Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Απίστευτοι !!! Μέχρι εκεί έφτασαν !!! Διέδωσαν στο facebook ότι είμαι νεκρός !!! Ο διακαής τους πόθος και στόχος !!!

 

Και ποιος το διέδωσε; Μα η ομάδα των …υποστηρικτών μου φυσικά !! Η οποία τώρα ελέγχεται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να μπαίνουν ένα-ένα τα λαμόγια στη θέση τους….

Κάποιοι χρήστες, με αληθινά ή ψεύτικα στοιχεία θα το βρει η Δίωξη,  στην ομάδα “Φίλοι Νίκου Αντωνιάδη 2”, δημοσίευσαν δήθεν “έκπληκτοι” την “είδηση” ότι “έφυγε ο Νίκος Αντωνιάδης” !! Κάποια κυρία Νατάσσα Δαλακλή το αναδημοσίευσε, διευκρινίζοντας στα σχόλια, όταν την ρώταγαν “τι είναι αυτό”, ότι “έτσι το είδα κι εγώ έτσι το ανάρτησα. Εννοούν ότι έφαγε ποινή και του έκοψαν τη φωνή του έκλεισαν τελείως το fb“.

Έφυγε

Βέβαια, όταν λέμε ότι κάποιος “έφυγε” δεν εννοούμε ότι τον μπλόκαρε το facebook ή του έκλεισε τον λογαριασμό. Εννοούμε ότι πέθανε. Ούτε διαβάζουν όλοι τα σχόλια για να δουν τις διευκρινίσεις. Αυτές φροντίζεις να τις κάνεις στην δημοσίευση. Η “είδηση” μένει. Ειδικά όταν δημοσιεύτηκε σε ομάδα “υποστηρικτών του ανθρώπου που “έφυγε” και “σίγησε”. Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι η φωνή του κάθε άλλο παρά “σίγησε” αλλά ακούγεται σε χιλιάδες περισσότερους ανθρώπους μέσα από το site αυτό. Και φροντίζεις και αυτό να το αναφέρεις. Φροντίζεις άλλωστε επίσης να το ψάξεις. Και όταν το ψάξεις θα βρεις μεταξύ πολλών άλλων σχετικών δημοσιεύσεων και αυτήν:

https://www.insider.gr/eidiseis/ellada/99719/pethane-o-dimosiografos-nikos-antoniadis

Και θα διαβάσεις για τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Αντωνιάδη που πέθανε στις 10.11.2018. Γιατί δεν με λένε Αμπντούλ Αντωνιαδακόπουλο… Νίκο Αντωνιάδη με λένε και δεν είμαι ο μοναδικός με αυτό το ονοματέπωνυμο στην Ελλάδα. Ακόμη και συνάδελφός μου υπάρχει, και μάλιστα αρκετά γνωστός, στην Θεσσαλονίκη.

Ώστε και τα κίνητρα της κυρίας αυτής απομένει και αυτά να διευκρινιστούν.

Για την ομάδα των δήθεν υποστηρικτών μου, στην πραγματικότητα προβοκατόρων, έγραψα χθες.

Tα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ της Facebook, ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, έκλεισαν οριστικά τον λογαριασμό μου !!! Αύριο το πρωί καταθέτω μήνυση και αγωγή μαμούθ 50 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Facebook στο Δουβλίνο !!! Την ίδια ώρα ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι πράκτορες – ΣΥΝΕΡΓΟΙ της ΒΡΩΜΙΚΗΣ Facebook !!! Απειλούν, στοχοποιούν, προβοκάρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !!!

Τα πάντα κάνουν. Για να ανακόψουν το τεράστιο πλήθος που καθημερινά αυξάνεται και συγκεντρώνεται γύρω μου. Γύρω δηλαδή όχι από το πρόσωπό μου αλλά γύρω από την αλήθεια.

Πλήθος ακομμάτιστο, μακριά από όλα. Και δίπλα μόνο στον Άνθρωπο.

Γιατί αν δεν έλεγα και δεν έγραφα την αλήθεια, και μόνο την αλήθεια όλον αυτόν τον καιρό, σήμερα δεν θα ήμουν σε θέση να δημοσιεύω στο makeleio.gr.

Το έγραψα και χθες, το έχω γράψει και στο παρελθόν.

Μόνο αυτό που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία μπορεί να με σταματήσει.

Και γι αυτό ακόμα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί αυτή τη φορά. Να μην πάθουν αυτό που έπαθαν με τον Στέφανο Χίο…

Το νερό έχει μπει στο αυλάκι πια.

Και έχει γίνει χείμαρρος.

χείμαρρος

Χείμαρρος που θα καταπνίξει τους εγκληματίες.

Αυτούς που δολοφονούν τους Έλληνες και την πατρίδα τους.

ΜΠΟΜΠΑ! Δεν είναι Χρυσοχοίδης το πραγματικό του όνομα; “Κανονικά λέγεται…” (ΒΙΝΤΕΟ) – Makeleio.gr

κ. Χρυσοχοΐδη, όλα καλά…;

Κατευθείαν στεφάνι στην κηδεία μου;

Άσε, ποιο στεφάνι ,

…κορωνοπάρτι θα στήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com