Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ένας δικηγΌρος ξεφτιλΊζει δεκάδες δικαστές στην κατοχική Ελληνική Δημοκρατία ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΏΣΕΙ μια ανάπηρη ...!!!! ΑΙΣΧΟΣ.!!!!






Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή ….!!!! Με κατηγορεί ένας κατηγορούμενος για απάτη δικηγόρος ότι, έχω στραφεί εναντίον Δικαστού ....Με κατηγορεί μετά την μήνυση εναντίον του ....!!!

Ανοιχτή επιστολή προς την Αξιότιμη Ειρηνοδίκη Χαλανδρίου, Κυρία Μπόγδου ....
Αξιότιμη Κυρία Μπόγδου , ούτε Σας γνωρίζω , ούτε έχω ποτέ στραφεί εναντίον Σας και οπωσδήποτε δεν θα στραφώ τώρα που με κατηγορεί ο συγκεκριμένος δικηγόρος , αφού έχω και συνεχίζω να ζητώ την βοήθεια του Εισαγγελέα να ερευνήσει τις παράνομες ενέργειες των αντιδίκων μου που ο ίδιος εκπροσωπεί , επιπλέον να τον καλέσει να εξηγήσει γιατί καταθέτει πλαστά έγγραφα στα δικαστήρια με την ιδιότητα του δικηγόρου , για να κερδίζει τις υποθέσεις του.

Της ακύρωσαν το συμβόλαιο –περίθαλψής της παράνομα, για να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τις αιματολογικές της εξετάσεις οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ασφαλιστικής, Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ , πελάτισσά τους μητέρας μου …!!!!!!

Μετά την ΝΕΑ μήνυση που κατάθεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών , κατά των αντιδίκων μου, αρμοδίων υπαλλήλων της ασφαλιστικής Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ και εναντίον του δικηγόρους τους , ο κατηγορούμενος δικηγόρος που επί δέκα τέσσερα (14) χρόνια πείθει τους δεκάδες δικαστές , να απορρίψουν τα αίτημα -αγωγές , νόμιμα αιτήματα με τα οποία η απολύτου ανάπηρη μητέρα μου ζητούσε από την Ελληνική Δικαιοσύνη να επέμβει , για να τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις , η ασφαλιστική….. Αφού εξαιτίας του τραυματισμού της σε ατύχημα , χρειάστηκε να ενεργοποιήσει το ασφαλιστήριο –συμβόλαιό της και τότε, οι αρμόδιοι της ασφαλιστικής όταν άρχισαν να πληρώνουν το ποσοστό τους όπως ορίζει το συμβόλαιο , τότε , για να μην πληρώσουν , της ακύρωσαν παράνομα...(!!!)

Ο κατηγορούμενος δικηγόρος ΔΕΝ λέει να σταματήσει , ούτε συνετίζεται , συνεχίζει παρότι έχει αποκαλυφθεί και έχει ενημερωθεί ότι έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του , να τρομοκρατεί με τις απειλές του και ξανά καταθέτει με τις ίδιες «Προτάσεις» του, αυτές που εξαπάτησε δεκάδες δικαστές στα δικαστήρια και στο Εφετείο Αθηνών να προσπαθεί να πείσει και τους Εφέτες , αναφέρει ΞΑΝΑ , το ίδιο πλαστό έγγραφο της ασφαλιστικής …( την (δήθεν) συστημένη επιστολή με ημερομηνία 3-3-2005 που (δήθεν) είχαν στείλει στην πελάτισσά τους , οι εντολείς του –πελάτες του και επειδή (δήθεν) , η ασφαλισμένη δεν ανταποκρίθηκε τότε, οι εντολείς του Δ/ντες , που κατηγορούνται επίσης στην νέα μήνυση της ακύρωσαν το συμβόλαιο)…Ήδη έχει πείσει εξαπτήσει δεκάδες δικαστές στα δικαστήρια ώστε, να κερδίζει όλες τις αποφάσεις υπέρ των εντολέων του, όπως κέρδιζε επί δέκα τέσσερα (14) χρόνια και συνεχίζει απτόητος στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ….;;; Ποιός τον στηρίζει και δεν φοβάται τους Εισαγγελείς και τους Εφέτες και τους εξαπατά ....;;;;;;;;;;;;;;;;

Συνεχίζει λοιπόν ο αμετανόητος , ο ίδιος δικηγόρος , που πλέον μετά την νέα μήνυση έχει περιέλθει σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα να απειλεί Θεούς και Δαίμονες και στο Εφετείο Αθηνών…… Να επικαλείται την ίδια πλαστή συστημένη επιστολή …….Ενώ στο προηγούμενο δικαστήριο ξανά στο Εφετείο, στις 8/11/2019 που είχε για την ίδια υπόθεση καταθέσει τις ίδιες προτάσεις όπου ξανά αναφέρει ότι ο εντολέας του είχε στείλει συστημένη επιστολή , τον είχα προειδοποιήσει ότι , αν συνεχίσει να καταθέτει την πλαστή επιστολή θα του κάνω μήνυση ….!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΈΘΕΣΕ ....!!!Απίστευτο , τον ενημέρωσα , αλλά δεν φοβήθηκε ...;;;;;;

