Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΧΥΔΑΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΕΛΕΕΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, στο δρόμο για τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!


Πριν λίγη ώρα μου έστειλαν τον δημόσιο οχετό των δύο αυτών «κυρίων». Του Διονύση Λιάρου και του Παναγιώτη Μπαζιωτόπουλου.

Ο πρώτος έκανε μία χυδαία δημόσια ανάρτηση στο facebook, την οποία ενίσχυσε και με βρώμικα σχόλια, ενώ ο δεύτερος βρωμιάρης, από το πουθενά, σχολίασε ότι «ο Αντωνιάδης πρέπει να συλληφθεί».

«Πυροβολημένος», «στόκος», «ούγκανος», «δεν είναι παίξε γέλασε το dna του», ο πρώτος βρωμιάρης.

66D27C45-DFE2-49F9-8514-38EED7470EDE
11565313-E5F3-455E-BA49-C4A1FD03B848
A4AADEDB-23D4-4007-BE4F-F7F4C10A7AB8

Θα κληθούν και οι δύο να δώσουν λόγο στην Δικαιοσύνη. Να δώσουν εξηγήσεις και να απολογηθούν για τις βρωμιές τους.

Εν τω μεταξύ, ο Λιάρος είναι και ηλίθιος. Διότι στα σχόλιά του με εμφανίζει υπέρμαχο των προσφυγών στα διοικητικά δικαστήρια, ενώ όλος ο κόσμος γνωρίζει την απόλυτη αντίθεσή μου στς προσφυγές αυτές και την επίσης απόλυτη θέση μου ότι η μάχη της αντισυνταγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού, είναι μία εκ των προτέρων καταδικασμένη σε αποτυχία μάχη.

Βλάκα! Που θα μιλήσεις εσύ για dna!

Αυτά είναι τα δημόσια στοιχεία των δύο χυδαίων προπαγανδιστών των εμβολίων:

5A31AB9B-C098-4738-BC67-26715F6F86B7
C7926F8A-1C7F-4F26-9F66-6BD9BD15EA9C
C6C5E902-62D5-4CFD-974B-5E57A63E6EEA

Θα έχουμε πολλά να πούμε στα ποινικά και πολιτικά δικαστήρια. Θα μάθουμε γιατί «πρέπει να συλληφθώ», θα μας μιλήσουν για το dna μου, όλα θα τα δούμε.

Έτσι, ελεεινά τομάρια;

Έτσι…

ΠΗΓΗ




218AF216-DD49-4C90-AD2F-9BA6B64931BC

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!

ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ !!!

Γιάννης Οικονόμου, κυβερνητικός εκπρόσωπος, σήμερα:

«Όσοι είναι στις Μ.Ε.Θ. δεν έχουν εμβολιαστεί» !!!

Εισαγγελείς ,

fake news βλέπετε ΜΟΝΟ από «εδώ», έτσι ;;;

Η μία προκαταρκτική μετά την άλλη για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά των πάντων, πλην, φυσικά, εμού (…), όταν αμφισβητείται το αφήγημα της πανδημίας και των εμβολιασμών ,

με τελευταία αυτή κατά του Δημήτρη Κούβελα ,

αλλά όταν βγαίνει ολόκληρος κυβερνητικός εκπρόσωπος και ξεφουρνίζει το ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ,

ότι ΔΗΘΕΝ όσοι είναι στις Μ.Ε.Θ. δεν είναι εμβολιασμένοι ,

ενώ μόλις προχθές δημοσιοποίησα, ως ΜΙΑ από τις περιπτώσεις αυτές, τη νοσηλεία του διασωληνωμένου Α.Π., 64 ετών, στη Μ.Ε.Θ. Covid του νοσοκομείου Κορίνθου, ο οποίος είναι ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ από τις 10 Ιουλίου και χαροπαλεύει, «δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό» (για να δανειστώ το κλισέ των πουλημένων Μ.Μ.Ε.) ,

εσείς, εισαγγελείς, ΔΕΝ ακούτε τα ΨΕΜΑΤΑ αυτά, ΔΕΝ διαβάζετε τα ΨΕΜΑΤΑ αυτά !!!

https://m.naftemporiki.gr/story/1764344

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ !!

Ξέρετε μόνο να εκτελείτε τις εντολές της εγκληματικής οργάνωσης !!!

Είστε το ΟΝΕΙΔΟΣ της Ελληνικής Δικαιοσύνης !!!

Είστε ΕΝΟΧΟΙ !!!

Και είστε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από αυτούς που καλύπτετε !!!

Γιατί ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ,

ΔΕΝ θα μπορούσαν ,

ΟΥΤΕ τον λαό να εξαπατήσουν ,

ΟΥΤΕ τους χιλιάδες ανθρώπους στα κολαστήρια να δολοφονήσουν ,

ΟΥΤΕ το σχέδιο της μείωσης του πληθυσμού με τα δολοφονικά εμβόλια να εκτελέσουν !!!

Υπηρετείτε τους δολοφόνους πιστά ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !!!

Γιατί ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ,

ΚΥΡΙΩΣ εσείς ,

ΔΕΝ θα γλιτώσετε από τον ΚΟΛΑΦΟ των ανακρίσεων ,

όταν αυτές ξεκινήσουν !!

Γιατί ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ !!

ΑΜΕΣΑ !!

ΚΑΙ θα προχωρήσουν ΤΑΧΥΤΑΤΑ ,

όταν ολοκληρωθούν αυτές τις ώρες οι διαδικασίες της ομαδικής επίθεσης των χιλιάδων εργαζομένων για τα δολοφονικά εμβόλια ,

και εγώ συμπληρώσω τη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου, με την εφαρμογή του τρομακτικού πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού.

Την ίδια ώρα που οργανώνεται η συντριπτική για εσάς και τους εντολείς σας ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ του ΚΟΛΑΦΟΥ των νομικών κειμένων και των επίσης συντριπτικών για εσάς και τους εντολείς σας αποδεικτικών στοιχείων.

Έχετε τελειώσει !!!

Βυθίζεστε καθημερινά τον βούρκο της ενοχής και της ανυποληψίας.

Mε μία και μοναδική ελπίδα.

Ότι ίσως δεν έχετε τελειώσει.

Αλλά έχετε τελειώσει…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com