Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Όταν πρ. Πρόεδρος Αρείου Πάγου, ιδιαίτερα γνωστός, ζητεί Δημοψήφισμα, ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ! Ένα βίντεο ΣΕΙΣΜΟΣ!


Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 Η επιστολή που ακολουθεί, αποτελεί ΚΡΑΥΓΗ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑΣ, μιας ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ, της Αναστασίας Αναστασοπούλου, η οποία μου προσκομίζει ένα ντοκουμέντο φωτιά, που θα πρέπει όχι απλά να μας προβληματίσει,...


αλλά να μας αφυπνίσει  τα μέγιστα, καθως το πρόσωπο το οποίο εναγωνίως ζητεί την διενέργεια Δημοψηφίσματος λόγω του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, όχι μόνον δεν είναι τυχαίο, αλλά θεωρείτο από τους έντιμους ανώτατους δικαστές, τότε ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

Γιατί αδυνατώ να πιστέψω πως ένας έγκριτος νομικός, ένας ανώτατος δικαστικός που θεωρείται έντιμος, ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, εν γνώσει του ότι:

1. Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή και το Σύνταγμα έχει καταλυθεί.



2. Το ζητεί εν καιρώ που η συγκεκριμένη κυβέρνηση είναι ότι πιο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ πέρασε ποτέ από την Ελλάδα




3. Το ζητεί εν γνώσει του ότι στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, διαστρεβλώθηκε και νοθεύτηκε  η ετυμηγορία  του Ελληνικού λαού και το ηχηρότατο ΟΧΙ, έγινε ... ΝΑΙ...

 

4. Το ζητεί εν γνώσει του ότι η διενεργούσα εκλογές και δημοψήφισμα SINGULAR LOGIC  είναι εβραϊκών συμφερόντων και έχει κατηγορηθεί για ΝΟΘΕΙΕΣ στα εκλογικά αποτελέσματα (ο server της εβραϊκής εταιρείας, βρίσκεται στο Ισραήλ)


 

5. Το ζητεί εν γνώσει του ότι  η Μακεδονία, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, άρα είναι σαφές και αδιαπραγμάτευτο το αυτονόητο.



6. Το ζητεί εν γνώσει του πως ένα Δημοψήφισμα, θα αποτελέσει ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, για επόμενα Δημοψηφίσματα που θα αφορούν στην Θράκη, στην Ήπειρο, στο Αιγαίο, στην ... Ανεξαρτησία της Κρήτης...κλπ.



7. Το ζητεί εν γνώσει του, πως οι δημοσκοπικές εταιρείες, είναι μια σκέτη απάτη, που καθοδηγούν προβοκατόρικα τον ελληνικό λαό...

 

 8. Ζητεί Δημοψήφισμα, όταν ως Κράτος έχει καταλυθεί η Εθνική μας Κυριαρχία...




 9. Το ζητεί, όταν γνωρίζει πως ένα Δημοψήφισμα, θα αποτελέσει ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!






Αν ένας  πρ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, προτείνει Δημοψήφισμα, για το μείζον ζήτημα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, τότε... μήπως κάτι πολύ τραγικό ετοιμάζεται εις βάρος της Πατρίδας μας;;;

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!



Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσια την κ. Αναστασία Αναστασοπούλου, για το τόσο σημαντικό βίντεο που μου έστειλε και μου έδωσε την δυνατότητα να αναρτήσω το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Στο τέλος της ανάρτησης, υπάρχουν δυο βίντεο.

Το πρώτο, με τον πρ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Νικόπουλο... τον πατέρα της Χαράς Νικοπούλου, ο οποίος με επιστολή του, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίον μάλιστα εκφράζει την εκτίμησή του, χαρακτηρίζοντάς τον ως έντιμο και ειλικρινή, ξεχνώντας φυσικά ο κ. Νικόπουλος, πως ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπέγραψε  το χειρότερο όλων Μνημόνιο, που βάζει την χώρα μας σε καθεστώς αποικιοκρατίας και κατοχής, για 99 χρόνια, καθώς και σωρεία ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ, και του ... ζητει την διενέργεια Δημοψηφίσματος!

Ακούστε οπωσδήποτε όλο το βίντεο.

Περιλαμβάνει και συνέντευξη με τον Κρίς Σπύρου και τα όσα αποκαλύπτονται είναι πολύ σημαντικά για τις επερχόμενες εξελίξεις για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. 

