Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΤΩΡΑ ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ!!! ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Ο ''ΜΑΓΚΑΣ'' ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!! [ΦΩΤΟ]



Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΣΚΙΑ» ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!...



Ενώ στην εξωτερική πολιτική ο Τούρκος πρόεδρος το παίζει μεγάλος «μάγκας», στο εσωτερικό παρά τις εικόνες αποθέωσης του που μεταδίνουν καθημερινά τα ασφυκτικά ελεγχόμενα τουρκικά ΜΜΕ ο ίδιος διακατέχεται από έντονες φοβίες, με συνέπεια να προχωρεί συνεχώς σε νέες συλλήψεις στρατιωτικών και τελευταία συλλαμβάνει ακόμα και άντρες των ειδικών δυνάμεων.



Όπως αναφέρεται νέο μεγάλο κύμα συλλήψεων ξέσπασε πρόσφατα με εντολή του Γενικού Εισαγγελέα του Ικονίου, σε άτομα που φέρονται ότι πρόσκεινται στον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες συνελήφθησαν 70 άτομα από τους οποίους οι 58 στρατιωτικοί, μεταξύ των οποίων πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, στελέχη ειδικών δυνάμεων – κομάντος, (bordo bereliler), και αξιωματικοί ειδικοί χειριστές μη επανδρωμένων πολεμικών αεροσκαφών.



Συγκεκριμένα στην Επιτροπή Καταπολέμηση της Τρομοκρατία και του Εγκλήματος του Ικονίου, υπάρχουν οι φάκελοι συνολικά 700 ατόμων που χρησιμοποίησαν εν κρύπτω τον κωδικό επικοινωνίας ByLock σε 27 επαρχιες, μεταξυ των οποίων 58 εν ενεργεία αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Στρατοχωροφυλακής, Στρατου, και Πολεμικης Αεροπορίας.

Αναφέρονται συγκεκριμένα οι εξής πιλότοι και κομάντος : Ο αντισυνταγματάρχης πιλότος, Ahmet Karagöz, της 8ης Διοίκησης της αεροπορικής βάσης του Ντιαρμπακίρ, ο υποσμηναγός Murat Lekesiz της 5ης Διοίκησης της αεροπορικής βάσης της Αμάσειας, ο υποσμηναγός Burak Başkaya της Σχολής Υπαξιωματικών Αεροπορίας της Άγκυρας, οι υποσμηναγοί Mustafa Kaya, Mustafa Nazlı, πιλότοι ελικοπτέρων της Διοίκησης Αεροπορίας Στρατού, ο υποσμηναγός Ειδικών Δυνάμεων Ali Batuhan Karkaç της αεροπορικής βάσης της Μαλάτειας. Επίσης ο υποσμηναγός Ahmet Günel, οι Κομάντος Durmuş Demirtaş, Hüseyin Baştürk και Astsubay Bekir Karayazı. Επίσης οι υποσμηναγοί πιλότοι της 14ης Διοικηςη της Αεροπορικής βάσης του Μπατμάν, Feyyaz Yıldırım, Mert Şahin και Nufer Şimşek.

Παράλληλα μέχρι στιγμής όπως αναφέρεται μεταξύ των άλλων έχουν συλληφθεί συνολικά 208 ιμάμηδες της οργάνωσης Mahrem İmam του Γκιουλέν, από τους οποίους οι 83 έχουν δηλώσει μεταμέλεια.

Σε άλλες επιχειρήσεις με κέντρο το Kocaeli σε 10 επαρχίες συνελήφθηκαν 19 μόνιμοι αξιωματικοί. Με κέντρο την Bolu σε οχτώ επαρχίες συνελήφθηκαν 17 στρατιωτικοί της Στρατοχωροφυλακής. Με κέντρο το Βάν συνελήφθηκαν 14 στρατιωτικοί και αστυνομικοί. Εντωμεταξύ αφέθηκε ελεύθερος στην Κωνσταντινούπολη ο δημοσιογράφος Ömer Faruk Aydemir, που είχε συλληφθεί για χρήση του κωδικού ByLock.

Και όλα αυτά για να πάρουμε μόνο μια γεύση το τι γίνεται στο εσωτερικό της… «παντοδύναμης» Τουρκίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com