Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Ο Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης καταγγέλλει λυσσαλέα αντίδραση του συστήματος στις νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν από…κορωνοϊό!

 

«Σκίζουν τα πτυχία τους οι ιατροδικαστές παγκοσμίως αφού ουδέποτε ήταν προϋπόθεση της διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής η προηγούμενη γνώση των στοιχείων της νοσηλείας ή των υποκειμένων εν γένει νοσημάτων των νεκρών. Δηλαδή, θα αλλάξουν τα συμπεράσματα της νεκροψίας από το ένα ή το άλλο δεδομένο του ιατρικού φακέλου;»

Τις απίστευτες καταγγελίες για όσα ακατανόητα συμβαίνουν, αυτή τη φορά με τη διενέργεια νεκροψιών, καταγγέλλει σε νέο άρθρο του φωτιά ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Στο τέλος του άρθρου, το οποίο ακολουθεί, εμείς απλώς θα θυμίσουμε τι είχε πει ο Κύπριος ιατριδικαστής κ. Ματσάκης, ο οποίος επίσης είχε εκφράσει την άποψη ότι ««Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να μην γίνονται νεκροψίες ότι ο νεκρός είχε κορωνοϊό, καθώς ο ιατροδικαστής μπορεί να προφυλαχθεί. Πλέον γνωρίζουμε ότι είναι μια ίωση του αναπνευστικού.». Ακολουθεί το άρθρο φωτιά του κ. Αντωνιαδη:

«ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ!!!

-ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ,

ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΤΡΩΝ !!!!!!

ΑΝ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ,

Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ,

ΘΑ ΜΗΝΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ,

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ,

ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ !!!!!!

Δεν θα είναι η πρώτη μου φορά…

ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ, ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ :

Κυριολεκτικά ό,τι να ‘ναι…

ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ,

ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ !!!!!!

Την ώρα αυτή καταθέτουν Σμαράγδα και Δημήτρης στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, κατόπιν των απίστευτων παλινωδιών του Πανεπιστημίου και της διευθύντριας του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Χαράς Σπηλιωπούλου, παλινωδίες και απίστευτες καταστάσεις στις οποίες συμμετέχει και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αφού εστάλη στο Πανεπιστήμιο η εντολή για την διενέργεια των δύο νεκροψιών-νεκροτομών και εκλήθη κανονικά ο τεχνικός σύμβουλος από την Θεσσαλονίκη, και περίμενε την Παρασκευή από το πρωί μέχρι τις 2 για να συμμετάσχει υπό την ιδιότητά του στις νεκροψίες, ξαφνικά “ανακάλυψαν” στο Πανεπιστήμιο ότι τους έλειπαν τα στοιχεία των ιατρικών φακέλων…

Η δικαιολογία αυτή είναι για δύο λόγους απαράδεκτη.

Αφενός, εάν ήταν ουσιαστική, θα είχαν τεθεί οι ιατρικοί φάκελοι ως προϋπόθεση για την κλήση του τεχνικού συμβούλου. Αυτός όμως εκλήθη κανονικά, μετέβη στο Πανεπιστήμιο και περίμενε μέχρι τις 2 το μεσημέρι, χωρίς να τεθεί ζήτημα ιατρικών φακέλων. Ώστε είναι προφανές ότι ήταν πρόσχημα το οποίο αγωνιωδώς αναζητούσαν, και αφού είχαν δει και τα σώματα των νεκρών και προφανώς διαπίστωσαν, και από την πρώτη αυτή ματιά, τι τους περιμένει.

Αφετέρου, σκίζουν τα πτυχία τους οι ιατροδικαστές παγκοσμίως αφού ουδέποτε ήταν προϋπόθεση της διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής η προηγούμενη γνώση των στοιχείων της νοσηλείας ή των υποκειμένων εν γένει νοσημάτων των νεκρών. Δηλαδή, θα αλλάξουν τα συμπεράσματα της νεκροψίας από το ένα ή το άλλο δεδομένο του ιατρικού φακέλου; Απλά, θα συνεκτιμηθούν αυτά ώστε συνδυαστικά να εξαχθούν τα τελικά συμπεράσματα για τις πραγματικές αιτίες που προκάλεσαν τον θάνατο κάθε φορά.

Μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, θα έχω προφανώς και άλλα πολλά να σας γράψω…

Και έχουμε την ίδια ώρα τον Πύργο και την Πάτρα.