Το δεύτερο, με τον γνωστό Συνταγματολόγο κ. Γιώργο Κασιμάτη, που εξηγεί σαφέστατα, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ έστω και αν εντάσσεται στο Σύνταγμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Προσωπικα, τα συμπεράσματά μου, τα έχω εξάγει και συμφωνούν απόλυτα με τις θέσεις της κ. Αναστασοπούλου, αλλά και με την κραυγή αγωνίας της για τα επερχόμενα.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ... ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Λέτε να είναι τυχαίο, που όλες οι  δημοσκοπικες εταιρείες, βγάζουν υψηλά ποσοστά του λαού, να επιθυμεί το... δημοψήφισμα;;;;

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!
ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ!



Καλλιόπη Σουφλή




Παραθέτω όλη την επιστολή ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ της κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, όπως ακριβώς μου την έστειλε.



26/01/2018

Aγαπητή  κα Σουφλή , 

θέλω να σας ενημερώσω ότι στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς  στις 12 :00 -14:00 μ.μ. ‘’Ελλάδα Ωρα Μηδέν ‘’ 1 : 59:17  -αρτ  90,6https://www.youtube.com/watch?v=2YVo_n_qXT4&t=630s
του Σαββάτου 20/01/2018 ( την άκουγα και την έγραφα   , τα σημεία στίξης είναι δικά μου , συγγνώμη για τα ορθογραφικά μου  λάθη  )είπε τα εξής : .........


στο 3 :48 λεπτό : ‘’το πρωί που ερχόμουνα πριν δύο ώρες , δέχτηκα ένα τηλεφώνημα στο αυτοκίνητό που οδηγούσα από τόν (πρωην)  Πρόεδρο του Αρείου Πάγου τον κο Βασίλη Νικόπουλο, ο οποίος θέλησε να κάνει σήμερα μιά παρέμβαση στην εκπομπή και είναι κάτι που δεν το συνηθίζει ο κος Νικόπουλος, διότι κάθε φορά που βγαίνει στην εκπομπή μου το κάνει με πολύ δυσκολία , διότι έχει και άλλες υποχρεώσεις και δεν του αρέσει να λέει πολλά, αλλά ήταν έτσι η φωνή του πού σκέφτηκα ότι , ότι και άλλο να είχα ,που έχω κάτι πολύ σοβαρό επίσης σήμερα...... 

εδώ ανακοινώνει τον επίσημο καλεσμένο του ...

θα ακούσουμε όμως πρώτα , θα ξεκινήσουμε την εκπομπή μας με τον κο Βασίλη Νικόπουλο ,τόν πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου .

Κε Νικόπουλε
Καλημέρα σας  κ.λ.π.

Πραγματικά εξ ανάγκης παρεμβαίνω και θέλω να απασχολήσω για πέντε λεπτά το πρόγραμμά σας κε Ουίλς.
Παρεμβαίνω στην κρισιμώτατη αυτή ώρα , όπου διακυβεύονται πραγματικά , διακυβεύεται η Εθνική μας υπόσταση.


Όταν κάποιος σου σφετερίζεται το όνομα και εσύ με μεγάλη ευκολία του το παραχωρείς , τότε πλέον εσύ ως άτομο εννοώ, εμείς ως άτομα , όχι ως έθνη , τότε πλέον τί μπορούμε να πούμε ; 

Επειδή αυτό συμβαίνει αυτές τις ώρες στην Ελλάδα δηλαδή υπάρχει μία διαφαινόμενη άν όχι βεβαία ενδοτική στάση και υποχώρηση της Ελληνικής Κυβέρνησης στο θέμα της ονοματοδοσίας του κρατιδίου των Σκοπίων , η οποία κυβέρνηση μάλλον , απ’ όσα ακούμε και διαβάζουμε και βλέπουμε είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.

