Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Η.Π.Α: Απίστευτη παραδοχή της συνωμοσίας μιας «σκιώδους εκστρατείας» κατά του Τράμπ, η οποία όπως αναφέρει το περιοδικό Time «έσωσε τις εκλογές»...!

 

«Αυτή είναι η εσωτερική ιστορία της συνωμοσίας για τη διάσωση των εκλογών του 2020, που βασίζεται στην πρόσβαση στις εσωτερικές λειτουργίες της σκιώδους ομάδας, σε έγγραφα που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ και σε συνεντεύξεις με δεκάδες από αυτούς που εμπλέκονται από όλο το πολιτικό φάσμα.»

Η περιγραφή των γεγονότων στο άρθρο του περιοδικού Time οδηγεί σε ένα κάπως ανησυχητικό συμπέρασμα. Οι ηγέτες της Shadow Campaign, αυτής της Σκιώδους εκστρατείας, που με βάση το άρθρο συνέβαλαν τα μέγιστα στη νίκη Biden, θέλουν να ξέρετε τι έκαναν. Προσέξτε, θέλουν να σας πείσουν ότι αυτή η συνωμοσία που ομολογείται τόσο ξεκάθαρα έγινε για το καλό του Αμερικανικού λαού και προφανώς και όλης της ανθρωπότητας…!

Γράφει ο .( Λ ).

«Είναι η ιστορία μιας άνευ προηγουμένου, δημιουργικής και αποφασιστικής καμπάνιας της οποίας η επιτυχία αποκαλύπτει επίσης πόσο κοντά έφτασε το Αμερικανικό έθνος στην καταστροφή. «Κάθε προσπάθεια παρέμβασης στο σωστό αποτέλεσμα των εκλογών ηττήθηκε», λέει ο Ian Bassin, συνιδρυτής της Protect Democracy, μιας μη κομματικής ομάδας υπεράσπισης του κράτους δικαίου. «Αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα να καταλάβει ότι τίποτα δεν συνέβη κατά λάθος. Το σύστημα δεν λειτούργησε μαγικά. Η δημοκρατία δεν είναι αυτο-εκτελέσιμη.»

Σε ένα εκπληκτικά ξεδιάντροπο άρθρο, « Η Μυστική Ιστορία της σκιώδους εκστρατείας που έσωσε τις Εκλογές του 2020 », το περιοδικό Time γνωστοποιεί δράσεις πριν και μετά τις εκλογές  που πραγματοποιήθηκαν από έναν συνασπισμό ομάδων πρακτόρων των Δημοκρατικών, ακτιβιστών, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Εταιρειών Τεχνολογίας και εταιρικούς διευθύνοντες συμβούλους! Και όλα αυτά πριν και μετά τις προεδρικές εκλογές του 2020…!

Σύμφωνα με το άρθρο, η προσπάθεια συνίστατο σε «μια καλά χρηματοδοτούμενη δέσμη ισχυρών ανθρώπων, που κυμαίνονταν σε διάφορες βιομηχανίες και ιδεολογίες, συνεργάστηκαν πίσω από τα παρασκήνια για να επηρεάσουν τις αντιλήψεις, να αλλάξουν κανόνες και νόμους, να κατευθύνουν την κάλυψη των μέσων και να ελέγξουν τη ροή των πληροφοριών», όλα αυτά θυμίσου…για το καλό του λαού…!

Στις μετεκλογικές ημέρες, ο συγγραφέας αναφέρεται σε αυτήν την ανόμοια ομαδοποίηση παικτών ως «συνωμοσία που ξεδιπλώνεται πίσω από τα παρασκήνια, καθώς και οι δύο πλευρές μείωσαν τις διαμαρτυρίες και συντονίστηκαν σε μια κοινή αντίσταση από τους Διευθύνοντες Συμβούλους» με αποτέλεσμα μια «άτυπη συμμαχία μεταξύ αριστερών ακτιβιστών και τιτάνων στο χώρο των επιχειρήσεων.»

Παρόλο που οι λέξεις «cabal» και «συνωμοσία» χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν τις σαρωτικές δραστηριότητες αυτών των ομάδων, που αναφέρονται συλλογικά ως «Shadow Campaign», ο συγγραφέας του άρθρου προσπαθεί να σημειώσει ότι αυτές οι προσπάθειες δεν αποσκοπούσαν στην «νοθεία των εκλογών, αλλά στο να ενισχύσουν τη διαφάνεια των εκλογών»…!!

Πράγματι, σε όλο το άρθρο, υπάρχει ο επαναλαμβανόμενος ισχυρισμός ότι αυτές οι προσπάθειες έγιναν όχι με σκοπό την ανατροπή των εκλογών, αλλά ως μέρος ενός ηρωικού λαϊκού κινήματος με σκοπό τη διάσωση της Αμερικανικής δημοκρατίας (από τον μέγιστο εχθρό Τράμπ) και τη διαφύλαξη της ακεραιότητας αυτών και των μελλοντικών εκλογών. Προφανώς με βάση τα λεγόμενα, η αποκαλυπτική μαρτυρία από δικηγόρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας για εμπλοκή της ιταλικής πολυεθνικής Leonardo SpA στη νοθεία των αμερικανικών εκλογών…παρεξηγήθηκε από όλους μας! Αφού μας εξηγούν οι άνθρωποι τώρα ότι έγινε νοθεία…αλλά για καλό σκοπό!!!

