ……….Αφού έχουμε τον αριθ. 2 στο πινάκιο των ΕΦΕΣΕΩΝ-ΑΓΩΓΩΝ  ………

  Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απορρίπτει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο για τα ελαττωματικά αυτοκίνητα των ΓΕΡΜΑΝΩΝ που σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ, επειδή ο υπουργός Μεταφορών δεν στέλνει την ομολογία των ΓΕΡΜΑΝΩΝ υπ' αριθ. πρωτ. 43435/3961 ηλεκτρονικό μήνυμα των ΓΕΡΜΑΝΩΝ , όπυ παραδέχονται ότι πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα τα οποία πάσχουν αθεράπευτα από ΑΓΝΩΣΤΕΣ -ΒΛΑΒΕΣ μέσα στον εγκέφαλο -κινητήρα  .......Διαψεύδουν τον επισκευαστή τους ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ που ομολογεί ότι η ΒΛΑΒΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...... ΑΓΝΩΣΤΗ.... Αλλά ΓΝΩΣΤΗ και είναι ηλεκτρολογική (βλεπε σχετ. ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ) επιστολή που έχει κατατεθεί στο δικαστήριο και έχει πάρει δημόσια σφραγίδα του Πρωτοδικειου Αθηνών  .................ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ με τις ΜΗΝΥΣΕΙΣ για ΝΕΚΡΟΥΣ καταναλωτές .....!!!!!!!!!!!


ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ MERCEDES & TOYOTA ...!!!! https://kentripotideas.blogspot.gr/2017/08/mercedes-toyota.html
ολη την αληθεια για τα ελαττωματικα αυτοκινητα που σκορπουν τον θανατο , την κρύβουν οι υπουργοί των εκάστοτε Ελληνικών ( Γερμανικών) κυβερνήσεων ...... Η βουλή των Ελλήνων -Γερμανών απορρίπτει το αίτημα του Έλληνα βουλευτή κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ για κοινοβουλευτικό έλεγχο στα αυτοκίνητα ΒΟΜΒΕΣ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ και των ΙΑΠΩΝΩΝ , αφού ο νέος υπουργός όπως και ο προηγούμενος δεν , ενημερώνει τους βουλευτές ότι η Γερμανική ηγεσία της  MERCEDES-BENZ-DAIMLER - CHRYSLER  μεσω του Τούρκου επικεφαλής τους ...Ομολογεί.......ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  ότι πουλάει ελαττωματικά αυτοκίνητα που πάσχουν ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ από ΑΓΝΩΣΤΕΣ -ΒΛΑΒΕΣ μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα και ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ .........ΕΘΑΨΑΝ το ηλεκτρονικό μήνυμα του ΤΟΥΡΚΟΥ Dr. DIETER ZETSCHE που είναι ο επικεφαλής της MERCEDES  , για να σκοτωθουν και άλλοι καταναλωτές .....!!!!!!!!!

