Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ “Αν δε χτίσεις το δικό σου όνειρο, κάποιος άλλος θα σε χρησιμοποιήσει για να χτίσει το δικό του όνειρο. Αρκετά πια με το ΕΓΩ, ήρθε η ώρα του ΕΜΕΙΣ”

 

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

“Αν δε χτίσεις το δικό σου όνειρο, κάποιος άλλος θα σε χρησιμοποιήσει για να χτίσει το δικό του όνειρο. Αρκετά πια με το ΕΓΩ, ήρθε η ώρα του ΕΜΕΙΣ”

Ποντίκας Δημήτρης…

Αγαπητέ κ. Άδωνη Γεωργιάδη,

χάρηκα για την αίσια έκβαση των συμπτωμάτων της νόσησης σας. Επί της ευκαιρίας, αποτελεί δείγμα τόλμης, θάρρους (θράσους) ή απερισκεψίας η απάντηση που δώσατε στις δημόσιες επιστολές των κ.κ. Γάκη Δημητρίου, Κούβελα Δημητρίου και εμού, Ποντίκα Δημητρίου.

Πάμε να πιάσουμε τις απαντήσεις σας μία μία και να τις αποδομήσουμε και αυτές; Διότι κανείς νοήμων άνθρωπος δε μίλησε ότι δε νοσήσατε. Άλλα πράγματα σας λέμε στις αρχικές μας επιστολές αλλά δεν τολμήσατε να τα αγγίξετε διότι καίνε.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Τα γρήγορα διαγνωστικά τεστ (βλέπε ράπιντ, σελφ τεστ, μοριακά), φίλτατε κ. Άδωνη δείχνουν αν έχετε ιϊκό φορτίο πάνω από το όριο ανίχνευσης των τεστ αυτών που για άλλα είναι 250 αντίγραφα/ mL. και σε άλλα 500 αντίγραφα/ mL. κ.ο.κ.. Επομένως, αν εσείς είχατε 200 ή 300 ή 400 ή 499 αντίγραφα/ mL., φυσικό και επόμενο να σας βγάλουν ψευδώς αρνητικό (ανάλογα τη μέθοδο διάγνωσης που χρησιμοποιήθηκε)!

Και φυσικά, πάντα με τα δικά σας λεγόμενα, δηλαδή του επίσημου αφηγήματος, ανήκατε στην κατηγορία των ασυμπτωματικών που μέσα σε αυτή βρίσκονται οι προσυμπτωματικοί (δηλαδή αυτοί που θα εμφανίσουν συμπτωματολογία κάποια στιγμή – για να μην κουράζετε τους ειδικούς σας, αυτό το χρονικό όριο για εμφάνιση συμπτωμάτων είναι 5,2 ημέρες ή αλλιώς 5 ημέρες 4 ώρες και 48 λεπτά από την στιγμή της επαφής σας με το οποιοδήποτε στέλεχος του ιού – αφήνοντας εκτός αποκκλίσεις μεταβλητών όπως κατάσταση ανοσοποιητικού συστήματος).

Πόσο είναι το ιϊκό φορτίο που απαιτείται να έχουμε στον οργανισμό μας για να είμαστε ασυμπτωματικοί φορείς; Πόσο είναι για να είμαστε συμπτωματικοί; Μην κουράζεστε, η απάντηση θα δοθεί την επόμενη Άνοιξη διότι αυτή τη στιγμή που αλληλογραφούμε, τρέχει μελέτη στις Η.Π.Α. με τη συμμετοχή χιλιάδων φοιτητών από δεκάδες αμερικανικά Πανεπιστήμια.

Κανείς μας δε γνωρίζει!

*Σημείωση: Σας θυμίζει κάτι η RT-LAMP με τα 10 αντίγραφα/ mL. που δεν έχει αλληλοεπιδράσεις με άλλους ιούς;

Ισχυρίζεστε ότι το ιϊκό σας φορτίο ξαφνικά τη Δευτέρα το απόγευμα αυξήθηκε κατακόρυφα. Έχετε μοριακό αναλυτή στο σπίτι σας ή σας κάνουν καταγραφή σε πραγματικό χρόνο όλο το 24ωρο;

Φυσικά και να μείνετε στο σπίτι σας διότι είστε φορέας. Τώρα, ποιάς μετάλλαξης, δε γνωρίζουμε διότι δε σας έχει γίνει γονιδιωματική ανάλυση δείγματος (αν και σας έχω ικανούς να μας το παρουσιάσετε και αυτό).

Για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο κ. Άδωνη; Βάσει πρωτοκόλλου δε μπαίνουν σε καραντίνα οι εμβολιασμένοι παρά μόνο αν νοσήσουν;

Να φρεσκάρω τη μνήμη σας, όλων των μοριακών βιολόγων που κινούν τα νήματα του επίσημου αφηγήματος, και να σας θυμήσω πως όλος αυτός ο τραγέλαφος των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και της οικονομικής δυσπραγίας έγινε με ένα και μόνο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. Τη δυνατότητα μετάδοσης του ιού από τους ασυμπτωματικούς.