Γι αυτό θέλω να κάνω μία παρέμβαση ως απλός Ελληνας , η οποία όμως παρέμβαση απευθύνεται σε ένα συγκεκριμμένο πρόσωπο και θέλω να το λάβετε υπόψιν σας, δηλαδή θέλω να διαβάσω μία επιστολή την οποία απευθύνω μέσω του ραδιοφώνου σας διότι δεν έχω άλλο τρόπο να επικοινωνήσω με την εξουσία γιατί και δεν το συνηθίζω ,αλλά και δεν βρίσκω τρόπους να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους της εξουσίας γιαυτό απευθύνομαι στο ραδιόφωνό σας και θέλω να διαβάσω μία επιστολή στην οποία απευθύνω πρός τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας γιαυτό ακριβώς το συγκεκριμμένο θέμα.

Σας διαβάζω λοιπόν την επιστολή η οποία είναι μία σελιδούλα και αναλόγως εσείς την αξιοποιείται όπως θέλετε αφού την ανακοινώνω από το ραδιόφωνό σας πάει να πεί ότι είναι δημόσια .

Προς τον Εξοχότατο Πρόεδρον της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Εξοχότατε και σεβαστέ κε Πρόεδρε ,

ως διατελέσας πρόεδρος του Αρείου Πάγου , του αρχαιότερου οργανωμένου δικαστηρίου ολόκληρης της Ευρώπης , ως Ελληνας δικαστής με υπερτεσσαρακονταετή υπηρεσία και συνακολουθούσα με την από αυτήν πείρα ,αλλά και ως απλός Ελληνας πολίτης με πλήρη συναίσθηση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών μου, απευθύνομαι τούτη την κρίσιμη ώρα , κατά την οποίαν διέρχεται άμεσον κίνδυνον η ίδια η εθνική μας υπόσταση λόγω της διαφαινομένης ενδοτικής στάσης της Ελληνικής Κυβέρνησης στην επίλυση του προβλήματος της ονοματοδοσίας του κρατιδίου των Σκοπίων το οποίο σφετερίζεται προκλητικότατα και εξοφθάλμως ανιστόρητα το όνομα Μακεδονία ,προς την εξοχότητά σας και τολμώ να σας παρακαλέσω και ως παλαιός σας γνώριμος και περιστασιακός συνεργάτης σας , όταν εσείς κατά την δική μου θητεία στον ΄’Αρειο Πάγο ήσασταν υπουργός Δημοσίας διοίκησης , περιβαλλόμενοι τότε αμοιβαίως με ιδιαίτερη εκτίμηση , όχι μόνο λόγω των αξιωμάτων μας αλλά κυρίως λόγω των εντίμων και ειλικρινών προσωπικοτήτων μας για τα εξής :

Εξοχότατε κε Πρόεδρε ,
διερχόμεθα κρισιμότατες εθνικές στιγμές κατα τις οποίες διακυβεύεται η ίδια η εθνική μας υπόσταση.

Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία με ή χωρίς προσδιορισμούς στο γειτονικό κρατίδιο.


Η Ελληνική Κυβέρνηση φαίνεται πως συμφωνεί με την λύση αυτή του προβλήματος.


Αυτό εάν παρ’ ελπίδα συμβεί θα είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποία μπορεί να μην εμπίπτει στη νομοτυπική μορφή του γνωστού εγκλήματος που προβλέπει ο ποινικός κώδικας πλήν όμως εμπίπτει εξ ολοκλήρου στην Εθνική και Ηθική υπόσταση της επαίσχυντης και αξιοκατάκριτης αυτής Εθνικοπροδοτικής πράξης.


Ο μόνος που θα μπορούσε να αποτρέψει το επερχόμενο αυτό Εθνικό κακό είστε εσείς Εξοχότατε κε Πρόεδρε.


Με ποιόν τρόπο θα κάνετε τούτο το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από εμένα .


Θα ήταν δε αναίδεια εκ μέρους μου να σας υποδείκνυε η ελαχιστότητά μου τον τρόπο.


Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω δίχως να παρεξηγηθώ εκ μέρους σας είναι να σας υπενθυμίσω το άρθρο 44 παρ. 2 του Συντάγματος το οποίο ορίζει ότι:


O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα Εθνικά θέματα . 

Ομιλώ ώς δικαστής πρός καθηγητή του Δημοσίου Δικαίου και ερωτώ κε Πρόεδρε .


Κρισιμότερο Εθνικό Θέμα από αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα υπάρχει ;

Ζητήστε να γίνει δημοψήφισμα για το τεράστιο αυτό και κρισιμότατο εθνικό ζήτημα και άν η Κυβέρνηση αρνηθεί , ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κε Πρόεδρε.

