Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Απάντηση από τo Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών-Η κατά παραγγελία συκοφαντία εγκαλεί την ολοκάθαρη αλήθεια

nmn

Με χαρά δεχθήκαμε την μεγάλη απήχηση που είχε η από 19 Μαρτίου Ανοικτή Επιστολή μας προς τους βουλευτές, αλλά και τα σχόλια του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου, που όπως απέδειξαν, τους προκάλεσε αναστάτωση και ενδεχομένως πανικό...

Έχοντας υποχρέωση μόνο απέναντι στους απλούς Έλληνες πολίτες, με την παρούσα επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε τις απόψεις και τις θέσεις του Κινήματός μας και να δώσουμε ένα τέλος στην προπαγάνδα των Δανέλιδων και των Κοττάκηδων.

Η επιστολή μας, αναφερόταν ξεκάθαρα στην υπαρκτή κατάσταση που οι βουλευτές έχουν οδηγήσει το έθνος μας με τις αποφάσεις και τις ψήφους τους (κάτι που βιώνει και απασχολεί τον κάθε Έλληνα καθημερινά), αλλά και στην πρόθεση τους μακράν πέρα από την βούληση του Ελληνικού λαού, όπως εκφράστηκε στα συλλαλητήρια και στις δημοσκοπήσεις, να παραδώσουν έδαφος της πατρίδος μας παραχωρώντας το όνομα της Μακεδονίας, όπως άλλωστε ρητά έχουν αιτιολογήσει Συνταγματολόγοι, Καθηγητές, πρώην θεσμικοί φορείς και άλλοι.
Είναι κατάντια για την δημοκρατία, οι φερόμενοι ως «υπηρέτες» της να χαρακτηρίζουν γελοίες τις δημόσιες παρεμβάσεις πολιτών και συλλογικοτήτων, δείχνοντας έτσι τον καθεστωτισμός τους, μην αντέχοντας τον συνταγματικά θεσπισμένο έλεγχο που ο κάθε πολίτης έχει ως υποχρέωση να ασκεί σε εκείνους, σε μια ευνομούμενη πολιτεία που σέβεται τον άνθρωπο.
Τους ενόχλησαν οι χαρακτηρισμοί που αποδίδουν την πραγματικότητα στις πράξεις τους, μόνο και μόνο γιατί είχαν το θάρρος να το πράξουν επώνυμα και δημόσια πολίτες και δεν τους απασχολεί όταν ακούγονται από το βήμα της βουλής. Δεν αναφερόμαστε στο ναζιστικό μόρφωμα, αλλά σε αυτό που εκείνοι αναφέρουν ως «συνταγματικό τόξο». Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός, όταν βέβαια ήταν στη θέση της αντιπολίτευσης.
Δεν απειλούμε κανέναν πολιτικό για την ζωή του. Ως ενεργοί πολίτες έχουμε πατριωτική και ηθική υποχρέωση να τους απειλήσουμε, πως για οτιδήποτε πράττουν, που επιφέρει ανεπανόρθωτο πλήγμα στο έθνος μας, αντίθετο προς στο Σύνταγμα που ορκίστηκαν, θα είναι υπόλογοι απέναντι του…
Με χαρά τους ακούσαμε να καλούν τον εισαγγελέα να παρέμβει, δείγμα του σεβασμού τους στην Δικαστική εξουσία. Αναρωτιόμαστε, γιατί δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όταν τα κόμματα στα οποία ανδρώθηκαν πολιτικά, πήραν εκατοντάδες εκατομμύρια από τις τράπεζες και τα φόρτωσαν στις πλάτες του Λαού, ή όταν η κυβέρνηση καταπατώντας το Σύνταγμα ακύρωσε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος μετατρέποντας το σε ΝΑΙ;
Αλήθεια, τα άρθρα 1 και 2 του Συντάγματος που αναφέρουν ρητά για την λαϊκή κυριαρχία ως το θεμέλιο του πολιτεύματος, ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους, για τον σεβασμό και την προστασία της αξίας του ανθρώπου, υπηρετούνται σήμερα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρέμβει κανένας εισαγγελέας;
Γνωρίζουν μήπως οι πολιτικοί μας, πως η εσχάτη προδοσία δεν είναι μόνο η προδοσία της χώρας στους εχθρούς, αλλά και η κατάλυση ή και η αλλοίωση θεμελιωδών αρχών και θεσμών του πολιτεύματος, όπως περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα; Η ψήφιση των νομοσχεδίων μόνο μετά από την έγκριση της Τρόικας – Θεσμών, είναι νόμιμη, σύμφωνη με το Σύνταγμα και τον όρκο τους; Γιατί το αποδέχονται αγόγγυστα, οι υπερασπιστές της νομιμότητας;
Είναι ντροπή, έλληνες βουλευτές και ιδιαίτερα Κρητικής καταγωγής, να αναφέρονται υποτιμητικά και απαξιωτικά σε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύμβολο αυτοθυσίας και ηρωισμού για την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη, τις αξίες και τα ιδανικά, όπως το Αρκάδι, περιγράφοντας το μονολεκτικά «Κούγκι» και να μην βρίσκεται κανένας να τους επιπλήξει.
Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών, σεβόμενο τον εαυτό του, την Ελληνορθόδοξη πορεία της Πατρίδος μας και κινούμενο μόνο από την Αγάπη για αυτήν και τους Έλληνες, έχουμε δηλώσει εξ αρχής πως θα κάνουμε ότι απαιτηθεί για να απελευθερώσουμε τον τόπο από την κατοχή που τον έχουν βυθίσει ντόπια και ξένα κέντρα αποφάσεων. Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ακόμα και βόλι, από τους επικίνδυνους – υποταγμένους στα κελεύσματα της νέας τάξης, όμως δεν έχουμε καμία πρόθεση να προκαλέσουμε τα αδέλφια μας, για να φαγωθούμε μεταξύ μας και οι υπεύθυνοι να γελάνε από μακριά στην πλάτη μας.
Διαβάζουμε και στηριζόμαστε πολύ στην ιστορία μας, για να γνωρίζουμε και να μην επαναλάβουμε θανάσιμα λάθη, και για να αποφύγουμε τις στημένες προβοκάτσιες ενός συστήματος που αργοπεθαίνει και βρυχάται. Ως σκεπτόμενοι πολίτες, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, αξιολογούμε ως ιδιαιτέρως κρίσιμη την κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας. Αυτά ακριβώς είναι που μας ώθησαν να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και δράσεις. Μέσω αυτών προσπαθούμε να ανακόψουμε την άνεφ όρων ενδοτική τακτική των υπευθύνων, που ως μόνα αποτελέσματα έχει την χειροτέρευση της κατάστασης, αρνητικές για αυτούς συνέπειες και θλιβερές εξελίξεις για το Έθνος μας.
Στα πλαίσια του όταν δεν μπορώ να σε αντιμετωπίσω σε διαβάλλω, η από χρόνια συστημική δημοσιογραφία, ξέθαψε σκελετούς μιας εθνοπροδοτικής προσπάθειας εδώ και χρόνια, που μιλάει για ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης. Ότι πιο αρρωστημένο και εθνοκτόνο σχέδιο για την Μητέρα Ελλάδα, παρόμοιο με αυτό που επιχειρείται στην Μακεδονία. Χωρίς να ρωτήσουν, χωρίς να διαβάσουν τα κείμενα μας και χωρίς να προσέξουν το έμβλημα μας, επιδόθηκαν σε ένα οχετό, στημένου ψεύδους και λασπολογίας.
Ούτε η δυναμική παρουσία μας στα Συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, ούτε τα κείμενα μας που είναι ξεκάθαρα για το Πανελλήνιο ενδιαφέρον μας όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία του Κινήματος μας, ούτε και το έμβλημα μας όπου ξεκάθαρα η Γαλανόλευκη αγκαλιάζει ολόκληρη την Πατρίδα μας μαζί με την Κύπρο και που δεσπόζει η ηρωική μορφή του αγωνιστή ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΓΙΑΛΕ, ο οποίος έγινε το σύμβολο της Κρητικής Επαναστάσεως, του 1897 για την ΕΝΩΣΗ με τη ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, στάθηκαν ικανά να τους αποτρέψουν να λιβελογραφήσουν.
Να σταματήσουν τα ψευτοδιλήμματα της παραπλάνησης, η Πατρίδα μας δεν κινδυνεύει από κανέναν Έλληνα Πατριώτη που είναι έτοιμος να θυσιαστεί για αυτήν. Κινδυνεύει μόνο από εκείνους, πολιτικούς και μη, που στερούμενοι εθνικής συνειδήσεως, όπως επανειλημμένα απέδειξαν, που διαπραγματεύονται την τύχη της μέσα σε κλειστά δωμάτια, χωρίς κανένα απολύτως σεβασμό στην ιστορική, εθνική και πολιτισμική ύπαρξη της για αιώνες, με ανθρώπους που αποδεδειγμένα την επιβουλεύονται.
Μπορεί ο «βιασμός» της αλήθειας να ήταν η συνήθης πρακτική και ο εύκολος δρόμος της προπαγάνδας, όμως σήμερα στην εποχή όπου η πληροφορία μεταδίδεται με ταχύτητα ήχου, τέτοιες προσπάθειες μόνο ως φαιδρές μπορούν να χαρακτηριστούν.
Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που φαίνεται να μην λειτούργησε ως προβλέπεται, με την τελευταία επιστολική παρέμβαση μας και στο ότι δεν ισχύει πια το επιχείρημα της άγνοιας, καλούμε τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, καθώς και τους υπεύθυνους δημοσιογράφους, να σεβαστούν το λειτούργημα τους και να δημοσιεύσουν την παρούσα, για την αποκατάσταση της αλήθειας, ως οφείλουν έναντι των πολιτών και της δημοσιογραφικής τους συνείδησης.
«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com