Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ !! Βασίλης Κουρκούμπας, ειδικός παθολόγος από τον Αλμυρό Μαγνησίας: ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΥΣ !! ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ !!

 

Δεν θα αφήσω κανέναν υβριστή, συκοφάντη, λασπολόγο.

Όλοι θα δώσουν λόγο για τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τη λάσπη.

Ένας τέτοιος είναι ο Βασίλης Κουρκούμπας, ειδικός παθολόγος από τοΝ Αλμυρό Μαγνησίας.

Στις 2 Μαΐου έκανε αυτή τη δημοσίευση στο facebook:….

Εύχομαι υγεία σε όλους μας ! Ένα χρόνο μετά την εμφάνση της πανδημίας ελπίζω να φωτιστούν οι «αρνητές» ( που πιστεύουν ανόητους «δικηγορίσκους» και ιατρούς με πτυχία από τα Lidl όσον αφορά στα εξαιρετικά εμβόλια που οδηγούν στην επίτευξη ανόσιας αλλά και στην ύπαρξη αυτής της ικανής θνητότητας πανδημίας που έχει γονατίσει το ήδη εξουθενωμένο δημόσιο σύστημα υγείας ) και η πολιτική ηγεσία της υγείας ( με τα ελλιπή μέτρα που έλαβε στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης όσον αφορά στην πρόληψη και στην στήριξη του δημοσίου συστήματος ) και ας τιμήσουμε τη μνήμη από αυτές τις χιλιάδες ψυχούλες που χάθηκαν από ένα ιό μέσα σε ένα χρόνο … Στην υγεία των ηρώων των νοσοκομείων που συνεχίζουν να παλεύουν μόνοι τους , των συναδέλφων ιδιωτών που αποτελούμε μια εξαιρετική ασπίδα του συστήματος υγείας αλλά και των επιστημόνων έρευνας που παρασκεύασαν τα εμβόλια και δεν θα έπρεπε να τους βάζουμε καν στο στόμα μας αλλά να πίνουμε όλοι στην υγεία τους !“.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvkourkoubas%2Fposts%2F10221407055658486&show_text=true&width=500

ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Δεν χρειάζεται να σχολιάσω τα περί “εξαιρετικών εμβολίων” και “ηρώων των νοσοκομείων”. Κρατώ το “ανόητοι δικηγορίσκοι” και του επιδίδω εξώδικο, στο ίδιο ακριβώς πνεύμα με αυτό του εξωδίκου προς τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δύο μέρες θα δώσω στον υβριστή, τον οποίο θα καλέσω να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, εκεί στο facebook όπου ανέβασε τις ύβρεις του, εκτός και αν μου απαντήσει ότι …ούτε αυτός εννοούσε εμένα και ότι δεν είχε σκοπό να θίξει την τιμή και την υπόληψή μου…

Θα μας πει όμως τότε ποιοι είναι αυτοί οι “ανόητοι δικηγορίσκοι” τους οποίους εννοούσε.

Αλλιώς, θα του δώσω μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει στην πράξη πόσο ανόητος είμαι.

Και πόσο “δικηγορίσκος”…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com