Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

1.-Προς Αργύρη Τζουβελέκη, «υπεύθυνο κλινικής covid» στο Πανεπιστημιακό του Ρίου: - 2.- ΠΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ !!! Τώρα την παρατήσατε στη μοίρα της την Αντιγόνη ;;


Προς Αργύρη Τζουβελέκη, «υπεύθυνο κλινικής covid» στο Πανεπιστημιακό του Ρίου:

Θα έχετε την ευκαιρία να ηρωοποιηθείτε !!

Να κατατροπώσετε τον γραφικό δικηγόρο !!…

Ο πρώτος που θα το κάνει !!

https://www.thebest.gr/…/631523-patra-nosise…

Θα κληθείτε από την Εισαγγελία Αθηνών να δώσετε εξηγήσεις για τα περί του «γνωστού ΓΡΑΦΙΚΟΥ δικηγόρου».

Τις ίδιες εξηγήσεις θα δώσετε και στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Στην εκδίκαση της αγωγής μου εναντίον σας στην ειδική δια του τύπου διαδικασία.

Θα μιλήσουμε για τους «αρνητές του ίδιου του ιού», και από πότε ένας ασθενής που ζητάει επιβεβαίωση της θετικότητάς του στον ιό με μοριακό τεστ, γίνεται αρνητής του ιού.

Χωρίς να γνωρίζω τι έχει γίνει με το σημείωμα που διαβάζω στο δημοσίευμα, για το οποίο η ίδια η οικογένεια δεν έχει την παραμικρή ιδέα, όπως με ενημερώνει, η απλή λογική λέει ότι όποιος αρνείται την ύπαρξη του ιού, δεν ζητάει μοριακό τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει τον …ανύπαρκτο ιό, έτσι δεν είναι γιατράρα;

Θα μιλήσουμε όμως και για τα εμβόλια, στα οποία αναφέρθηκες, και τι απάντηση έχεις να δώσεις ΕΣΥ, γιατράρα, στο εξώδικο-κόλαφο των …γραφικών γενετιστών, μοριακών βιολόγων και των υπόλοιπων επιστημόνων που απέδειξαν τον φονικό μηχανισμό των εμβολίων. Θα μιλήσουμε και για τα άμεσα τρομακτικά αποτελέσματα των εμβολίων.

Θα μιλήσουμε όμως και για το νοσοκομείο σου, γιατράρα. Για την …άρτια δολοφονία του Γιώργου Βαρασιά, με την αφυδάτωση, την ανακοπή και την εγκεφαλική νέκρωση που του προκαλέσατε σκόπιμα εκεί στις κλινικές σας.

Θα μιλήσουμε και για άλλες πολλές αποσηληνώσεις, και στο κολαστήριο που δουλεύεις, και σε όλα τα άλλα.

Θα μάθεις, με δυο λόγια, γιατράρα, ότι όταν πετάς λάσπη, πιστεύοντας ότι πιάνοντας εμένα στο στόμα σου, καημένε, πιάνεις τον ταύρο από τα κέρατα, αυτό έχει συνέπειες.

Με τις συνέπειες αυτές θα ζήσεις στα δικαστήρια για πολλά χρόνια…

Νίκος Αντωνιάδης

===============================



Νίκος Αντωνιάδης

—————————-

ΠΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ !!!

Τώρα την παρατήσατε στη μοίρα της την Αντιγόνη ;;

Δεν της δίνει κανείς σημασία ;;

Είστε γιατροί και νοσηλευτές τώρα εσείς ;;

Θυμώσατε ;;

Τι σας ζήτησε ;;

Αν ΠΡΕΠΕΙ να την διασωληνώσετε, να βεβαιώσετε εγγράφως ότι αν δεν διασωληνωθει, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, όπως της λέτε, και να αιτιολογήσετε την απόφασή σας αυτή !!

Τόσο δύσκολο είναι ;;

Κάποτε, γίνονταν ολόκληρα ιατρικά συμβούλια πριν από μία διασωλήνωση.

Δεν θέλουμε συμβούλια. Μία έγγραφη βεβαίωση. Ότι αν δεν διασωληνωθεί, θα πεθάνει. Και γιατί.

Κάντε το, και θα έρθω ο ίδιος να την διασωληνώσω…


Είναι η ΓΝΩΣΤΗ ιστορία.

Πολύ γνώριμη σε όλες και όλους εσάς που με ακολουθείτε 14 μήνες τώρα.

Εσείς, οι 150.000 στις 5 Απριλίου, όταν η Facebook έκλεισε τον λογαριασμό μου, σήμερα, συνολικά, τα 2 εκατομμύρια των αναγνωστών των δημοσιεύσεών μου, στο facebook του κοντρόλ και του Δημήτρη, στο site του καναλιού, nikosantoniadis.tv, στο makeleio.gr του Στέφανου Χίου (το οποίο βρήκα δεύτερο σε επισκεψιμότητα, μεταξύ των ειδησεογραφικών sites, και το ανέβασα στην πρώτη θέση), στο MeWe, και σε όλα τα sites και τους λογαριασμούς στο facebook, όπου κοινοποιούνται και αναδημοσιεύονται τα κείμενά μου.

Είναι το οξυγόνο που μπαίνει για να μη βγει ποτέ ξανά, είναι η συνεχής πίεση των γιατρών στα κολαστήρια για διασωλήνωση, η οποία αρχίζει από την πρώτη στιγμή και δεν σταματά μέχρι να γίνει.

