Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΣΤΟ Α Ρ Χ Ε Ι Ο Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ VIRAL ΣΤΟ FACEBOOK !!

 

Πέραν του ότι η αρχειοθέτηση αυτή, κατ’ άρθρο 43 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, έχει αυτοτελώς πολύ μεγάλη αξία,

πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να αρχειοθετεί ένας εισαγγελέας στην Ευελπίδων μία δικογραφία και να απαλλάσσει έναν Γρηγόρη Πετράκο που τον υπερασπίστηκε ένας Νίκος Αντωνιάδης.

Τι λέτε εσείς…;….

Ήδη απο την αρχή της διαδικασίας είχαμε πετύχει την πρώτη νίκη.

Ενώ από την ίδια την Εισαγγελία είχε διαρρεύσει ότι εναντίον του Γρηγόρη Πετράκου είχε κινηθεί ποινική διαδικασία για τα αδικήματα της διέγερσης σε ανυπακοή αλλά και της διασποράς ψευδών ειδήσεων, που αφορούσε στην ουσία του βίντεο και τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο Γρηγόρης με τα οποία αμφισβήτησε την πανδημία ,

μετά τις δημόσιες επιθέσεις μου τότε στην Εισαγγελία για την κατάχρηση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων (fake news) ,

όταν ήρθε η ώρα της κλήσης του Γρηγόρη για έγγραφες εξηγήσεις, ΔΕΝ υπήρχε στα αδικήματα η διασπορά ψευδών ειδήσεων παρά μόνο αυτό της διέγερσης σε ανυπακοή !!

Πέραν της νομικής αβασιμότητας της κατηγορίας, υπήρχε ένα …θεματάκι και με την ουσία της κατηγορίας.

Πόσο εύκολο θα ήταν να αντιμετωπίσουν αυτά που θα έγραφα στην αντίκρουση για την ουσία…;

23 Δεκεμβρίου, παραμονές Χριστουγέννων, καταθέσαμε τις εξηγήσεις. Αποδομήσαμε την κατηγορία, τους …δυσκολέψαμε και με κάποια αιτήματα που είχαμε, περνώντας ουσιαστικά στην αντεπίθεση ,

και πριν λίγες μέρες η δικογραφία αρχειοθετήθηκε και ο Γρηγόρης απηλλάγη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιμείνουμε στην αναζήτηση και αποκάλυψη της ταυτότητας αυτών που προέβησαν στις συντονισμένες καταγγελίες τους στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Γιατί κάτι μου λέει ότι θα βρούμε γνωστά πρόσωπα. Τα ίδια που αναζητά η Δίωξη στις παράλληλες διαδικασίες που έχω κινήσει για την ομάδα των πρακτόρων στο facebook. Όλων αυτών που έχουν φτάξει ψεύτικα προφίλ και ομάδες, ακόμα και ομάδες δήθεν υποστηρικτών μου. Μία συμμορία δηλαδή έμμισθων πρακτόρων οι οποίοι ως αποστολή έχουν μήνες τώρα να εκτοξεύουν λάσπη και να στοχοποιούν, πρωτίστως εμένα, αλλά και όλους όσοι αντιδράνε ουσιαστικά στα εγκλήματα εντός και εκτός νοσοκομείων.

Ιδού το κείμενο των εγγράφων εξηγήσεων που οδήγησε στην απαλλαγή του Γρηγόρη :

___________________________

ΠΡΟΣ:

κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

{Δια του Τ.Α. Ραφήνας-Πικερμίου}

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου Πετράκου του Κωνσταντίνου, κατοίκου …

Στοιχεία δικογραφίας: ΑΑ2020/930.

κ. Εισαγγελέα,

Διαπιστώνω την ευκολία με την οποία διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση σε βάρος μου, με αφορμή δύο ηλεκτρονικά μηνύματα που εστάλησαν στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την ίδια ημέρα, ήτοι την 28.10.2020. Σε αμφότερα επισυνάπτεται ο σύνδεσμος της δημόσιας ανάρτησής μου στον λογαριασμό μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, με το βίντεο στο οποίο παραθέτω αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία και δεδομένα αναφορικά με την υπόθεση του κορωνοϊού Covid-19.

Στο πρώτο email του “καταγγέλλοντος” Panos Argiros, αυτός αναφέρει ότι παραθέτει το link στο οποίο εγώ “δίνω επιστημονικά κατά τη γνώμη μου επιχειρήματα κατά της πανδημίας”. Και με καταγγέλλει !! Παντελώς αόριστα και χωρίς να εξηγεί ποιο από όλα τα επιχειρήματα αυτά, τα οποία ούτε καν παραθέτει, είναι ψευδή !! Αλλά ούτε καν λέει ότι είναι ψευδή !! Αρκεί ότι είναι “κατά της πανδημίας” !!