Θα προσφέρετε έτσι την μεγαλύτερη υπηρεσία στο Έθνος και την Πατρίδα. 

Φανείτε αντάξιος των Μεγάλων Ανδρών του Γένους μας και του πρώτου κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και τέλος ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.


                                                     Σας ευχαριστώ, με ιδιαίτερη εκτίμηση
                             Βασίλειος Νικόπουλος πρόεδρος Αρείου Πάγου εν τιμή.

Αυτό ήθελα να σας διαβάσω κε Ουίλς και τίποτε άλλο και ζητώ πάλι συγγνώμη που καταχράστηκα έστω τον ολίγον αυτόν χρόνο σας .


Κος Ουίλς : καταλαβαίνω ότι αυτό το μήνυμα είναι με πόνο καρδιάς , με πόνο καρδιάς. 

Ελπίζω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα το ακούσει σε λίγο , θα το ακούσει σε λίγο και αυτό θα αναμεταδοθεί να είστε σίγουρος και από άλλα μέσα αυτό το μήνυμα διότι άνθρωποι σαν και εσάς συνήθως σιωπούν, συνήθως σιωπούν, δεν μιλάνε, δεν μιλάνε παρακολουθούν απλά τις εξελίξεις. 

Θέλω να σας ευχαριστήσω , άν θέλετε κάτι να προσθέσετε ....κ.λ.π 

Κος Νικόπουλος :και εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω ....κ.λ.π.


Τ έ λ ο ς στο 11 :19:00 και η εκπομπή συνεχίζεται με τον κυρίως καλεσμένο που επίσης πρέπει να ακούσετε όλοι.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ  ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ  ΜΑΣ . ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ .


Είναι κατεπειγόντως σοβαρό και πρέπει να απαντηθούν τα εξής :

- Πρέπει να μας πεί με σθένος τί ακριβώς συμβαίνει , και τι του συμβαίνει την στιγμή που πήρε τηλέφωνο τον κο Ουίλς για την παρέμβαση . 

Να ακούσετε την εκπομπή με τα αυτιά σας και θα καταλάβετε .

- Ζητάει από τον εξοχότατο προκειμένου να τον προστατεύσει από την ‘’εσχάτη προδοσία ‘’ και για να μην γίνει συνένοχος στην προδοσία , δημοψήφισμα από τους Ελληνες !!!!!!!!!! 

Το δημοψήφισμα  είναι  παγίδα.

ΔΕΝ πρέπει να γίνει δημοψήφισμα .

Οι Ελληνες είδαν το Οχι να γίνεται Ναι .

ΔΕΝ είμαστε ο κυρίαρχος λαός, με αυτούς στην κυβέρνηση.

Μπορεί κανείς να ξέρει τι σκεφτονται για εμάς ; 

Πρεπει να εξαφανιστούν όλοι  αυτοί που μας έχουν κυβερνήσει.


-Να μας πεί τι ξέρει ο κος Νικόπουλος ;;;; προτιμάει να σώσει τον εξοχότατο και να κοροιδέψει όλους τους Ελληνες ;;; 

Πως μπορεί !!!!!!!!!!!!!!!! τι ετοιμάζουν ;;;;;;;;;;;;;;


- Γιατί δεν προτείνει στον εξοχότατο ( το όνομά του το ακούσατε από το στόμα του κου Νικόπουλου , πως λέγεται ο εξοχότατος ;) να εφαρμόσει το 44 παρ.3 να βγάλει διάγγελμα και να μας τα πει στα ίσια ντόμπρα και σταράτα τι θέλει να κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση ; 


-ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ  ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ  , ΝΑ   ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ  ΚΑΙ  ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΥ ; 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ;

 -ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ  ΣΕ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ; 

-ΠΕΣΑΤΕ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ‘’ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ‘’.


ΦΟΒΑΣΤΕ ;;;; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ


           ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ   ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
     ΕΛΛΗΝΙΔΑ  ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ

Με εκτίμηση,
ANAΣΤΑΣΙΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ 




Ακούστε το βίντεο που ακολουθεί και... ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ! 



 
https://www.youtube.com/watch?v=2YVo_n_qXT4&t=630s


Ακούστε τώρα και το βίντεο με τον Συνταγματολόγο κ. Γιώργο Κασιμάτη περί Δημοψηφίσματος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com