Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

.... ήταν κι ορφανό το καημένο....



Ο Χουσεΐν Χαβαρί ήρθε στην Ελλάδα ως ασυνόδευτος ανήλικος, Αφγανός, που τον πατέρα του τον είχαν σκοτώσει οι Ταλιμπάν, όλα κατά δήλωσή του. Το 2013 καταδικάσθηκε σε δεκαετή κάθειρξη για απόπειρα δολοφονίας μιας φοιτήτριας στην Κέρκυρα....


Αποπειράθηκε να τη βιάσει και την έσπρωξε σε γκρεμό 8 μέτρων, σαν να την πέταξε από ένα μπαλκόνι περίπου τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα η κοπέλα να τραυματιστεί σοβαρά.

Δικάστηκε ως ανήλικος, με τα ευεργετήματα που προβλέπει ο νόμος για αυτούς, ήτοι μικρότερη ποινή, και τον Οκτώβριο του 2015 αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να δίνει το «παρών». Υστερα από λίγο παραβίασε τους όρους και εξαφανίστηκε. Με κάποιον τρόπο, προφανώς στη ζούλα, πήγε στη Γερμανία και ζήτησε άσυλο, δηλώνοντας πάλι ανήλικος, 17 – στο χωριό του μένουν σε κάθε έτος ηλικίας τρία χρόνια, όπως ένας κουμπούρας συμμαθητής μου στο Δημοτικό, και μην ξεχνάτε πως ήταν κι ορφανό το καημένο. Το γερμανικό σύστημα υποδοχής των «προσφύγων» ή προσφύγων τον έστειλε σε διάφορες ανάδοχες οικογένειες για να τον κανακεύουν, να του κάνουν Bebelac και να τον ταΐζουν φρέσκα στρούντελ για να καρδαμώσει, αφού ως έφηβος ήταν στην ανάπτυξη.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Χαβαρί βγήκε πάλι για «κυνήγι». Βίασε και σκότωσε τη 19χρονη Μαρία Λαντενμπέργκερ, φοιτήτρια Ιατρικής και κόρη αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το κορίτσι γύριζε με το ποδήλατό της από ένα πάρτι. Ο Χαβαρί τη δάγκωσε στο μάγουλο, στο στήθος και έκανε προσπάθεια να τη στραγγαλίσει. Όταν έχασε τις αισθήσεις της, τη βίασε κατ’ επανάληψη και την πέταξε σε ένα ποτάμι, όπου πνίγηκε.

Το έγκλημά του αποκάλυψε πως είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας στην Ελλάδα, αλλά είχε αποφυλακιστεί και έφυγε για τη Γερμανία. Εκεί, ζήτησε άσυλο.
Η Αστυνομία τον ταυτοποίησε ως δράστη και τον συνέλαβε από τις κάμερες ασφαλείας και από DNA που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Μετά αρχίζουν οι εκπλήξεις.

Οι διωκτικές Αρχές ανέθεσαν στην Ούρσουλα Βίτβερ – Μπακόφεν, καθηγήτρια στο Ινστιτούτο Βιολογικής Ανθρωπολογίας του Φράιμπουργκ, να προσδιορίσει την ακριβή ηλικία του. Εξετάζοντας ένα δόντι του κατηγορουμένου, που βρέθηκε στο σπίτι του, και άλλα στοιχεία που μπορούν να προσδιορίσουν την ηλικία ενός ανθρώπου, κατέληξε πως ο Χουσεΐν Χαβαρί ήταν μεταξύ 22,05 και 29,55 ετών. Της παντρειάς, δηλαδή, και, απ’ ό,τι φαίνεται, ήταν ενήλικος και όταν τέλεσε την απόπειρα βιασμού και ανθρωποκτονίας στην Ελλάδα.

Η Γερμανική Αστυνομία βρήκε τη δεύτερη έκπληξη. Ανοίγοντας το κινητό του διαπίστωσε πως ο «ασυνόδευτος ανήλικος Αφγανός», που ήταν μαντράχαλος, δεν μιλούσε με κανέναν στο Αφγανιστάν, αλλά με αριθμούς στο Ιράν. Απεδείχθη λοιπόν πως είχε πει ψέματα και για την εθνική του καταγωγή – ήταν Ιρανός υπήκοος.

Στο μεταξύ, φυσικά οι γερμανικές Αρχές βρήκαν πως ο λεγάμενος ήταν φυγάς από την Ελλάδα, έχοντας παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους, όπου τέλεσε απόπειρα βιασμού και ανθρωποκτονίας, γεγονός που προκάλεσε σάλο για τις «τρύπες» σε Ελλάδα, Γερμανία και εν γένει στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφάλειας και διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης. Όπως στην παρακμιακή Ελλάδα, έτσι και στην παρακμιακή Γερμανία το σύστημα έκαψε πολλές θερμίδες όχι για την ουσία του φονικού προβλήματος, αλλά για να μην ανέβει ο «ρατσισμός».

Η τρίτη και τελευταία έκπληξη-κερασάκι στη σάπια τούρτα των ψευτοπροσφύγων ήρθε από το Δικαστήριο, το οποίο κατάφερε να επικοινωνήσει στο Ιράν με τον «δολοφονημένο» πατέρα του Χαβαρί, ο οποίος έχαιρε άκρας υγείας και Αφγανούς Ταλιμπάν είχε δει μόνο στην τηλεόραση.

Ο ενήλικος Ιρανός φονιάς είπε πως ωθήθηκε στο έγκλημα από «παρόρμηση». Στις 22/3/2018, το Δικαστήριο του Φράιμπουργκ καταδίκασε τον Χουσεΐν Χαβαρί ως ενήλικο σε ισόβια κάθειρξη. Το άτυχο 19χρονο θύμα δεν γυρίζει πίσω… Τα τραύματα της Ελληνίδας φοιτήτριας στην Κέρκυρα, που την έριξε στον γκρεμό, δεν θα σβήσουν εύκολα.
Η ψευδής δήλωση λαθρομεταναστών πως είναι ανήλικοι, η ψευδής καταγωγή και η κατασκευή ψευδών γεγονότων καταδίωξης, ώστε να έχουν προσφυγικό προφίλ, συχνά με καθοδήγηση από μέλη ΜΚΟ, είναι κάτι σύνηθες.Αυτους υποστηριζει ο συριζαιος καθηγητης Λιακος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com