Τι έγινε μόλις τώρα; To πρωτόκολλο σας φάσκει και αντιφάσκει; Δηλαδή οι εμβολιασμένοι δεν είναι ασυμπτωματικοί; Παρά μόνο όταν εμφανίσουν συμπτώματα είναι ‘επικίνδυνοι’; Ποιος μεταδίδει λοιπόν ηθελημένα τις νέες κυρίαρχες μεταλλάξεις στην κοινότητα; Εσείς που κόπτεστε για τη Δημόσια Υγεία μόλις τώρα ξεχάσατε πως ακόμα και ο εμβολιασμένος είναι εν δυνάμει ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ;

Πάμε και στο απαντητικό από το ένα από τα κέντρα αναφοράς για SARS-CoV-2, που δεν είναι άλλο από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας, Ιολογικό Τμήμα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Σας παραθέτω απαντητικά σε ασθενείς από το άλλο κέντρο αναφοράς που ΕΣΕΙΣ ορίσατε, το Ινστιτούτο Παστέρ. Σε κάθε απαντητικό, είτε από κέντρο αναφοράς είτε από συμβεβλημένο εργαστήριο, υπάρχει ΠΑΝΤΑ μετά την απάντηση (είτε αρνητική είτε θετική) ένα πλαίσιο με ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ όπου εκεί αναγράφεται ξεκάθαρα η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε.

Εσάς τελικά με τη μέθοδο ποιας εταιρείας επεξεργάστηκε το δείγμα σας και βγήκε αρνητικό την πρώτη φορά και θετικό τη δεύτερη; Είναι δυνατόν όλα τα εργαστήρια στη χώρα να έχουν αυτή τη διευκρίνιση στα απαντητικά τους (συμπεριλαμβανομένου του ενός από τα κέντρα αναφοράς που εσείς ορίσατε – βλέπε ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ) και στο Εργαστηρίο Μικροβιολογίας, Ιολογικό Τμημα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ να μην υφίσταται;

Για να μην σας κουράζω και για να έχετε άλλη φορά καλύτερες απαντήσεις, σας παραθέτω δημοσίευμα απο τους New York Times με αναφορά στο CDC που λέει ξεκάθαρα πως όσοι είναι εμβολιασμένοι, μεταδίδουν όπως και οι ανεμβολίαστοι, τη μετάλλαξη Δ (ακόμα και χωρίς συμπτωματολογία). Ποια λύση τελικά είναι το εμβόλιο;

Δείτε φιάσκο εμβολιαστικού προγράμματος Ισραήλ, Η.Β., Η.Π.Α. κ.ο.κ.. Από τον Δεκέμβρη του 2020 σας εφιστώ την προσοχή σε αυτό!

Τόσο καιρό σας έχουμε προτείνει λύσεις, λύσεις βιώσιμες και το μόνο που κάνετε είναι να έχετε απαρνηθεί το ρόλο σας που είναι να υπηρετείται τον Ελληνικό Λαό και ταυτόχρονα να κονιορτοποιείτε ανθρώπους μέσω της απαξίωσης διά των Μ.Μ.Ε. και διά των πληρωμένων φερεφώνων σας.

Τελος, σχετικά με το γεγονός ότι μεταδίδονται τα νέα κυρίαρχα στελέχη του SARS-CoV-2 πιο γρήγορα στην κοινότητα ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΠΡΕΠΕΙ διότι σημαίνει διαρκώς μειούμενη θνητότητα. Αφήστε τον ιό να ακολουθήσει την πορεία του ώστε να γίνει ένας απλός ιός του ανώτερου αναπνευστικού.

Για τις επιπτώσεις των εμβολίων, θα τα πούμε λίαν προσεχώς!

Μετά τιμής,

Ποντίκας Δημήτρης

https://www.nytimes.com/…/covid-cdc-delta-masks.html

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης από το Twitter
Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης από το Twitter
Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "Άδωνις Γεωργιάδης 146,7 χιλ. Tweet 46 Ακολουθήστε 36 300 Άδωνις Γεωργιάδης @AdonisGeorgiadi 28 ÎÎυÎ Κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα. Δύο οι βασικές κατηγορίες A) δεν έχω εμβολιαστεί κλπ Ιδού Πιστοποιητικό μου λοιπόν 1 από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ HELLENIC REPUBLIC Βεβαίωση Εμβολιασμού SARS-Cov-2 ARS-Cov-2 Vaccination Record Certificate Ονομα ΣΠΥΡΙΔΩΝ SPYRIDON Emάvuμo ΓΕΟΡΓΙΑΔΗΣ GEORGIADIS Security Number ΕΜΒΟΛΙΟΥ 06117201399 BOEH 508 BODH Ημερομηνία 188 Ημερομηνία 1,2χιλ. t7 o χρήστης Άδωνις Γεωργιάδης έκανε Retweet" από το Twitter
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com