Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΩΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! Ένα συνέδριο που τους "ξεβρακώνει" ΟΛΟΥΣ!




 Ιωνάθαν Κωνσταντίνου: "Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πορίσματα της ημερίδας θα επιταχύνουν σε μεγάλο βαθμό όλες τις πολιτικές, νομικές και τεχνικές διαδικασίες που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να λάβει υπ΄οψη της την διεθνή εμπειρία, προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα, μέσα από προτάσεις για την ταχεία κατασκευή υποδομών, καθώς και τις πιθανές νομοθετικές – διοικητικές προσαρμογές που απαιτούνται ώστε να προστατευθεί άμεσα ο εθνικός κορμός από τον κίνδυνο αλλοίωσης της πληθυσμιακής του υπόστασης και διάβρωσης της κοινωνικής συνοχής, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αμυντική ικανότητα της χώρας....





 Όταν δημοσίευα πριν μέρες, την έρευνά μου με τίτλο: "

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΦΩΤΙΑ. Ρεπουμπλικανικό κόμμα Ελλάδος... Βόρειος Ήπειρος και ... φωτογραφιες και βίντεο, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ...

 δεν φαντάστηκα, ότι όλοι αυτοί που συμμετείχαν στην πρώτη ημερίδα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είχαν άγνοια των πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται σε βάρος της Πατρίδας μας.

Ούτε φαντάστηκα πως πρόσωπα της επικαιρότητας, κάποια από τα οποία τυγχάνουν σεβασμού και εκτίμησης, αλλά και πρόσωπα που εκ της δημοσιογραφικής και πολιτικής τους ταυτότητας, όφειλαν να γνωρίζουν, θα συμμετέχουν σε μια επόμενη ημερίδα, υποτίθεται για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

Μια ημερίδα, που απ' όσο φαίνεται από το Δελτίο Τύπου του παραπάνω κόμματος, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ  ΚΑΙ ΒΙΑΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ!

Κι όλοι αυτοί, θα μιλήσουν στο συνέδριο του ... φίλα προσκείμενου με την MOSSAD  ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ", ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;;;

Μήπως να θυμίσω ποιοί προωθούν την ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ;;; 














Τα λόγια του αείμνηστου Σαράντου Καργάκου, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ...
 


 Όπως και τα λόγια του αείμνηστου πατέρα Γεώργιου Μεταλληνού... 




Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ".

Στους ομιλητές και τους συμμετέχοντες, αφιερώνω την παρακάτω φωτογραφία και το σχετικό βίντεο... εδώ


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ακολουθεί η πρόσκληση της... ημερίδας για το "Μεταναστευτικό", που πραγματοποιείται από τον πρόεδρα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, φίλα προσκείμενο στο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ, και στην MOSSAD!



Ημερίδα «Παράνομη Μετανάστευση – Απειλή στις Εθνικές Kυριαρχίες»



                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  22 Ιανουαρίου 2020


Η οργάνωσή μας «Ρεπουμπλικάνοι στο Εξωτερικό – Ελληνικό Παράρτημα» διοργανώνει ημερίδα για το μεταναστευτικό στην Αθήνα την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020.

Ο τόπος τέλεσης της εκδήλωσης είναι το ξενοδοχείο ILISIA BEST WESTERN (πλησίον Χίλτον, οδός Μιχαλακοπούλου αρ. 25), με ώρα έναρξης 16:30 και λήξης 22:10.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Στρατηγικό Κέντρο Ερευνών (EastMedThinkTank. R.O.H.C) του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ που λειτουργεί υπό την αιγίδα μας.

Στόχος της ημερίδας είναι να δημιουργήσει προϋποθέσεις πρόσθετης πολιτικής και κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης, αλλά κυρίως να εξετάσει μέτρα και εναλλακτικές προοπτικές αντιμετώπισης αυτής της σοβούσας απειλής για τα εθνικά συμφέροντα και την στρατηγική ασφάλεια της Ελλάδας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πορίσματα της ημερίδας θα επιταχύνουν σε μεγάλο βαθμό όλες τις πολιτικές, νομικές και τεχνικές διαδικασίες που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να λάβει υπ΄οψη της την διεθνή εμπειρία, προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα, μέσα από προτάσεις για την ταχεία κατασκευή υποδομών, καθώς και τις πιθανές νομοθετικές – διοικητικές προσαρμογές που απαιτούνται ώστε να προστατευθεί άμεσα ο εθνικός κορμός από τον κίνδυνο αλλοίωσης της πληθυσμιακής του υπόστασης και διάβρωσης της κοινωνικής συνοχής, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αμυντική ικανότητα της χώρας.

Η ευρεία δημοσιότητα της εκδήλωσης στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, είναι δεδομένη, μιας και έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι κορυφαίων τηλεοπτικών και δημοσιογραφικών οργανισμών, Ελλάδας και εξωτερικού και θα προβληθεί όλη η διαδικασία μέσω της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας μας www.eastmednews.org ο δε συντονιστής της ημερίδας είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» κος Μανώλης Κοττάκης.

Μετά το πέρας της ημερίδας θα κοινοποιηθούν ευρέως τα πορίσματά της στις ιστοσελίδες μας (www.eastmednews.org και στο Facebook: Republicans Overseas Hellenic Chapter).

Η ημερίδα διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟ-ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ


16:30 Άνοιγμα προσυνεδρίου – Χαιρετισμοί – Παρέμβαση Μανώλη Κοττάκη, συντονιστή της εκδήλωσης


17:00 Πρώτη ενότητα:


Κώστας Μουτζούρης, Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

Στ. Κάρμαντζης, Δήμαρχος Χίου

Ανδρέας Ηλιόπουλος, τέως υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής

Κοινή οπτικοακουστική παρουσίαση τρέχουσας κατάστασης στην Σάμο από Ραχήλ Μακρή – Ιωάννη Νέγρη, δημοσιογράφο


Δεύτερη ενότητα:

Ιωάννης Νομικός, διευθυντής ΡΙΕΑΣ

Αναστάσιος Λαυρέντζος

Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής ΝΔ

Αθανάσιος Κοσμόπουλος, «Ο Υβριδικός Χαρακτήρας της Μεταναστευτικής Απειλής για τις Ευρωπαϊκές Δημοκρατίες»

Γιώργος Χαρβαλιάς, δημοσιογράφος

Σαγιάς Γεώργιος, Θεολόγος


 Τρίτη Ενότητα

Λάμπρος Καλαρρύτης, δημοσιογράφος

Αρχιμανδρίτης Αρίσταρχος Γκρέκας

Κωνσταντίνος Γρίβας, καθηγητής Σχολής Πολέμου

Βασίλειος Πολίτης, υποναύαρχος ε.α.

Χριστόφορος Μπουτσικάκης, βουλευτής ΝΔ

Ηλίας Ηλιόπουλος, Ιστορικός – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Μονάχου
Αρβανιτάκης Αλέξανδρος, Διεθνολόγος


22:00-22:10  Περαίωση εργασιών συνεδρίου, σύνοψη πορισμάτων


Με τιμή,

Jonathan Κωνσταντίνου
Πρόεδρος Ελληνικού Παραρτήματος Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ΗΠΑ


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com