Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Μακάβριος δωσιλογισμός! ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου! «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» (άρον αρον) τον Αλεξάντερ Βίνικ...(βίντεο)


Νίκος Κωνσταντόπουλος: «Είναι πρωτοφανές να γίνονται παρασκηνιακές διαβουλεύσεις πίσω από την πλάτη των δικαστικών θεσμών. 

Απαράδεκτη η στάση των δικηγορικών συλλόγων.

 Θα έπρεπε να υπερασπιστούν το αγαθό της δικαιοσύνης. 

Δεν υπάρχει νόμιμο αίτημα έκδοσης του Βίνικ....

 

Μπορούσε να επιλέξει την έκδοση στην πατρίδα του. 

Προκλητικό το ότι αποφασίζεται η έκδοση στη Γαλλία. 

Αδιανόητο το ότι δεν εξηγείται η μη έκδοση του στη Ρωσία. 

Δεν έχει να κάνει μόνο με έναν άνθρωπο που βρίσκεται στα όρια της ζωής. 

Δεν γίνεται η μόνη γραμμή άμυνας του, να είναι η διακινδύνευση της ζωής του με απεργία πείνας».

Από τις βολές του δεν ξέφυγε και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου:

«Από πότε παραβιάζεται έτσι η δικαιοσύνη από Πρόεδρο Ανωτάτου Δικαστηρίου. Πως γίνεται να παίρνει την υπόθεση από τα χέρια του ανωτάτου δικαστή, να τη διαγράφει από το πινάκιο και να επισπεύδει την διαδικασία;».

 


Αυτή την "δικαιοσύνη", και αυτή την "πολιτική μαφία", ΤΗΝ ΕΚΘΡΕΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΤΕ Ή ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.


ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ... ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΣΤΗ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ.

ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ... ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!


Καλλιόπη Σουφλή




Ζωή Κωνσταντοπούλου 

Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς ότι «εντέλλονται να τον παραδώσουν», η τύχη του αγνοείται, ο Υπουργός Τσιάρας δεν απαντά. Από χθες το βράδυ δεν έχει καταστεί δυνατή καμμία επικοινωνία μαζί του.

Η απόφαση ΣτΕ καθαρογράφηκε σήμερα 16.00

Ο εκπρόσωπος του Υπουργού πήρε αντίγραφο της απόφασης στις 16.38 και ό,τι συνέβη νωρίτερα είναι απολύτως παράνομο. Αλλά και τώρα δεν μπορεί νομίμως να εκτελεσθεί.

Ζητώ επίσημα ενημέρωση πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Αλεξάντερ.

Ως συνήγορός του δεν γνωρίζω πού βρίσκεται και ζητώ να έχω ενημέρωση και επικοινωνία μαζί του ΑΜΕΣΑ. Είναι ασθενής στην 35η ημέρα απεργίας πείνας.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

---------------------------




Ο Αλεξάντερ με πήρε τηλέφωνο μέσω του φρουρού της Εξωτερικής φρουράς. 

Ελέγχουν πλέον και ποιον καλεί. 

Μου παραπονέθηκε ότι δεν του επέτρεψαν να καλέσει τον Ρώσο δικηγόρο του. Ζήτησα εξηγήσεις από τον φρουρό, ο οποίος μου δήλωσε ότι «δεν επιτρέπεται, γιατί δεν έχει διασταυρωθεί ο αριθμός κλήσης»! 

Στη συνέχεια μου έκλεισε το τηλέφωνο και έκτοτε δεν υπάρχει επικοινωνία με τον Αλεξάντερ.


Παρεμπόδιση επικοινωνίας με συνήγορο αλλά και έλεγχος περιεχομένου επικοινωνίας κρατουμένου, ασθενούς, απεργού πείνας.

Μητσοτάκης, Σακελλαροπούλου, Τσιάρας ακούν ή είναι απασχολημένοι με την «προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ το κράτος δικαίου»;


Εξοργισμένος, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την αντιμετώπιση της ελληνικής δικαιοσύνης απέναντι στον Βίνικ.

«Εύχομαι να μη συμβεί τίποτα στον άνθρωπο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απεργία πείνας. ΗΠΑ και Γαλλία διώκουν τον Βίνικ για κάτι που δεν διώκεται στην Ελλάδα. 

Περιφρονείται και η διεθνής νομιμότητα, στη χώρα. Να μας δοθεί μια επίσημη εξήγηση γιατί καταπατώνται όλα, ώστε να γίνει η υπακοή σε κάποιες εντολές».

Ο κ. Κωνσταντόπουλος θύμισε ανάλογες υποθέσεις, όπως την υπόθεση Πόλε, την υπόθεση Ρασίντ και την υπόθεση Μουρίτσιο Φολίνι.

Παράλληλα, εξηγεί ότι η υπόθεση Βίνικ είναι ιδιαίτερη και ότι θα βλάψει τις ελληνορωσικές σχέσεις:

«Δεν είναι μια τυπική υποθεση η έκδοση Βίνικ. 
Χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την επίδειξη ενός πρωτοφανούς και αηδιαστικού παρεμβατισμού. Μετά από μεγάλο διάστημα ψυχρότητας στις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας, κατά την επίσκεψη Δένδια στη Μόσχα, ο Ρώσος ΥΠΕΞ έθεσε ως πρώτο θέμα την επελευθέρωση Βίνικ. Ο Έλληνας Υπουργός απάντησε ότι θα το κάνει. Η ρωσική κυβέρνηση είπε δημόσια ότι την κορόιδεψαν».

Αναφερόμενος στις αποφάσεις έκδοσης του Βίνικ σε Γαλλία, ΗΠΑ, είπε ότι πρόκειται για «αυτοεξευτελισμό της Ελλάδας απέναντι στη Ρωσία».

Παράλληλα,  τόνισε ότι πρόκειται για ακύρωση της εκτίμησης του πολίτη απέναντι στη δικαιοσύνη και τη δικαστική λειτουργία.

«Είναι πρωτοφανές να γίνονται παρασκηνιακές διαβουλεύσεις πίσω από την πλάτη των δικαστικών θεσμών. Απαράδεκτη η στάση των δικηγορικών συλλόγων. Θα έπρεπε να υπερασπιστούν το αγαθό της δικαιοσύνης. Δεν υπάρχει νόμιμο αίτημα έκδοσης του Βίνικ. Μπορούσε να επιλέξει την έκδοση στην πατρίδα του. Προκλητικό το ότι αποφασίζεται η έκδοση στη Γαλλία. Αδιανόητο το ότι δεν εξηγείται η μη έκδοση του στη Ρωσία. Δεν έχει να κάνει μόνο με έναν άνθρωπο που βρίσκεται στα όρια της ζωής. Δεν γίνεται η μόνη γραμμή άμυνας του, να είναι η διακινδύνευση της ζωής του με απεργία πείνας».

Από τις βολές του δεν ξέφυγε και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου:
«Από πότε παραβιάζεται έτσι η δικαιοσύνη από Πρόεδρο Ανωτάτου Δικαστηρίου. Πως γίνεται να παίρνει την υπόθεση από τα χέρια του ανωτάτου δικαστή, να τη διαγράφει από το πινάκιο και να επισπεύδει την διαδικασία;».




"Η Ελλάδα, ο «Mr. Bitcoin» Alexander Vinnik και η πρόθυμη κυρία Σακελλαροπούλου"

 https://youtu.be/nphZ5UbtKKk


Πηγή 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com