Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ !! ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !! “Από Σεπτέμβριο η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε κατηγορίες πολιτών, όπως οι υγεινομικοί” !! ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ !!! ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ “ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ” ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ , ΗΡΘΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!

 

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, άμεσοι και υποχρεωτικοί, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο, ΤΕΛΟΣ !!

Ο Σεπτέμβριος όμως δεν θα είναι πλέον …

\Απρίλιος.

Και το ξέρει πολύ καλά…

Τους ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέχοντας στον κόσμο το ΑΠΟΛΥΤΟ όπλο να αποκρούσει τους εκβασιμούς !!

Διαβάζουμε στο healthreport.gr:https://www.healthreport.gr/mitsotakis-ekklisi-se-oloys-na-emvoliastoyn-apo-septemvrio-i-syzitisi-gia-ypochreotiko-emvoliasmo-ton-ygeionomikon/embed/#?secret=eBtdIkOKSC

_________________

Έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν καθώς είναι ο μόνος τρόπος να ελέγξουμε την πανδημία απηύθυνε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξη του εφ’ όλης της ύλης στον «Alpha».

Παράλληλα επανέλαβε πως από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για κάποιες κατηγορίες πολιτών που θα πρέπει να εμβολιάζονται υποχρεωτικά, όπως οι υγειονομικοί. Δεν θέλω να κάνω τώρα αυτή τη συζήτηση, αλλά από τον Σεπτέμβριο, όταν θα έχει μειωθεί η πίεση στο ΕΣΥ. Έχω ζητήσει από την Επιτροπή βιοηθικής να μας συμβουλεύσει. Η συζήτηση θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο”.

Αναφερόμενος στην επιχείρηση “Ελευθερία” δήλωσε πως είναι εξαιρετικά καλά οργανωμένη. Μπορούμε να κάνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τα εμβόλια που έχουμε στη διάθεση μας. Ένα μεγάλο ποσοστό των ηλικιωμένων έχει εμβολιαστεί. Ένα 30% δεν έχει προσέλθει. Κάνω έκκληση να πάνε να εμβολιαστούν. Οι γιατροί των εντατικών λένε ότι οι συντριπτική πλειοψηφία των διασωληνωμένων είναι συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί. Τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά”.

Αναφερόμενος στους αρνητές, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε πως “είναι ελάχιστοι και είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Για τα self tests υπήρχε καχυποψία. Αναλαμβάναμε ένα ρίσκο για το πώς θα δουλέψει αυτό το σύστημα. Περνάει τη σκυτάλη υπευθυνότητας στον πολίτη. Θα προμηθευτούμε έναν μεγάλο αριθμό για τον επόμενο μήνα. Δούλεψαν πολύ καλά”.

__________________Επομένως, μετά τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον Σεπτέμβριο, μετά το εξώδικο για τον νόμο 4682/2020, δήλωσε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός, και μετά την δήλωση αρχικώς περί της χρήσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού ΜΟΝΟ για ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ, η οποία επικυρώθηκε αμέσως μετά δια νόμου, έρχεται τώρα ο Κυριάκος Μηστοτάκης να τελειώσει το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, δηλώνοντας ότι θα συζητηθεί από …Σεπτέμβριο !!Μαζί όμως με την άμεση υποχρεωτικότητα πηγαίνει και η ΕΜΜΕΣΗ που είναι και η χειρότερη ίσως μορφή της υποχρεωτικότητας.Είναι αυτή που επιβάλλεται στην πράξη στους εργασιακούς χώρους, σε κέντρα φιλοξενίας και στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας. Με απειλές περί συνεπειών που φτάνουν μέχρι την απόλυση.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ την υποχρεωτικότητα αυτή, μεταθέτοντάς την ως “συζήτηση για τον Σεπτέμβριο”, και μας δίνει το απόλυτο όπλο να αποκρούσουμε τους εκβιασμούς.Σας το έχω πει ότι όπου να ‘ναι τελειώνουμε;Σας το λέω ξανά.Τώρα, αυτά τα περί αρνητών και ότι αυτοί είναι “ελάχιστοι”, προφανώς γέλαγαν και τα μικρόφωνα όταν το έλεγε.Διότι αν ήταν “ελάχιστοι” δεν θα απηύθυνε …έκκληση για τον εμβολιασμό !!Στους …ελάχιστους τον απευθύνει ;;Ούτε θα μας έλεγε για τη συζήτηση για την υποχρεωτικότητα, έστω από Σεπτέμβριο, αν σήμερα είναι “ελάχιστοι” οι αρνητές, οπότε λογικά τον Σεπτέμβριο δεν θα έχει μείνει …κανένας !!Τα δε μικρόφωνα δεν γέλαγαν άλλα έκλαιγαν με όσα είπε για την ασφάλεια των εμβολίων και για τους διασωληνωμένους…Δύο μηνυτήριες αναφορές έχω να υποβάλω στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πριν την κατάθεση της τελικής. Καθώς και το έγγραφό μου προς την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων.Στη δεύτερη αναφορά, που ως αντικείμενο θα έχει τον εμβολιασμό, περίοπτη θέση πλέον θα έχουν οι δηλώσεις αυτές του Κυριάκου Μηστοτάκη…Της απονομιμοποίησης του υποχρεωτικού εμβολιασμού…

FacebookTwitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com