Διαβάσατε χθες τι έγινε στον Πύργο με τον δυστυχή Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος ήταν επί 21 μέρες υποσιτισμένος, εν μέσω της κλασικής απαράδεκτης και αντιφατικής ενημέρωσης που είχε η οικογένεια για την πορεία της νοσηλείας του, με πληθώρα μηνυμάτων μεταξύ του Νίκου με την αδελφή του, καταδικαστικά για το νοσοκομείο, και λίγο πριν την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό του Ρίου, με 99 οξυγόνο, όπως αποδεικνύεται με μήνυμα του Νίκου με φωτογραφία από τις ενδείξεις, ανακοινώθηκε στην οικογένεια ότι έπεσε ξαφνικά το οξυγόνο στο 70 και διασωληνώθηκε, και λίγο πριν την παρά την διασωλήνωσή του μεταφορά του στο Ρίο με την σύμφωνη γνώμη του διευθυντή της εκεί κλινικής, ανακοινώθηκε στην μητέρα ότι πέθανε, για να διαπιστώσει εν συνεχεία η οικογένειά του από το ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου ότι ο άνθρωπός τους ζούσε όταν ανακοινώθηκε στην μητέρα του ότι πέθανε. Και ότι στην πραγματικότητα πέθανε μία ώρα μετά, και αφού είχε ματαιωθεί η μεταφορά του στο Ρίο.

Από χθες ήταν φανερό ότι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και η προϊσταμένη της Αγγελική Τσιόλα, αντιδρούσε στην νεκροψία-νεκροτομή.

Και σήμερα, η αδελφή του Νίκου πήγε στην Πάτρα και παρέλαβε το έγγραφ της Αγγελικής Τσιόλα προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, με το οποίο ζητά από την Εισαγγελία Πατρών να μην διατάξει νεκροψία-νεκροτομή.

Οι λόγοι;

Διαβάστε και φρίξτε :

-Επικαλείται το έγγραφο του Ε.Ο.Δ.Υ. με το οποίο απαγορεύονται οι νεκροψίες λόγω της φοβερής και τρομερής πανδημίας, του φοβερού, τρομερού και φονικού ιού, και την αδυναμία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας να διενεργεί νεκροψίες σε νεκρούς κόβιντ, γιατί δεν παρέχει, λέει, ο χώρος του νεκροτομείου τα εχέγγυα για την ασφαλή διενέργεια νεκροψίας σε περιστατικά θανάτων με κόβιντ, επικαλείται δε ενδεικτικά έλλειψη εξαερισμού, ενώ, λέει, μετά από μία τέτοια νεκροψία θα πρέπει, λέει, να αποκλειστεί όλη η περιοχή του Πανεπιστημίου !!!

Προφανώς σήμερα που μιλάμε, εδώ στην Αθήνα, Μετροπόλιταν, Βιοκλινική και Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου, θα πρέπει να παραμένουν αποκλεισμένα, μετά τα περιστατικά πανώλης που τους έτυχαν. Έτσι, για να θυμηθώ κάτι τελευταίο…

Απίστευτα πράγματα !!!

Τι δουλειά έχει η άθλια οδηγία του Ε.Ο.Δ.Υ., με μία ποινική διαδικασία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας;;;

Και πώς τότε έγιναν οι νεκροψίες στην Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη;;;

Και πού πήγε εκείνο το τριήμερο μετά τον θάνατο, οπότε δεν μεταδίδει ο νεκρός;

Αυτό το τριήμερο δεν περίμενε και ο εισαγγελέας στην Κατερίνη για να γίνει η νεκροψία;

Γιατί δεν ζητάει η καλή μας ιατροδικαστής το ίδιο; Να γίνει μεν η νεκροψία αλλά μετά την παρέλευση του τριημέρου;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ !!!!!!!!!

Και πώς δεν είπαν τα ίδια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών;;; Αλλά είπαν τα άλλα τα απίστευτα περί ιατρικών φακέλων και κουραφέξαλα.

Ό,τι να ‘ναι…

Αλλά έχει και συνέχεια.

Στο κάτω κάτω της γραφής, τι λέει μωρέ και αυτή η οικογένεια, οι μηνυτές;Διαμαρτύρεται εκεί γιατί δεν τον τάιζαν καλά, δεν τον φρόντιζαν και κάτι τέτοια. Δεν αρκεί ο ιατρικός φάκελος, όπως έγινε, λέει, και στο Μεσολόγγι σε μία άλλη περίπτωση. Έτσι, αορίστως. Ό,τι να ναι.

Λες και η οικογένεια διαμαρτύρεται γιατί δεν ήταν καλό το φαγητό και δεν τον φρόντιζαν τον άνθρωπό τους στο ξενοδοχείο που έμεινε στις διακοπές του !!!

Όχι απίστευτα, απλώς :

ΤΡΑΓΙΚΑ !!!!!!!!!

Αφήστε που γράφει ότι η αδελφή του Νίκου δεν αμφισβητεί το πιστοποιητικό θανάτου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν καταγγέλλει ότι σε αυτό αναγράφεται ως ώρα θανάτου μεταγένεστερη από αυτήν της ανακοίνωσης του θανάτου από το νοσοκομείο, κατά τα λοιπά η αδελφή του Νίκου δεν το αμφισβητεί !!!!!!!!!

Λ Ο Ι Π Ο Ν :

ΩΣ ΕΔΩ :

ΟΙ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ,

ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ !!!!!!!!

Και η αλήθεια θα αποδειχθεί…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com