Είναι αυτή η κουβέντα για διασωλήνωση, όπου αυτή δεν αντιμετωπίζεται ως η έκτακτη, έσχατη ιατρική πράξη για τη σωτηρία ενός ασθενούς, αλλά ως εξ αρχής προγραμματισμένη πράξη, σε συνθήκες απίστευτου παραλογισμού.

«Αν πέσει στο 70, θα διασωληνωθείς», κάτι σαν το «αν πέσεις από το μπαλκόνι, θα σκοτωθείς», όπως είχε γίνει π.χ. με τον Χρήστο Ρενιέρη στο «Αλεξάνδρα» (τον έσωσα τον άνθρωπο), όπως είχε γίνει με τον Κώστα Γέρκο στο «Παπαγεωργίου» (τον έσωσα τον άνθρωπο), όπως, όπως, όπως…

Είναι η γνωστή ιστορία που οι γιατροί «ψαρεύουν» ασθενείς και συγγενείς, μετράνε αντιδράσεις, και αν συναντήσουν αντίσταση, κάνουν πίσω και επανέρχονται αργότερα.

Εννοείται ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, αν δεν γίνει η διασωλήνωση, «θα πεθάνει» ο ασθενής, αλλά αν υπάρξει αντίδραση και οι γιατροί κάνουν πίσω, κανένας δεν πεθαίνει.

Τις περισσότερες φορές, οι πιέσεις ασκούνται τα βράδια, εκεί γύρω στα μεσάνυχτα προς τα ξημερώματα, όταν οι αντιστάσεις των ασθενών είναι μειωμένες, και οι δυνατότητες, οι δικές τους και των ανθρώπων τους, να αναζητήσουν βοήθεια, λιγότερες.

Έτσι και με την Αντιγόνη Πανταζή, 50 ετών, στο δωμάτιο 660 στον Ευαγγελισμό.

Σήμερα τα ξημερώματα ήταν η δεύτερη απόπειρα του ίδιου γιατρού (Βλαχάκος), να τη διασωληνώσει. Όταν προσέκρουσε στην αντίδραση και πάλι της Αντιγόνης, είπε στον άντρα της, τον Αλέξανδρο Μιρμιρόγλου, ότι θα ζητήσει να την εξετάσει ψυχίατρος να δουν αν έχει σώας τας φρένας…

92 οξυγόνο η Αντιγόνη, αλλά «αν πέσει στο 70, θα πρέπει να διασωληνωθεί»,

«Εσείς δεν είστε γιατρός, μελλοντολόγος είστε», του απάντησε ο Αλέξανδρος.

Μίλησα με την Αντιγόνη. Το οξυγόνο την καίει, δέχεται συνεχές bullying για τη διασωλήνωση. Για τις εξετάσεις της ούτε λόγος. Προφανώς, «δεν έχουν σημασία αυτά», άλλωστε η Αντιγόνη και ο Αλέξανδρος δεν είναι γιατροί για να καταλάβουν…

Σημασία έχει να διασωληνωθεί.

Όλα τα άλλα δεν έχουν νόημα.

Λοιπόν, ακούστε με καλά, εκεί στον Ευαγγελισμό. Είναι προφανές ότι αν η Αντιγόνη έπρεπε να διασωληνωθεί για να σωθεί, θα την είχατε ήδη διασωληνώσει, αντί να πιάνετε κουβέντα, λες και το πρόβλημα είναι αν θα φάει κρέας ή ψάρι, και θα είχε πεθάνει, αν έπρεπε να διασωληνωθεί και δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα. Αντί να πηγαίνετε κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, σαν τους βρυκόλακες, να της ζητάτε να διασωληνωθεί και να την απειλείτε με ψυχιάτρους για να δείτε αν έχει «σώας τας φρένας», θα την είχατε διασωληνώσει για να τη σώσετε. Δεν θα ρωτούσατε κανέναν.

Η Αντιγόνη όμως ζει, και αν θέλετε τη γνώμη μου, από μένα που την άκουσα, μια χαρά είναι τα …φρένα της.

Για τα δικά σας αμφιβάλλω…

Ψυχίατρο ήθελαν να εξετάσει τον Κώστα Γέρκο, και μετά το live που έκανα με τον Κώστα σε ανοιχτή ακρόαση (live που έχει και αυτό φτάσει στα πέρατα του κόσμου, για να μάθει όλος ο πλανήτης τα εγκλήματά σας), σε μισή ώρα του άνοιξαν πανικοβλημένοι την πόρτα και έφυγε. Τον έδιωξαν μέσα στον πανικό τους …αθετικό (με την πνευμονία τύπου κόβιντ…), να διασπείρει τον φονικό ιό σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Ψυχίατρο είχαν φέρει και στο «Ελπίς» στον «βαριά» ασθενή Λάμπρο Καραμήτσο, που και αυτόν ήθελαν να τον διασωληνώσουν, και το ίδιο βράδυ τον πήρα και έφυγα, έγινε …καλά, ζει και βασιλεύει.

Αλλά και εκεί, σε σας, λίγους έχω σώσει από τα δόντια σας; Να θυμηθούμε μόνο την κυρία Μαρία και την κλινική 6Γ, όταν ξεφτίλισα και σας και όλη την οργάνωση;

Πλήρη εικόνα θέλουμε. Πλήρη ιατρική εικόνα.

Για αρχή.

Και έναν ψυχίατρο.

Όχι για την Αντιγόνη…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com