Σύμφωνα με τους παρουσιαζόμενους ως κεντρικά πρόσωπα αυτής της ιστορίας στο άρθρο, η αντιληπτή απειλή για τη δημοκρατία ήταν τόσο επακόλουθη που θα απαιτούσε «μια προσπάθεια πρωτοφανούς κλίμακας» και ένα μέτρο συνεργασίας που μέχρι σήμερα δεν είχε υπάρξει ποτέ κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής διαδικασίας. Ομολογούν μόνοι τους τη τεράστια προσπάθεια για να βγάλουν νικητή των εκλογών τον Biden δηλαδή…!

Όπως σημειώνει το άρθρο, οι προσπάθειες αυτής της έννοιας «άγγιξαν κάθε πτυχή των εκλογών», συμπεριλαμβανομένων των εκλογικών νόμων των Η.Π.Α. Αυτές οι ομάδες συμμετείχαν σε ένα ενοποιημένο νομικό μέτωπο για να «αλλάξουν συστήματα ψηφοφορίας και νόμους» σε κρατικό επίπεδο, συχνά παρακάμπτοντας αντισυντακτικά τους κρατικούς νομοθέτες και μεταβιβάζοντας την εξουσία στους κυβερνήτες των κρατών στη διαδικασία. Οι συντηρητικές προσπάθειες για την καταπολέμηση αυτής της διαδικασίας ονομάστηκαν ευφημικά ως «αγωγές καταστολής ψηφοφόρων», σύμφωνα με το άρθρο. Θυμηθείτε…όλα αυτά τα έκαναν για καλό σκοπό…!!

Διαμόρφωση πολυμέσων, κοινωνικών δικτύων, διαδικτυακές προσπάθειες και εταιρείες τεχνολογίας

Όπως είναι αναμενώμενο η διαμόρφωση της κοινής γνώμης έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο σε όλη αυτή τη προσπάθεια, κάτι που σημειώνεται με ιδιαίτερη έμφαση στο άρθρο. Οποιαδήποτε δραστηριότητα, θέση ή απάντηση από τους συντηρητικούς ή τη διοίκηση του Τραμπ χαρακτηρίστηκε αυτόματα από ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα άθλια, ακόμη και επικίνδυνη. Οι πληροφορίες από τους συντηριτικούς κύκλους θεωρήθηκαν επανειλημμένα «ψέματα του Τραμπ», «θεωρίες συνωμοσίας» ή «Κακοί ηθοποιοί που διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες». Σύμφωνα με το άρθρο, αυτές οι προσπάθειες, μαζί με «τη συμμετοχή ξένων αναμεμιγμένων, έκαναν την παραπληροφόρηση μια ευρύτερη, βαθύτερη απειλή για την ψηφοφορία για το 2020». Στον αντίποδα, τα ίδια δίκτυα αντιμετώπισαν με ιδιαίτερη «ευγένεια» κάθε δράση που λαμβάνει η αριστερά. Όταν οι αριστερές οργανώσεις όπως το Εργαστήριο Δικαιωμάτων Ψήφου και το IntoAction δημιούργησαν «memes και γραφικά ειδικά για το κράτος» με σκοπό να ισχυριστούν ότι η ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου ήταν ασφαλής και δεν υπόκειται σε απάτη, οι ενέργειές τους χαρακτηρίστηκαν ως «καταπολέμηση κακών πληροφοριών». Όπως σημειώνει το άρθρο, αυτά τα meme και τα γραφικά «διαδόθηκαν ευρέως μέσω email, κειμένου, Twitter, Facebook, Instagram και TikTok» και προβλήθηκαν «περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο φορές».Όλες αυτές τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις δείτε στο άρθρο αυτό.

Ο έλεγχος της Αριστεράς

Υπάρχουν αρκετές ουσιαστικές παραδοχές στο άρθρο, αλλά το λιγότερο είναι ότι η αριστερά έλεγχε πράγματι τις δραστηριότητες ομάδων όπως το Antifa, το Black Lives Matter και άλλα που ταραχήθηκαν καθ ‘όλη τη διάρκεια των εκλογών. 

Το άρθρο σημειώνει ότι περισσότερες από 150 φιλελεύθερες ομάδες εντάχθηκαν στον συνασπισμό «Προστατέψτε τα Αποτελέσματα» και δήλωσαν ότι «Ο πλέον ανενεργός ιστότοπος της ομάδας είχε έναν χάρτη με 400 προγραμματισμένες μετεκλογικές διαδηλώσεις, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν μέσω μηνύματος κειμένου μόλις στις 4 Νοεμβρίου…Για να σταματήσει το πραξικόπημα που φοβόταν, η αριστερά ήταν έτοιμη να πλημμυρίσει τους δρόμους.»

Η εκστρατεία Shadow θέλει να γνωρίζετε

Η προσωπική περιγραφή των γεγονότων στο άρθρο Time οδηγεί σε ένα κάπως ανησυχητικό συμπέρασμα. Οι ηγέτες της Shadow Campaign θέλουν να ξέρετε τι έκαναν.  Ο λόγος για τον οποίο τόσο ξεδιάντρωπα ομολογούν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας τέτοιας συνομωσίας προσπαθώντας ταυτόχρονα να πείσουν τον κόσμο ότι έγινε για «καλό σκοπό» δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Ίσως, μέσα από όλη αυτή τη προσπάθεια προσπαθούν να «μεταλλάξουν» τον τρόπο σκέψης της ανθρωπότητας. Το κακό το παρουσιάζου ως καλό. Το φασισμό..ως δημοκρατία. Τον κλέφτη ως ευεργέτη…! Γιατί άραγε;

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com