Άλλωστε το αδίκημα του άρθρου 191 Π.Κ., καίτοι αρχικώς είχε διαρρεύσει ότι ήταν ένα από τα αδικήματα για τα οποία είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση, αν όχι το μόνο, δεν είναι αυτό για το οποίο καλούμαι να δώσω εξηγήσεις. Καλούμαι να δώσω εξηγήσεις για …διέγερση σε ανυπακοή !! Καίτοι ούτε καν ο “καταγγέλλων” δεν το ισχυρίζεται !!

Ο δεύτερος “καταγγέλλων” είναι ο “Konstantinos Liakeas”, ο οποίος με “καταγγέλλει” για “εγκληματική προπαγάνδα με βάση ψευδή στοιχεία”. Πουθενά δεν αναφέρει διέγερση σε ανυπακοή !!

Και ενώ θα ανέμενε κανείς να έχει δοθεί από την Εισαγγελία η εντολή να αναζητηθούν τα στοιχεία των καταγγελλόντων ώστε να κληθούν να καταθέσουν και να διευκρινίσουν σε τι ακριβώς συνίσταται την καταγγελία τους, την οποία “συμπτωματικά” απέστειλαν στη Δίωξη την ίδια ημέρα (…), όχι απλώς δεν γίνεται αυτό, αλλά διατάσσεται απευθείας προκαταρκτική εξέταση για …άλλο αδίκημα από αυτό που “καταγγέλλουν” οι ακόμη άγνωστοι “καταγγέλλοντες” !!

Και αυτό γίνεται ενώ δεν έχει γίνει ούτε η εκ των ουκ άνευ αναγκαία απομαγνητοφώνηση του επίμαχου βίντεο !! Πώς προέκυψε άραγε το αντικείμενο της προκαταρκτικής εξέτασης;; Πώς προέκυψε δηλαδή ότι εγώ, εκτός των άλλων (ποια είναι τα “άλλα” ;;;), προκαλώ και διεγείρω τον κόσμο να μην ακολουθεί ο κόσμος τα μέτρα ;;; Από πότε μάλιστα θεωρείται δεδομένη και αποδεδειγμένη η κατά τα λοιπά υπό διερεύνηση “κατηγορία”;; Δεν γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα αποσπάσματα του βίντεο από τα οποία να προκύπτει η “παραδοχή” αυτή. Περί έστω έμμεσης διέγερσης. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό αφού δεν έχει γίνει απομαγνητοφώνηση;

Προσκομίζω εγώ λοιπόν την απομαγνητοφώνηση, χωρίς αυτό να αναιρεί την υποχρέωση της Εισαγγελίας να διατάξει η ίδια την απομαγνητοφώνηση αυτή (Σχετικό υπ’ αριθμ. 1). Εγώ μπορεί να έχω κάνει απομαγνητόφωνη κατά το πώς με “συμφέρει”. Θα εμπιστευτείτε έναν άνθρωπο που έχετε ήδη καταδικάσει…;

Ούτε αναιρεί την υποχρέωση της Εισαγγελίας να δώσει εντολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να αναζητήσει τα στοιχεία της ταυτότητας των “καταγγελλόντων” ώστε εν συνεχεία να κληθούν να εξεταστούν επί των “καταγγελιών” τους. Επιφυλασσόμενος εγώ να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου για το σε βάρος μου έγκλημα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Αξίζει, τέλος, να παραθέσω δύο συνεντεύξεις που έχω παραχωρήσει, ΠΡΙΝ κληθώ από την Εισαγγελία να δώσω έγγραφες εξηγήσεις, στις οποίες είμαι απολύτως μεν ξεκάθαρος ως προς τη διαφωνία μου με τα μέτρα, πλην όμως εξίσου ξεκάθαρος είμαι και ως προς την υποχρέωση των πολιτών να τα τηρούν (Σχετικά υπ’ αριθμ. 2 & 3). Έτερον εκάτερον. Όχι όμως για τους ψευδοκαταγγέλλοντες, ούτε όμως δυστυχώς και για την Εισαγγελία.

Ζητώ να γίνει η απομαγνητοφώνηση του επίμαχου βίντεο, να εξακριβωθεί η ταυτότητα των αποστολέων των ως άνω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, να κληθούν αυτοί να εξεταστούν επί των καταγγελιών τους και εν συνεχεία να κληθώ εκ νέου να παράσχω έγγραφες εξηγήσεις επί συγκεκριμένων κατηγοριών.

Άλλως να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2020

Ο Παρέχων τις Έγγραφες Εξηγήσεις

Γρηγόριος Πετράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com