εδω η τρομακτική επιστολή των ΓΕΡΜΑΝΩΝ προς το υπουργείο Μεταφορών που δεν έφτασε ποτέ στην ΒΟΥΛΗ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ για έλεγχο ...ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ......!!!!!!!!!!
Πραγματικά λυπάμαι πολύ , όταν ακούω όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα που έχουμε ενοχοποιηθεί από τους δανειστές οι οποίοι ελέγχουν το κράτος σε όλα τα επίπεδα…… αλλά εδώ η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ μετράει ΝΕΚΡΟΥΣ καταναλωτές , έχει την ομολογία των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ότι πουλάνε ¨ΒΟΜΒΕΣ¨- αυτοκίνητα που έστειλαν στο Υπουργείο Μεταφορών η ηγεσία της MERCEDES-BENZ-DAIMLER-CHRYSLER και συγκεκριμένα ο ΤΟΥΡΚΟΣ επικεφαλής τους  DrDIETER ZETSCHE ,  μέσω της θυγατρικής της στην Ελλάδα εταιρεία της MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. δια στόματος του Έλληνα Δ/ντα Συμβούλου τους κου. Σ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ και του Τεχνικού Επιθεωρητού τους κου. Γ.ΓΟΥΛΑΡΑ, ( georgios.goularas@daimler.com ) στέλνουν ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στο Τμήμα Οδικής Ασφάλειας του Υπουργείου Μεταφορών υπόψη της κας. ΠΑΛΑΜΑΡΗ ομολογούν ότι τα αυτοκίνητά τους πάσχουν αθεράπευτα μέσα στην εγκέφαλο –κινητήρα απο ΑΓΝΩΣΤΗ -ΒΛΑΒΗ ,  δηδ μετά τις καταγγελίες ότι δεν έχουν την ικανότητα να εντοπίσουν την ΒΛΑΒΗ που  προκαλεί αδικαιολόγητα – αιφνιδιαστικά το σβήσιμο του κινητήρα όταν το όχημα  είναι σε κίνηση  και αφού αντικατέστησαν σχεδόν όλα τα εξαρτήματα για να εντοπίσουν τι φταίει   ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΒΛΑΒΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ-ΚΙΝΗΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ,  άρα έμμεσα δέχονται χωρίς πολλές εξηγήσεις  ότι σβήνουν ή επιταχύνουν αιφνιδιαστικά –ανεξέλεγκτα τα οχήματά τους  n.palamari@yme.gov.gr  ) με την υπ' αριθ. πρωτ. 43435/3961 επιστολή τους .......    ΣΟΚ στο κατοχικό Ελληνικό Υπουργείο Μεταφορών ..... http://katohika.gr/wp-content/uploads/2015/11/117.jpg

MERCEDES PDF ----ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ είχε ενημερωθεί η Ελληνική Κυβέρνηση πριν συμβούν τα θανατηφόρα ατυχήματα με τα ελαττωματικάMERCEDES  , όπως ειχε ενημερωθει και η  MERCEDES-BENZ-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. ..https://patratora.gr/wp-content/uploads/2016/06/MERCEDES-BEZ-%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91.pdf    
Ο Τούρκος επικεφαλής της  MERCEDES DrDIETERZETSCHE , ενημερώθηκε από το ηλεκτρονικό μήνυμά μου μέσω της γραμματέας του κας.  HEIDI NYBOE  ότιπουλάει τον ΘΑΝΑΤΟ  heidi.nyboe@daimler.com




From: heidi.nyboe@daimler.com[mailto:heidi.nyboe@daimler.com]
Sent: Friday, June 12, 2015 12:51 PM
To: anthisi@otenet.gr
Subject: Our reference: 1-5069521993 – Your email dated June 11h addressed to Dr Zetsche
Dear Mr Spinoulas,
Thank you for your email addressed to Dr Dieter Zetsche, Chairman of the Board of Management of Daimler AG and Head of Mercedes-Benz Cars.
Due to the fact that this issue raised by you falls solely into the responsibility of the Mercedes-Benz Hellas S.A. we’ve forwarded your
correspondence to the After Sales team in Greece, and they will contact you accordingly. We thank you for your correspondence and regret that in this instance
we cannot be of any further assistance
Yours sincerely,
Heidi Nybö
Daimler Team for the Board of Management /
Daimler Kundenbetreuungsteam für den Vorstand
http://www.yme.gr/?getwhat=7&tid=1279&aid=1186&id=0    στηνεπιστολή του ο Τούρκος επικεφαλής Dr. DIETER ZETSCHE αναφέρει τον …κΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ αφούείναι ο Δ/ντης του (After Sales team in Greece) στηνΕλλάδα της θυγατρικής του  MERCEDES-BENZ-ΕΛΛΑΣΑ.Ε.Ε.  …!!!!Ο οποίος με ειχε συνατήσει , αλλα  ………ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ για τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ /ΔΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ που είχαν σκοτωθεί εξαιτίας του μεγαλου κέρδους που ειχαν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ….!!!!!!!