Στο επόμενο δικαστήριο λοιπόν στις 24/1/2019 και αφού έλαβε γνώση ο δικηγόρος ότι το υπουργείο Οικονομικών μέσω της υπηρεσίας του (ΕΠ.Ε.Ι.Α.) είχε διαψεύσει τον εντολέα του , ότι είχε στείλει συστημένη επιστολή και αποκάλυψε με την επίσημη επιστολή της η ΕΠ.Ε.Ι.Α. ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ….ΝΑ ΜΗΝ συνεχίσει και στο επόμενο δικαστήριο ΠΟΥθα γίνει στις 31/1/2019 να επικαλείται την πλαστή συστημένη επιστολή , που κατέθεταν οι ίδιοι οι εντολείς του, μέσω αυτού , αφού επί δέκα τέσσερα (14) χρόνια για να κερδίσουν μία απολύτου ανάπηρη –πελάτισσά τους εξαπατούσαν στα δικαστήρια τους Αξιότιμους δικαστές με την ίδια πλαστή επιστολή .(!!!)

Έχει χάσει πλέον την ψυχραιμία του και έχει αρχίσει να με καταγγείλει στα δικόγραφά του , αυτά που του δίνουν οι εντολείς του αρμόδιοι Δ/ντες της ασφαλιστικής για να τα καταθέσει και για να εξαπατήσει ξανά , τους Εφέτες στο Εφετείο Αθηνών, που δικάζαν Ανώτατοι δικαστές την ίδια δεκατετράχρονη υπόθεση για πολλοστή φορά , μόνο που τώρα έχει αποκαλυφθεί η απάτη ……… Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ξεσπάσει σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα και απειλεί και δυσφημίζει εμένα, για να με τρομοκρατήσει ………Αναφέρει στις προτάσεις του στο Εφετείο Αθηνών ψευδώς , ότι έχω στραφεί εναντίον της Αξιότιμης Ειρηνοδίκης Κυρίας Μπόγδου, την οποία ούτε γνωρίζω αλλά ούτε έχω συναντήσει ποτέ μου σε οποιοδήποτε χώρο εκτός δικαστηρίων, ειδικά για να διαμαρτυρηθώ ή να στραφώ εναντίον Της.

Ο δικηγόρος που με κατηγορεί στο Εφετείο Αθηνών μέσω των προτάσεων του , να πάει στον Εισαγγελέα και να καταθέσει όλες όσες πληροφορίες έχει που αποδεικνύουν ότι έχω στραφεί εναντίον της Αξιότιμης Ειρηνοδίκου Κυρίας Μπόγδου ,ειδάλλως να αναγκαστώ να καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του ….(!!!!!) Έχει διορία δύο (2) μήνες να καταθέσει όλες τις πληροφορίες που αναφέρει στις προτάσεις του, οι οποίες και αποδεικνύουν , ότι έχω στραφεί εναντίον της Αξιότιμης Ειρηνοδίκου Κυρίας Μπόγδου .

Σας στέλνω την ΠΡΟΣΘΗΚΗ-ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ που κατέθεσε ο κατηγορούμενος κ. Πετσάλας στο Εφετείο Αθηνών στις 29 Ιανουαρίου 2019 και αναφέρει ψευδώς ότι έχω στραφεί εναντίον της Αξιότιμης Ειρηνοδίκου Κυρίας Μπόγδου , όπως επίσης σας στέλνω και την μήνυση εναντίον του , που τον αποκαλύπτει για όλα όσα αναφέρω και είναι η αιτία που ο κ. Πετσάλας έχει αρχίσει να διακατέχεται από ένα απίστευτο , για νοήμον δικηγόρο που εξαπατά με μεγάλη επιδεξιότητα δεκάδες δικαστές …..Παραλήρημα κατηγοριών και απειλών…!!!

ΧΑΟΣ στην Ελληνική Δικαιοσύνη , που εξαπατάται από ένα δικηγόρο και μερικούς υπαλλήλους Δ/ντες μιας ασφαλιστικής τόσο ξεδιάντροπα για να εξοντωθεί μια απολύτου ανάπηρη καταναλώτρια …….ΝΤΡΟΠΗ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …..!!!!!!!!!!

ΈΧΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ο δικηγόρος ......ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ...Μπράβο του , κατάφερε να κερδίσει ΟΛΑ τα δικαστήρια εναντίον μιας απολύτου ανάπηρης .....Τώρα τι θα κάνει ο Εισαγγελέας με τον δικηγόρο που έχει ξεφτιλίσει την Δικαιοσύνη αισχρά κατ' επανάληψη και κατηγορεί εμένα για να γλυτώσει .....;;;;;;;

Σύντομα ΝΕΑ που θα σας σοκάρουν....!!!!! Εταιρείες αδίστακτων ......Καταστρέφουν οικογένενειες με θεατή τον Έλληνα Πρωθυπουργό ....ΧΑΟΣ στην Δημοκρατία Του ....!!!!!!


Με εκτίμηση

Παν. Σπίνουλας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com