Οι Γερμανοί και το 2018, θα πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα με την ΑΔΕΙΑ του ΕΦΕΤΕΙΟΥ ..!!!
«ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ MERCEDES ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..;;;

Inline image 1


https://eleftheroiellines.blogspot.com/2017/12/2018_30.html   Οι Γερμανοί και το 2018, θα πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα με την ΑΔΕΙΑ του ΕΦΕΤΕΙΟΥ ..!!!
http://dionios.blogspot.gr/2017/12/mercedes.html       Οι Γερμανοί και το 2018, θα πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα με την ΑΔΕΙΑ του ΕΦΕΤΕΙΟΥ ..!!!
 http://www.palo.gr/eidhseis-ellada/thriler-me-nekroys-katanalwtes-mercedes-stin-ellada-oi-germanoi-skorpoyn-ton-thanato-me-tin-adeia-toy-eisaggelea/16972344/    Οι Γερμανοί και το 2018, θα πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα με την ΑΔΕΙΑ του ΕΦΕΤΕΙΟΥ ..!!!
http://greeknewsondemand.com/2017/12/30/θριλερ-με-νεκρουσ-καταναλωτεσ-mercedes-στη/   Οι Γερμανοί και το 2018, θα πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα με την ΑΔΕΙΑ του ΕΦΕΤΕΙΟΥ ..!!!
16 hours ago - Το 2018 θα είναι η συνέχεια του δικαστικού ¨θρίλερ¨ με τους Γερμανούς , που πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα .?? Θασυνεχίσουν οι ... Το 2018 στις 18 Ιανουάριου , θα δικαστεί η Έφεση εναντίον της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας MERCEDES στο Εφετείο Αθηνών , αριθ. Πινακίου 2 από το 14ο Τριμελές ...

15 hours ago - «ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ MERCEDES ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..;;;. Οι Γερμανοί και το 2018θα πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα με την ΑΔΕΙΑ του ΕΦΕΤΕΙΟΥ .

Οι Γερμανοί και το 2018θα πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα με την ΑΔΕΙΑ του ΕΦΕΤΕΙΟΥ ..!!! "ΘΡΙΛΕΡ" ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ MERCEDES ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..;;; Αγαπητοί συμπολίτες , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με την ευχή να μην ζούμε κάτω από ...
 

18 hours ago - «ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ MERCEDES ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..;;;. Αγαπητοί συμπολίτες ,. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με την ευχή να μην ζούμε κάτω από τις τρομοκρατικές ενέργειες όσων κρύβουν τις θανατηφόρες βλάβες σε ...

https://hellasnews-agency.blogspot.gr/2016/09/a_14.html

Zήτημα Zωής και Θανάτου με τα Eλαττωματικά Γερμανικά Aυτοκίνητα της MERCEDES , αφορά όλους ΜΑΣ…!!!



Dec 7, 2016 - ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΓΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΕΡΝΗ MERGEDES! THN EXEI ΚΑΡΥΔΩΜΕΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ . ... Τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα των αυτοκινήτων της MERCEDES…;;;; Κανένας ακόμα δεν έχει εξηγήσει με σαφήνεια ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα ...
Dec 8, 2016 - ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΓΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΕΡΝΗ MERGEDES! THN EXEI ΚΑΡΥΔΩΜΕΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ . ... με κατηγόρησε ότι ΔΕΝ του υπέδειξα την ΒΛΑΒΗ ώστε να την επιδιορθώσει, αυτή που ήταν ΑΓΝΩΣΤΗ για την κατασκευάστριαMERCEDES-BENZ-DAIMLER-CHRYSLE ...

ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΕΦΕΣΗ ΕΔΩ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΔΩ

ΣΦΡΑΓΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com